Deel 27

6.6K 231 20
                                    

Pov Chase

'Wat? Wat heeft ze dan?' Vroeg ik aan de dokter. 'Er probeert iemand haar te beïnvloeden, dus diegene probeert haar lichaam over te nemen. Maar de Luna vecht ertegen en dat kan soms pijnlijk zijn' zei ze. Ik werd woedend. 'En wie durft dat te doen' vroeg ik op een Alpha toon.

'Ik-ik weet het niet Alpha' zei de dokter zacht. Ik gromde. Luke kwam de kamer binnenlopen en stuurde de dokter weg. 'Wat heeft ze?' Vroeg Luke. 'Iemand probeert haar te beïnvloeden' zei ik en haalde een hand door mijn haar. Luke knikte bezorgd.

'Het komt wel goed, Fay is een sterke Luna' zei Luke. Ik knikte. Ik draaide me om naar Fay. Ze lag vredig te slapen. 'Luke, Fay had een heel goed idee. We kunnen de vrouwen basis vechttechnieken leren dan kunnen ze zich zelf ook beschermen. Ik wil dat je dat morgen tegen de roedel zegt dan beginnen we overmorgen met trainen' zei ik tegen Luke.

'Hmmm, dat is inderdaad een goed idee. Ik ga alvast leiders zoeken voor de training' zei hij en liep weg. Ik liep naar Fay en ging naast haar zitten. Wie zou dit toch doen? Ik ken niemand die dat kan. Ik zuchtte diep. Fay begon onrustig te worden in haar slaap.

Opeens werd ze schreeuwend wakker. 'Fay rustig, ik ben er wees alsjeblieft rustig' zei ik en knuffelde haar. 'Hij-hij was in mij-mijn dr-droom' zei ze snikkend. Ik liet haar los en pakte haar gezicht vast. 'Wie? Hoe zag hij er uit' vroeg ik en veegde haar tranen weg.

'Het was een va-vampier' zei ze bang. O nee, laat het HEM alsjeblieft niet zijn.

Pov Fay

Droom

Ik liep samen met Chase hand in hand naar de bos. Ik glimlachte naar Chase. Chase liet mijn hand los en rende lachend weg. Ik ging lachend achter hem aan. Opeens was ik hem kwijt. 'Chase!' Riep ik bezorgd. De bomen verdwenen en de lucht werd donkerder. Ik keek bang om me heen. 'Hahahahaa' lachte iemand kwaadaardig. Ik wilde veranderen en rennen maar ik bewoog me niet. 'W-wie is daar' vroeg ik. Opeens kwam iemand voor me staan. Hij begon weer te lachen. Hij had bloed op zijn momd en zijn ogen waren rood. Een vampier... 'Waar is Chase?' Vroeg ik. 'Hij is foetsie' zei hij en begon alweer te lachen. 'Ik maak jouw leven tot hel meisje' zei hij boos en liet zijn hoektanden groeien....

Ik werd schreeuwend wakker. Ik hijgde en Chase knuffelde mij. 'Hij-hij was in mij-mijn dr-droom' zei ik snikkend. Hij veegde mijn tranen weg. 'Wie? Hoe zag hij eruit' vroeg hij. 'Het was een va-vampier' zei ik bang. Chase leek na te denken. 'Hoe zag hij eruit?' Vroeg hij voorzichtig.

'Hij, hij had rode ogen e-en hij had bloed op zijn mond' zei ik. Ik zag hem weer voor me en begon harder te huilen. Ik hoorde hem weer lachen. Ik deed mijn handen op mijn oren. 'Laat het stoppen Chase' zei ik huilend. Hij knuffelde me weer en streelde mijn rug.

Het lachen hield op en ik hield op met huilen. 'Wat gebeurt er met me?' Fluisterde ik meer naar mezelf dan naar Chase. 'Er gebeurt niks met jou Fay, ik beloof het jou' fluisterde Chase. 'Dankje Chase' zei ik en hield hem steviger vast.

'Kom dan gaan we eten' zei hij en hielp me overeind. 'Ik ga eerst even naar de badkamer' zei ik. Hij knikte. Ik liep naar de badkamer en keek in de spiegel. Ik zag er niet uit, ik had wallen onder mijn ogen en mijn haar stond aan alle kanten. Ik zuchtte en deed mijn haar een beetje fatsoenlijk.

Ik haalde diep adem en liep de badkamer weer uit. Chase stond op mij te wachten. Hij glimlachte en we liepen samen naar beneden. Toen we de keuken binnen gingen keek iedereen bezorgd naar me. 'Geen zorgen jongens, ik voel me prima' zei ik lachend.

Ze knikten en ik en Chase gingen wat eten. Toen we klaar waren liepen we naar de woonkamer. 'Uhm, Fay zullen we een filmavond houden. Ik bedoel ik en jij-' 'Ja lijkt me leuk' onderbrak ik Chase. Hij knikte blij en we gingen naar boven. Hij pakte eerst wat popcorn en wat snacks.

'Welke film wil je kijken?' Vroeg hij toen we Netflix hadden geopend. We zaten beide op ons bed en de laptop stond voor ons. 'Weet niet, kies jij
maar' zei ik schouderophalend. 'Hmmm, dan doen we maar deze' zei hij en startte de film The Godfather deel 1 op.

Nadat we die film hadden gekeken keken we ook deel 2. Ik begon moe te worden maar durfde niet te slapen. Straks zou die vampier nog een keer komen!!! Chase zag dat ik moe was en legde de laptop weg. Hij ruimde de troep op en ik deed mijn pyjama aan.

Hij kleedde zich ook om en ik zag zijn six-pack. Uhm ik bedoel eight-pack. Hij zag mij staren en grijnsde. Ik keek blozend weg. Hij kwam in bed liggen. ZONDER zijn shirt. Ik bloosde nog erger. Ik ging ook liggen maar kon niet slapen. Ik wilde wel maar durfde niet.

'Fay, waarom ga je niet slapen?' Vroeg Chase. 'I-ik durf niet' zei ik zacht. Chase keek me bezorgd aan en deed zijn armen om me heen. 'Ik zal bij je zijn, ga maar slapen' zei hij zacht. Ik glimlachte en deed mijn armen ook om hem heen.

'Fay, het spijt me dat ik de hele tijd zo bot deed' zei Chase. Ik keek naar zijn mooie ogen. 'Ik vergeef het jou' zei ik. Hij glimlachte en streek mijn haren naar achteren. 'Chase, waarover heb jij soms nachtmerries' vroeg ik. Hij zuchtte. 'Ik vertel je het een andere keer' zei hij. Ik knikte en legde mijn hoofd op zijn borst.

"You Changed Me" (Voltooid✔️)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें