Deel 57

5.1K 186 4
                                    


So naar @CerenKanxx 💕

Pov Justin

(Effe terug)

Nadat ik Fay naar Nick had gebracht zei ik tegen Hely dat ze met Tanja moest verstoppen. 'Hah, ik dacht dat hij dood was! Blijkbaar heeft Valor joi voor mij overgelaten, maar eerst ga ik even afrekenen met Alpha Chase' zei hij grijnzend. Ik keek hem walgend aan. Ik riep Luke en Jelle erbij. Ze keken beide geschrokken naar Eden. Voor we het wisten had hij ons tegen de muur geduwd zonder ons aan te raken. We veranderde meteen in onze wolven. Hij deed iets met zijn handen en we werden weer geduwd. Hij liep ons voorbij, we wilden hem tegenhouden maar we konden niet bewegen. Na veel proberen konden we eindelijk bewegen en we sprintte naar boven. Luke linkte iemand om wat kleren te halen. We veranderden en deden snel de kleren aan.

We gingen meteen naar Chase zijn kantoor. We zagen daar Chase tegenover Eden staan. Ik keek verbaasd naar Chase ogen. 'Wat is er met zijn ogen?' Vroeg ik. 'Dat is als hij heel boos is, nu dus' zei Jelle bang. Ik trok een wenkbrauw omhoog. Niemand kwam in de buurt van die twee, ze bleven allemaal op afstand. Opeens kwam Fay de kamer inrennen met Nick achter haar aan. Ik keek geschrokken naar haar. Ik wilde naar haar toe gaan voordat Eden zich omdraait maar het was al te laat.

'E-eden?' Zei Fay geschrokken en bang. 'Verrassing' grijnsde Eden. Chase gromde boos naar hem en iedereen deinsde een beetje naar achteren. Eden maakte weer een handbeweging en Chase vloog tegen de muur. Ik keek hem verbaasd aan. Hoe doet hij dit? 'Ik heb ook krachten zoals je ziet Fay, maar helaas niet zo sterk als die van jou' zei Eden. Wacht, Fay kan dat ook?! Fay bleef even staan maar daarna stapte ze naar voren waardoor de grond bewoog. Ze kreeg helder gele ogen en deed ook een handbeweging. Eden kwam tegen de muur aan.

Hij hield opeens een mes. Hij hield Chase vast en hield de mes tegen zijn keel. 'Een stap naar voren en hij gaat eraan' zei Eden. Fay keek hem bang aan. Chase pakte Eden woedend vast en sneed zijn keel door. Eden schreeuwde het uit en viel op de grond. Chase deed dat ook bij de andere. We wilden hem tegen houden maar hij stopte niet en begon iedereen die hij tegenkwam te slaan. Hij pakte Nick vast en Fay riep zijn naam. Fay ging tussen hun instaan en Chase deed de mes in Fay's been.

Ik rende naar ze toe. Nick hield Fay vast en er kwamen tranen in zijn ogen. Nick riep de dokter. Ik ging naast Fay zitten en aaide haar hoofd. 'Geen zorgen Faytje, het komt wel goed' zei ik met een trillende stem. Thijmen zei iets tegen Chase en hij rende opeens weg. Fay werd naar een kamer gebracht en de dokter kwam snel met wat doktersapparatuur. We moesten de kamer uit. Ik zuchtte diep. Hely rende naar me toe en knuffelde me huilend. 'Shhht, het komt wel goed schat' fluisterde ik in haar oor. Ik aaide over haar haren om haar te kalmeren.

'Hij was toch dood' zei Hely zacht. 'Blijkbaar niet' zei ik terug. Tanja liep Nicks kant op. Nick was aan het huilen leunend tegen de muur. O maangodin, wanneer stopt deze ellende. De andere jongens waren allemaal in de cel bij Eden. Die trouwens nog steeds niet dood is. Ze zijn hem nu aan het martelen en nog waarschijnlijk ondervragen. Na 1 uur kwam de dokter uit de kamer en hij leek verbaasd. 'Wat is er!?' Riep Nick meteen. 'Nou, de Luna had nu nog steeds moeten slapen en niet kunnen lopen, maar ze geneest sneller dan verwacht, ze is nu wakker' zei de dokter nog steeds verbaasd.

Ik, Hely en Tanja waren ook verbaasd alleen Nick keek gewoon neutraal. Hij ging de kamer binnen en we gingen achter hem aan.

Pov Fay

De dokter liep de kamer uit en ik keek gewoon voor me uit. Zal het goed gaan met Nick? En Chase? Ik ben boos op hem, niet omdat hij mij gestoken heeft met een mes maar omdat hij zijn woede niet kan inhouden. Ik zuchtte. Nick kwam met Tanja, Hely en Justin de kamer inlopen. Nick kwam meteen naar me toe en knuffelde me. Hij hielp me ook een beetje overeind zitten. De andere keken mij verbaasd aan. 'Oke Fay, 1 hoe kan je zo snel genezen en 2 heb jij krachten!?' Vroeg Justin verbaasd. Nou, dat kan ik ook even uitleggen. Pfff, wat een ellende allemaal op 1 dag.

'Oke ik zeg het gewoon wel, ik genees snel omdat ik van de maangodin afstam, beter gezegd ik ben haar nicht' zei ik en krabde mijn nek ongemakkelijk. Ze waren even stil. 'OMG ZO COOL!' Riep Hely blij. Ik grinnikte. Ik legde hun ook uit over mijn krachten. Justin keek me nog steeds verbaasd aan. 'Maar, waarom vertelde jij mij dat niet eerder?' Vroeg hij gekwetst. 'Nou, ik wist het zelf pas toen ik net bij de Black Blood pack was, en ik durfde het niet, ik was bang dat je mij niet zou geloven of dat je mij niet hielp' zei ik. 'Dat zou ik nooit doen Faytje' zei hij lachend en knuffelde mij. Ik glimlachte.

Luke, Jelle, Alisha en Thijmen kwamen de kamer ook binnen. Ze keken me ook verbaasd aan en ik zuchtte diep. Nu moet ik het WEER uitleggen. Maar ja skip dat uitleg gewoon. Ik keek om me heen. 'Waar is Chase?' Vroeg ik. Ze keken me allemaal ongemakkelijk aan. 'Jongens, waar is hij' zei ik weer. 'Nou, uhm, eerlijk. Geen idee, hij rende opeens weg' zei Thijmen. 'En hij is nog steeds niet terug?' Vroeg ik langzaam. Ze schudde hun hoofden. Ik zuchtte. Hopelijk komt hij snel terug, en doet hij geen gekke dingen...

Waar blijft Chase???!

Tnx voor het lezen Kneusjes💕

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now