Deel 80

4.4K 178 20
                                    


So naar @Lola_van_t_loo 💖

Pov Chase

Ik werd naar binnen geholpen door Justin en Luke. Ik voelde niks meer van mijn been. Alsof hij verlamd was. Meteen toen we in de woonkamer aankwamen vloog Fay om mijn nek. Ik lachte zachtjes. Ik kon haar niet vasthouden aangezien Justin en Luke mijn armen over hun schouders hadden gelegd. Fay huilde en sloeg me zachtjes op mijn borst. 'Je zou heel terugkomen' zei ze huilend en boos tegelijk. 'Fay rustig, het belangrijkste is dat ik er ben' zei ik. Ze zuchtte en liet me weer los. De jongens brachten me naar een kamer en ik zag dat de dokters al klaar stonden. Hun apparatuur stond  aan. Luke en Justin legde me op bed neer. 'Alpha, voordat we beginnen moet u verlamd worden, met uw toestemming natuurlijk' zei een van de dokters. Ik knikte ongeduldig door de pijn.

Er werd een mondkapje op mijn mond gezet en ik voelde me om de seconde zwakker worden. Niet veel later vielen mijn ogen dicht. Ik voelde niks meer. Ik hoorde 1 uur later dat er andere mensen in de kamer waren. Ze klonken ongerust. Ik hoorde iemand zachtjes snikken en ik wist meteen dat het Fay was. Ik wilde opstaan en naar haar toe gaan, haar in mijn armen nemen en troostten. Wat ik ook probeerde het lukte niet om mijn ogen te openen. De stemmen werden wat minder. Ik hoorde alleen Fay's gesnik nu.

Pov Hely

1 week later!

Ik werd wakker en stond zonder iets te zeggen op. Ik ging naar de badkamer en friste me even op. Daarna ging ik weer mijn kamer binnen waar Justin nog lag te slapen. Ik liep naar hem toe en gaf hem een kusje op zijn lip. 'Opstaan schatje, we gaan ontbijten' fluisterde ik en gaf hem nog een kusje. Hij opende langzaam zijn ogen en keek me grijnzend aan. 'Kan je me altijd zo wakker maken please' zei hij. Ik rolde mijn ogen en gaf hem een por. 'Ik ga effe naar Chase' zei ik. Hij knikte. Ik liep naar beneden en ging naar de kamer waar Chase al een week lag. Na zijn operatie werd hij maar niet wakker.

De dokters zeiden dat hij in coma lag. Ze weten niet voor hoelang maar ik hoop dat hij snel weer wakker word. Met Fay gaar het ook niet goed. Sinds ze het gehoord had verliet ze Chase niet voor een seconde. Ze eet niet eens! Ze communiceert ook met niemand. Nick was er voor 5 dagen met Tanja maar Fay bleef op haar plek. Naast Chase op een stoel. Ze kijkt alleen maar naar Chase en huilt. Het huilen is minder geworden. Waarschijnlijk omdat haar tranen op zijn. Ik liep de kamer binnen en zag dat ze beide op hun plek lagen. Ik zuchtte diep en legde mijn hand op Fay's schouder.

'Wil je iets eten?' Vroeg ik. Ze deed niks. 'Fay, alsjeblieft praat. We maken ons allemaal zorgen om Chase. Maar we gaan onszelf toch niet uithongeren en van de wereld afsluiten? Denk na Fay, de roedel heeft jou nodig, wij hebben jou nodig. Ik weet dat het lastig is na wat Sam met je gedaan heeft maar vergeet het alsjeblieft' zei ik. Fay begon weer te huilen zonder geluid. Ik zuchtte en liep de kamer weer uit. Ik ging naar de keuken waar iedereen stil aan het eten was. Ik ging zitten en at ook. 'Hoe gaat het met Fay?' Vroeg Justin en verbrak als eerst de stilte. 'Hetzelfde' zuchtte ik. 'En Chase?' Vroeg Alisha. 'Ook' zei Luke voor ik antwoordde.

Ik stond op en liep naar de woonkamer. Ik zag Fay opeens voorbij lopen. Ik liep snel achter haar aan. Ze liep richting de trainingszaal. Ik keek haar verbaasd aan maar liep weer snel achter haar aan. Ze deed haar vest uit toen ze binnen was en begon een boksbal te slaan. Ze sloeg al haar emoties eruit. Na 20 minuten slaan ging stopte ze. Ze keek voor zich uit en maakte een vuurbal. Ze maakte hem steeds groter en even later deed ze dat ook met water. Ze oefende haar krachten. Ik glimlachte. Ze draaide zich om en keek me recht aan.

Ze liep langs me heen. Ik liep snel achter haar aan. Zo te zien ging ze naar de achtertuin. Ze oefende haar lucht en aarde krachten. Op een gegeven moment ging ze zitten op de grond. Ik ging weer naar binnen en besloot om langs te gaan bij Chase.

Pov Fay

Ik plofte neer op de grond. Ik had mijn krachten geoefend. Door wat Hely tegen me had gezegd, had ik weer moed. Ik kon inderdaad niet de hele tijd niks doen. Ik moet een roedel leiden. Ik moet Chase tevreden houden, zodra hij wakker is, laat ik hem nooit meer alleen. Maar ik heb nog altijd het lege gevoel in me, een bang gevoel. Door Sam. Het lijkt alsof de pijn maar niet ophoud, alsof zijn handen nog op mijn lichaam zijn. En ze maar niet verdwijnen. Maar als ik bij Chase ben gaat dat gevoel weg. Alsof het er nog nooit geweest is.

Ik zuchtte diep. Er kwam een eekhoorn voor me staan. Hij keek me lang aan. Pff, de meeste vrouwtjes die ik tegenkom zweten niet! Ik keek geschrokken om me heen. Was-was jij dat?! Huh!!? Jij kan mij horen??! Zei de stem weer. Oke, ik moet echt effe gaan liggen. Ik word echt gek. Haahahah!! Nee je bent al gek sukkeltje!! Maar je kan hem horen ja. Dat is je andere kracht, praten met dieren. Je moet eerst oefenen met kleine daarna pas mer grotere dieren. Hoorde ik Lena zeggen. Wtf? Lena waar was je al die tijd?! Sorry, ik voelde me depressief na wat Sam had gedaan. Zei ze zacht.

Ik snap het. Haloo!? Ben je er nog? War een rare! Hey ik ben er nog hoor. Wacht Lena moet ik hardop praten of in mijn gedachte? Kan alle twee. Oke. Maar ehm, ik kan met dieren praten. SUPER COOL!! Ja ja en ik kan met een wolf praten. Yeeey. Zei hij sarcastisch. Je mag wel wat aardiger doen hoor. Ja het zal wel maar heb je toevallig een eekhoorntjes vrouw gezien hier in de buurt? Vroeg hij ongeduldig. Nope niemand. Hij zuchtte diep. Ga douchen je zweet helemaal! Zei hij. Ik rolde mijn ogen. Wacht! Ik voelde me niet zo depressief. Waarschijnlijk omdat ik met iemand praatte. Hoe heet je eigenlijk? Mason, en jij? Ik ben Fay.

Nou Mason, bedankt. Waarvoor? Voor het praten. Ik hoop dat ik je nog een keer zie. Maar nu ga ik douchen bye!! Zonder op zijn antwoord te wachten ging ik naar binnen om te douchen. Rare dag, ik heb zojuist met een eekhoorn staan praten! Supertof!! Ik kan niet wachten tot iemand tegen mij zegt dat unicorns bestaan!! Omg ik hoop dat mijn droom uitkomt en ze echt bestaan!! Dat is mijn grootste droom! Op 1 na dan. Mijn grootste grootste droom is dat ik en Chase gelukkig worden, en later kinderen krijgen. Ik zuchtte diep en ging onder de douche staan. Ik bleef er 40 minuten onder staan want ik had al een week niet gedoucht. Na het douchen zocht ik mijn kleren uit. Chique kleren. Want ik ben iets van plan. Ik moet een roedel gaan leiden en niet doen alsof mijn mate dood is.

Ik ben Luna en ik moet mijn mensen tevreden houden. Ik pakte een witte broek en een hemd met een legergroene vest erover heen. Oke het is niet heel chique maar boeien. Ik voel me er sterk in.

Hoe Fay eruit ziet👆🏻 ( alleen van haar en kleren en schoenen )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hoe Fay eruit ziet👆🏻 ( alleen van haar en kleren en schoenen )

Ik ging naar beneden en zag dat iedereen in de woonkamer zat. 'Luke, Jelle opstaan. Wij gaan naar het plein hier, daarna wil ik ook naar het veroverde gebied. Neem ook alle papierwerk mee en zorg ervoor dat Thijmen ook klaar staat' zei ik. Ze keken me allemaal verbaasd aan. 'Vandaag nog' zei ik geïrriteerd en ze stonden meteen op. Hely glimlachte naar me. 'Wat ga je eigenlijk doen?' Vroeg Justin. 'Dat hoor je wel' zei ik. 'Justin, kan je de trainingen wat korter maken vandaag? Begin over een uurtje of 2. Ik wil dat iedereen aanwezig is bij mijn speech' zei ik. Justin knikte en liep de kamer uit. 'Moeten wij ook iets doen?' Vroeg Alexia. 'Ja, jullie kunnen iedereen op het plein verzamelen. Alleen het veroverde gebied niet daar ga ik ook naartoe later' zei ik. Ze knikte en liep met Hely en Alisha naar buiten.

Ikzelf ging naar het kantoor om mijn speech klaar te maken.



Hey Kneusjes❤️
Tnx voor het lezen💕

Vergeet niet te stemmen voor de covers💖💖💖 Ik ga de top 2 misschien morgen bekend maken🎉

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now