Deel 65

4.8K 169 14
                                    


So naar @Shanoeck 💕

Pov Fay

De deur werd open geknald door Lucy, ze had rode ogen en keek mij aan. Ik en Chase sprongen verbaasd op. Chase ging voor mij staan en gromde naar Lucy. Ik was bang dat Chase weer te boos werd dus zette ik mijn hand op zijn rug. Niet vergeten, beheers je woede. Zei ik via de link. Hij ontspande een beetje. Er kwam vuur uit Lucy's handen en ze richtte op ons. Ik hield het tegen met mijn luchtkrachten. 'LUCY! Waar ben je mee bezig!?' Riep ik. Ze antwoordde niet en richtte weer vuur op ons. Ik kreeg er genoeg van en duwde haar tegen de muur.

Chase linkte wat wachters die haar meteen naar de cellen brachten. Ik zuchtte en plofte op een stoel neer. War gebeurt hier toch? Ik stond op. 'Wat ga je doen?' Vroeg Chase. Ik negeerde hem en liep naar de cellen. Bij Lucy's cel stopte ik. Ze zat op de grond. 'Waarom?' Vroeg ik zonder emotie. 'Wat?' Vroeg zij verward. 'Dit doe je niet zonder reden, waarom?' Zei ik weer. 'A-als ik h-het zeg, m-maakt hij me d-dood' zei ze stotterend. 'Ik zag je beschermen, vertel op waarom en wat je nou eigenlijk bent' zei ik. Ze knikte twijfelend. 'Ik, ik ben de vampiergodin, en ik weet al dat jij de maangodin bent' zei ze. Ik keek haar verbaasd aan. 'Hoe wist je dat?' Vroeg ik. 'De tekens op je schouders' zei ze. Ik knikte.

'Ik word gedwongen om dit te doen, als ik het niet doe word het mijn dood' zei ze huilend. 'Ik moest jou en Alpha Chase doden' zei ze snikkend. 'Voor wie?' Vroeg ik verbaasd. 'Sorry, ik kan dat niet zeggen, geef me alsjeblieft de tijd' zei ze. 'Oke, maar je blijft wel opgesloten' zei ik. 'Ik snap het, dankje' zei ze. Ik liep verward weg. Wie wil ons nou dood hebben? Opeens hoorde ik iemand jammeren in een cel. Ik rende daar geschrokken naartoe. Het kwam uit Ray's cel. Ik keek hem verbaasd aan. Hij werd tegen de muur gedrukt door...niemand?? Het leek alsof hij gewurgd werd

Ik keek om me heen en zag Eden opeens. Hij zat in de cel hiernaast. Hij deed dat bij Ray. 'STOP!' Riep ik met een krachtige stem. Eden stopte geschrokken. Ik duwde hem opzij met mijn krachten. Ray kwam hoestend overeind. 'Maak de deur open' beval ik de wachters. Hij deed het meteen. Ik hielp Ray overeind en liep de cellen uit. Chase kwam aanlopen en keek boos naar Ray. 'Wat doet hij hier? Hij hoort in de cel!' Riep hij boos. 'Chase, alsjeblieft rustig' zei ik en hielp Ray op de bank te zitten. 'We weten nu toch dat Ray gedwongen is door Eden en hij nu niet meer gevaarlijk is' zei ik zuchtend.

'Hij is trouwens niet veilig in de cel, Eden probeerde hem te wurgen' legde ik uit. 'Best, maar hij is niet welkom in mijn roedel, hij heeft 1 uur de tijd om weg te gaan' zei Chase nog altijd boos. Ik zuchtte en knikte daarna. Chase liep naar boven. 'Dankje Fay, en het spijt me echt. Als ik het niet deed ging mijn mate eraan' zei hij verdrietig. Ik knikte. 'Ik vergeef het je, ookal is het moeilijk maar het is niet jou schuld. En ga eerst maar douchen en daarna kan je gaan' zei ik. Hij knikte dankbaar en hij wist al waar de douches waren dus liep hij er naartoe.

Ik liep naar boven om naar Chase te kijken, hij is zeker nog steeds boos. Ik liep naar mijn kamer en zag dat Chase aan het omkleden was. Hij heeft waarschijnlijk training. 'Chasie' zei ik zacht. Hij reageerde niet, dus hij is boos. Ik zuchtte. 'Niet negeren, kan ik niet tegen' zei ik. En natuurlijk negeerde hij me. 'Chase, alsjeblieft, ik wil niet dat je boos bent' zei ik. Hij deed zijn schoenen aan en liep zonder wat te zeggen de kamer uit. Ik zuchtte diep. Ik besloot om naar beneden te gaan om wat te rusten en te chillen. Ik ging op de bank zitten en dacht na over alles wat er gebeurt is. Opeens kwam Ray voor me staan. 'Ik ga, maar voordat ik het doe wil ik je bedanken, zonder jou kon ik niet naar mijn mate nu' zei hij. Ik knikte glimlachend. 'Doei' zei hij en zwaaide. 'Daag' zei ik. Hij liep de woonkamer uit en niet veel later hoorde ik de deur open en dicht gaan.

'FAY!!!' Riep Luke. 'WOONKAMER!' Riep ik terug. Hij kwam hijgend naar binnen en ging naast me zitten. 'Ik wil zeggen, dat Alpha Sam ons morgen komt bezoeken' zei hij. 'Oke is goed, ze even tegen Jelle dat hij de vergadering moet voorbereiden' zei ik. 'Oke, en alles goed?? Je ziet er verdrietig uit?' Zei hij verbaasd. 'Nee, probleempjes met Chase maar dat gaat wel over' zei ik zuchtend. Hij knikte en liep weg. Ik ging wat tv kijken en besloot om een middagdutje te doen omdat ik echt heel erg moe ben. Ik liep naar boven en kleedde me om in een joggingsbroek en een oversized shirt.

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now