Deel 77

4K 172 11
                                    


So naar @ikkkuss 💋

Pov Chase

Ik hield woedend mijn adem in. 'Mijn. Kantoor. Uit' zei ik zacht. Iedereen liep snel mijn kantoor uit. Verkracht. Fay. Mijn mate. Nee, dat kan niet! Ik gooide een stoel tegen de muur aan en haalde gefrustreerd een hand door mijn haar. Ik besloot om naar de woonkamer te gaan. Ik liep snel mijn kantoor uit en ging naar de woonkamer. Ik zag dat de dokters nog bezig waren met Fay. Ze waren haar vragen aan het stellen en ik luisterde mee. 'Hoe voelt u zich nu?' Vroeg een van de dokters. Fay keek dof voor zich uit. 'I-ik voel niks' zei ze emotieloos. Ik deed langzaam mijn ogen dicht. 'Heeft u ergens pijn?' Vroeg de dokter weer. 'Ik voel niks' zei Fay weer.

'Kunt u ons vertellen wat er gebeurt is?' Vroeg de dokter. Fay begon sneller te ademen. Ze schudde haar hoofd. 'Nee. Nee! NEE!' Schreeuwde ze hard en deed haar handen voor haar gezicht. Ik rende snel naar haar toe. 'Weg, jullie helpen ook niks' zei ik boos tegen de dokters. Ze namen hun apparatuur mee en liepen het huis uit. Ik ging naast de bank zitten waar Fay lag. Ik deed haar handen weg voor haar gezicht. Ze keek me verdrietig aan, dat is de enige emotie die ze getoond heeft. Het feit dat Fay pijn heeft gehad maakte mij ook verdrietig. Ik streelde zacht haar haren. Ze ademde bibberig uit.

'Wil je slapen?' Vroeg ik zacht. Ze knikte. Ik tilde haar op en bracht haar naar boven. Ik liep onze kamer in en zette haar op bed. Ik pakte een pyjama voor haar. 'Ga je douchen?' Vroeg ik. Ze knikte weer. 'Moet ik he helpen of gaat het wel lukken?' Vroeg ik weer. 'Help me' zei ze zacht. Ik knikte en haalde ook ondergoed voor haar eruit. Ik hielp haar met opstaan en ging naar de badkamer. Ik kleedde haar voorzichtig uit. Ze had alleen een deken om haar heen. Ik zag allemaal blauwe plekken op haar lichaam. Ik ademde diep in op Blake onder controle te houden.

Ze liep rustig de douche in en ik deed hem aan. 'Als je hulp nodig hebt roep maar' zei ik. Ze knikte en ik liep de badkamer uit. Ik kon haar lichaam met die blauwe plekken gewoon niet aanzien! Jammer genoeg dat die Sam al dood is, ik had hem nog graag een pijnlijkere dood in laten gaan. Maar waarom alleen 1 persoon als ik een hele roedel kan uitmoorden? Oke niet een hele maar we kunnen het veroveren. Ze hebben geen Alpha nu. En iedereen die mee heeft gewerkt aan het plan om Fay te ontvoeren en pijn doen die word dan meteen vermoord. Na een paar minuten hoorde ik de douche niet meer en besloot om naar de badkamer te gaan om Fay te helpen. Ik pakte haar ondergoed en liep ermee naar de woonkamer.

Ik zag dat Fay moeite had op te lopen en ging haar snel helpen. Ik droogde haar beschadigde huid en deed haar ondergoed aan. Ik maakte haar haren ook droog en tilde haar naar de woonkamer. Ik hielp haar met haar pyjama. Toen ze aangekleed was zette ik haar op bed en stopte haar als een klein kind in. Ik kuste voorzichtig haar hoofd en liep de kamer uit. Luke, Jelle kantoor. Ik liep naar mijn kantoor en ging zitten. Na een paar seconden kwamen Jelle en Luke aan. Jelle was weer opgefrist maar zag er nog moe uit. Ik was natuurlijk woedend op hem maar ik weet dat er dan problemen komen en Fay gaat zeggen dat hij niks gedaan heeft.

Ik denk nog wel na over hem. 'Jelle, wie deden Fay allemaal pijn daar?' Vroeg ik. 'Sam maar die is al dood, Robin-' voordat hij nog verder sprak schreeuwde ik uit woede. Ik heb Fay gewoon zelf in gevaar gebracht! 'Sabrina' Jelle ging door. 'Sabrina?' Vroeg ik. 'Ja, jouw nicht' zei hij. Ik knikte boos. 'Wie nog meer?' Vroeg ik. 'De Beta en Delta, verder mocht niemand haar zien' zei Jelle. Ik schreef de namen op. 'Zorg dat de leger klaar staat. Morgen gaan we aanvallen' zei ik. 'Luke, jij gaat vandaag nog de mannen trainen. En zorg voor een goede indeling' zei ik. Luke knikte en liep de kamer uit.

Ik keek Jelle aan die mij ongemakkelijk en met spijt terug keek. Ik zuchtte diep. 'Ga jij maar uitrusten dan' zei ik. Niet te geloven dat ik dat zeg! Maar ik doe het voor Fay. Jelle keek me verbaasd aan. 'Nee ik ga morgen wel mee, ze moeten boete voor wat ze met mijn Luna hebben gedaan' zei hij. 'Wat jij wilt, o en als je wilt schrijf ook de namen bij van de mensen die Alexia pijn deden' zei ik. Jelle is mijn beste vriend, en zijn mate heeft ook pijn gehad. Ergens snap ik hem wel. Hij keek me dankbaar aan. 'Bedankt gast' zei hij. Ik knikte en hij liep mijn kantoor uit. Ik zelf ging naar mijn kamer en ging me omkleden voor de training.



Hey Kneusjes💕
Tnx voor het lezen💪🏻❤️

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now