Deel 29

6.5K 211 31
                                    

Ben zooooooo verslaafd aan het lied😍👆🏻 zet hem zeker aan!!!

Ik hielp Tanja om de taart te maken want de andere waren er bijna. 'Fay geef me eens de eieren aan' zei Tanja. Ik knikte vlug en gaf haar de eieren. Ik eigenlijk benieuwd wie die indringer is. Maar ik ben bang dat als Chase er is dat hij me niet toelaat om naar diegene te gaan.

Ik zuchtte en richtte me weer op het taart maken. Ik pakte de mixer en legde hem op de goede plek neer. Ik Tanja deed de kom onder de mixer staaf en zette hem aan. Na een tijdje ging die in de oven. 'Hmmm die word heerlijk' zei ik trots. 'Ja, ik en Hely gaan de glazuur wel doen straks. Ga jij maar uitrusten' zei Tanja.

Ik knikte en waste eerst mijn handen. Ik had nog steeds mijn sweater aan, maar daarover heen had ik een schort gedragen. Ik deed de schort uit en ging naar de woonkamer. Iemand deed de voordeur open hoorde ik. Ze kwamen naar de woonkamer. 'Hey Fay' begroette Luke mij. 'Hoi' zei ik terug.

Chase, Luke en Tom waren er. Zoë was ook mee met hun. Ze kwam naar me toe en knuffelde me. Ik knuffelde terug en we gingen zitten. 'Wat is dit?' Vroeg Chase en wees naar de sweater die op de bank lag. Hely kwam de kamer binnen. 'Dat, mijn grote broer, is een sweater voor jou. Fay heeft de zelfde maar dan met Luna erop' zei Hely enthousiast.

Ik keek schamend weg. Hely trok me overeind en liet het zien. Ik hoorde Chase grinniken. Ik draaide me om. Chase deed zijn zwarte shirt uit en deed zijn sweater snel aan. Toen hij zijn shirt uitdeed keek ik beschaamd naar de grond. Oehoeee!! Sexy hoor! Riep Lena ik mijn hoofd.

Ik wist gewoon dat ik nu aan het blozen was. Ik keek Chase weer aan en zag dat hij zijn sweater aan had. 'Ga is naast elkaar staan, en draai je om. O ja en Chase doe een arm over Fay heen' zei Hely en haalde haar telefoon uit haar zak. Ik rolde mijn ogen.

Gek genoeg kwam Chase naast me staan en deed een arm over me heen. Ik bloosde en keek snel weg. Hely ging van achter een foto maken. Oh sorry zei ik foto? Ik bedoel foto'S!! Na een paar minuten zuchtte Chase geïrriteerd. Hij liet me los en en op de bank zitten.

Ik stond daar ongemakkelijk en keek naar Jelle. Ik deed wat handgebaren die moesten deze zin voorstellen: zeg dat iemand naar mij vraagt in de cel!
Maar ik betwijfel het of hij mij snapt. Tot mijn verbazing snapte hij het en knikte. 'Uhm Chase? Er is een gevangene die naar Fay vraagt' zei Jelle voorzichtig.

Chase ging recht zitten. 'Wie is het' siste hij boos. 'Uuhh, weten we niet. Maar als hij Fay misschien ziet dat hij dan met haar praat??' Vroeg Jelle. 'NEE' zei Chase kwaad. Hij stond op en pakte Jelle op. WTF!!! Hij heeft niks gedaan! Waarom doet hij dit!!

Ik keek hulpeloos naar Hely. 'Kalmeer hem!!' Riep ze. 'Wat hoe?!!' Riep ik terug. 'Pak hem vast, weetje nog toen Chase jou vast pakte? Dat werkt ook bij hem' zei ze. Ik knikte. Ik liep naar Chase en pakte zijn arm waardoor hij nog maar met 1 arm Jelle vast had. Ik ging tussen hem en Jelle instaan en keek hem aan.

Ik twijfelde eerst maar knuffelde hem toch. Ik was wel bang dat hij niet ging kalmeren. Ik deed mijn ogen dicht. Ik voelde dat hij zijn armen om me heen deed. Hij deed zijn neus in mijn nek aan en ademde mijn geur in. Ik deed mijn ogen weer open. Zijn grip verstevigde.

Ik wreef over zijn rug en hij verslapte zijn grip. 'Gaat het weer?' Fluisterde ik. 'Ja, ja het gaat weer' zei hij zacht. Zijn adem kietelde in mijn nek. 'Chase, ik wil diegene zien' zei ik. Chase verstevigde zijn grip weer. 'Alsjeblieft Chase, jij komt dan ook mee. Dan weten we tenminste wie het is' zei ik snel.

Hij zuchtte diep en liet me los. Hij ging met zijn hand door zijn haar. 'Oke, na het eten' zei hij. Ik knikte blij en knuffelde hem weer. Ik trok snel weer terug en bloosde. 'Kom dan gaan we wat eten' zei hij. Hely en Jelle en de rest waren ondertussen al weggegaan. Ze zaten beide aan tafel.

We gingen zitten. De bediening en Tanja kwamen het eten brengen. Het was spaghetti met een salade. Tom en Zoë kwamen ook aan tafel zitten. Ik keek ze aan en zag iets aan Zoë's vinger. Ik keek er vol ongeloof aan. Er zat een ring aan haar vinger. En geloof me het leek op een trouwring.

Ik keek naar Hely en ze keek ook naar de ring. Ze keek me vragend aan. Ik haalde mijn schouders op. We waren al aan het eten en Hely's ogen werden wazig. Dat betekent dat ze via de link praat. Ik zag dat Zoë's ogen ook zo waren. Even later zag ik Zoë blozen.

'OMG!!!!' Riep Hely opeens. 'He wat wat is er!' Zei Chase en stond op om mij te beschermen. Ik en en de meiden lagen in een deuk. Chase keek ons raar aan. 'Er.....is n-ni-niks' zei ik tussen het lachen door. 'Nou eigenlijk wel' zegt Hely ze als uitgelachen is.

'ZOË EN TOM GAAN TROUWUHHHH' riep ze door de keuken. Ik zag Zoë en Tom beschaamd kijken. 'Oh, uhm gefeliciteerd man' zei Chase nonchalant en ging weer zitten. 'Ik kan niet wachten totdat Chase en Fay gaan trouwen' zei Hely dromerig.

Ik stikte bijna in mijn salade en bloosde. Ik keek met een dodelijke blik naar Hely maar durfde niet naar Chase te kijken. Na het eten was opgeruimd moesten we van Tanja even blijven zitten. Ze kwam opeens aan met een chocoladetaart met kaarsen.

Ze legde hem op tafel neer. Er stond iets op. Er stond: Gefeliciteerd Fay❤️
Ik kreeg tranen in mijn ogen. Justin had ook zoiets voor mijn verjaardagen gemaakt. Elke keer weer. Ik probeerde te glimlachen maar er kwamen tranen op mijn wangen. 'Wat? Is-is het niet goed?' Vroeg Tanja bang.

Ik schudde snel mijn hoofd. 'Het-het is prachtig dankje. Maar ik ga heel even naar boven' zei ik en droogde mijn tranen. Ik ging de keuken uit en rende naar boven. Ik plofte neer op bed en huilde het uit. Het is mijn schuld! Waarom moest ik nou zijn leven beëindigen!!

Hij had nu moeten leven! Hij had nu met mij over onzin dingen praten! Hij-hij hoorde nu mij te troosten...hij moet nu in plaats van Nick mijn broer spelen... Ik hoorde iemand binnenkomen. Ik stond snel op en veegde mijn tranen weg.

Ik keek op en zag Chase. 'Er is iets Fay, zeg het me' zei hij. Ik keek weg. Hij liep naar me toe en zette mij op zijn schoot op bed. 'Fay, ik ben niet goed in dit soort dingen. Maar ik wil je graag helpen' zei hij en streek over mijn haar.

Ik zuchtte diep en legde hem het hele verhaal uit van Justin. Tijdens het verhaal huilde ik. Chase veegde mijn tranen weg. 'Hij is een held, hij wilde jou helpen. Het is niet jouw schuld Fay, ik weet zeker dat hij dat ook zou zeggen als hij hier was' zei hij.

'Weet je zeker dat je hier niet goed in bent?' Vroeg ik verbaasd. Hij haalde zijn schouders op. 'Weetje Chase, jij bent echt een leuke jongen' zei ik glimlachend. 'Uhm uhm, correctie een leuke, gespierde, knappe, slimme intelligente, grappige en romantische man' zei hij.

Ik lachte en hij lachte mee. 'Jij bent een leuk meisje Fay' zei hij na een tijdje. Ik keek hem dankbaar aan. 'Dankje Chase' zei ik zacht. 'Kom, wil je de gevangene nog zien?' Vroeg hij. Ik knikte en ging van zijn schoot af. We gingen beide naar de cellen.

Toen we bij de juiste cel waren rook ik een bekende geur...de geur van...nee dat kan gewoon niet...het zal wel iemand anders zijn....

Omg!! Cliffhanger😈😈😈
Zoë en Tom gaan trouwen❤️❤️
Tnx voor de reads peopleeeee❤️

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Onde histórias criam vida. Descubra agora