Deel 67

4.4K 189 31
                                    


So naar @LilaLime (ps tnx voor je goede idee!! Zal hem zeker gebruiken❤️)

Pov Fay

Ik werd wakker geschud door Justin. 'Whaaaaahaaaat?' Mompelde ik slaperig. 'We gaan etuuuhhh!' Riep hij hard. Ik zuchtte en stond vermoeiend op. Huh? Ben ik in slaap gevallen?? O ja, meditatie is saaaaahaaaaaiii! Ik strekte even en keek naar Justin. 'Wil je me naar beneden dragen?' Vroeg ik met babywolf oogjes. 'Ben je ongesteld dan?? Of heb je pijn?' Vroeg hij bezorgd. 'Ja...misschien...uhh oke neee!' Zei ik. Hij moest lachen. 'Snel spring op mijn rug voordat ik wegga' zei hij en draaide zich om. Ik klapte mijn handen en sprong op zijn rug. 'Naar de keuken!!! O het voelt echt goed om dat te roepen!' Zei ik lachend. Justin grinnikte en droeg mij naar de keuken.

Terwijl hij dat deed prikte ik in zijn buik. Hij moest lachen en kon anper staan. Toen we beneden waren viel hij lachend neer, waardoor ik ook viel. 'Auw' mompelde ik terwijl Justin mij schuldig aan keek. Ik stond op en hielp hem ook met opstaan. We liepen naar de keuken voor het avondeten. Hmhmmm, spaghetti!! Ik ging snel zitten. 'Hey waar was je de heletijd??' Vroeg Alisha aan mij. 'Meditatie is saai' zei ik nog altijd slaperig. Ze moesten grinniken en ik richtte me weer op het eten. Ik zag Robin vies naar het eten kijken. Pff, zij kan geen andere gezicht trekken! 'Wat is dit? Wil je ons vergiftigen ofso!' Zei ze tegen Thomas.

Thomas keek verdrietig. Arme man. 'Het is echt lekker zoals altijd Thomas, goed gedaan' zei ik meteen daarna. Thomas glimlachte naar me. 'Slijmbal' hoorde ik Robin zacht zeggen. Ik rolde mijn ogen en at verder. Toen ik klaar was hielpen ik, Alisha, Alexia en Hely Thomas nog om op te ruimen. De jongens gingen naar de woonkamer om te gamen. Toen we klaar waren met opruimen en kletsen tegelijk liepen we naar de woonkamer. Robin zat... en ze zat niet zomaar...neeeheee...

Ze zat op de schoot van Chase. Er kwamen tranen in mijn ogen. Alexia en de meiden keken me vol medelijden aan. Hely keek boos naar Chase. De bel ging en ik liep naar de deur, dan hoefde ik Chase en Robin tenminste niet te zien. Ik deed de deur open en zag Nick staan. Ik knuffelde hem en hij gaf me een kus op mijn voorhoofd. 'Hey kleintje' zei hij glimlachend. 'Hey grote, waar is Tanja?' Vroeg ik. 'Bij mijn roedel, ik moet weer snel verder gaan straks' zei hij. Ik keek verdrietig. 'Hey hey, niet verdrietig zijn, ik beloof je dat ik en Tanja snel langs zullen komen oke?' Zei hij. Ik knikte en trok hem naar binnen.

We liepen naar de woonkamer en ik zag dat Robin deze keer naast Chase zat. 'Yo Nickyyy!!' Riep Luke en gaf hem een boks. Iedereen groette hem. Hij keek even naar Robin en keek me daarna vragend aan. Ik zuchtte. Lang verhaal. Linkte ik hem. Hij knikte en we gingen zitten. Iedereen zat ergens over te praten maar ik...ik was niet aan het opletten. Wat gebeurt er toch allemaal?? Chase stond op en Robin liep achter hem aan. Zal ik ze achterna gaan??

Pov Robin

Hayyy guy'ss, nou ik ben dus Robin. En ik ben hier natuurlijk niet vrijwillig maar dat weten jullie wel later!!! Alles wat ik wil is die Fay kapot zien gaan! Toen Chase opstond liep ik snel achter hem aan. Ik zag dat hij naar zijn kantoor liep. Ik ging daar ook naar toe en ging op zijn schoot zitten. Hij keek me vreemd aan en duwde zich van me af. Hmm, een moeilijke dus, ach ja dit ga ik gewoon meteen afhandelen. 'Wat doe jij hier?' Vroeg hij op een kille toon. 'Nou, aangezien jou mate geen liefde geeft aan jou, besloot ik om jou een pleziertje te doen en jou liefde te geven' zei ik en beet verleidend op mijn lip.

'Ga weg voordat ik je laat opsluiten!' Riep hij boos. Ik ging weer op zijn schoot zitten en pakte zijn gezicht vast. Voordat hij iets deed zette ik mijn lippen tegen die van hem aan. Na een paar seconden duwde hij me brullend weg. Wacht maar...ik krijg hem nog wel!!! Hij word en blijft van mij!!!

Pov Fay (nog een keertjaahhh!!)

Ik besloot om toch achter ze aan te gaan, ik ben gewoon te nieuwsgierig!! Ik liep naar boven en rook dat ze in het kantoor zaten. Ik liep er rustig naartoe. De deur stond nog open en ik ging ervoor staan. Ik zag Robin op Chase schoot gaan zitten en zoende hem. Ik keek een paar seconden en rende daarna meteen naar beneden. Geen een geluid kwam mijn mond uit, geen een traan, geen een emotie. Ik was gewoon in shock. 'Nick, mag ik bij jullie logeren?' Vroeg ik aan Nick toen in naast hem zat. 'Hoezo?' Vroeg hij. 'Gewoon, ik mis je' loog ik, maar het was deels waar, ik miste hem en Tanja wel heel erg.

'Is goed kleintje, wanneer wil je gaan?' Vroeg hij. 'Nu' zei ik zacht. De rest keek me verbaasd aan. 'Oke, ga maar snel inpakken dan' zei Nick. Ik knikte en liep weer naar boven. Ik pakte een tas en deed wat kleren en ondergoed erin. Ik deed mijn toilettas ook erin en wat sokken. Ik deed mijn jas aan en liep naar beneden. 'Ik ben klaar' zei ik emotieloos. Nick knikte en stond op. Hely knuffelde mij. 'Kom snel terug oke?' Zei ze zacht. Ik knikte. 'Wil je geen afscheid nemen van Chase?' Vroeg Nick toen ik iedereen gedag zei. Ik schudde langzaam mijn hoofd. Ik weet nog steeds niet wat er nou aan de hand is. Gaat hij nou vreemd?? Of deed Robin dat gewoon? Maar als hij het niet wilde kon hij haar wegduwen!! Is hij daarom boos op me? Wil hij liever bij Robin zijn?

'Kleintje, vertel me wat er is' zei Nick toen we zijn auto instapte. 'N-nee, n-niks' zei ik zacht en keek uit het raam zodat hij mijn gezicht niet zag. 'Oke, misschien kan Tanja jou wel helpen' zei hij zuchtend. Het ging wel een langeeeee rit worden, ongeveer 8 uur rijden!!! Echt stom dat het zo ver is!

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now