Deel 44

4.9K 211 7
                                    


SO naar @AmyMeeuse omdat je mij volgt en op mijn verhaal stemt💕💕 ( er komen bij de andere delen ook wat mensen bij, je moet me wel volgen💕 )

Pov Fay

Ik was eindelijk bij de Golden Moon pack, alhoewel ik er niet blij mee ben. Ik weet dat Chase boos is dat ik weg ben, en dat breekt me maar ja. Ik moet het misschien gewoon vergeten. Ik veranderde achter een boom en deed mijn kleren aan. Ik ging lopen en keek ondertussen om me heen. Ik hoorde geritsel en draaide me meteen om. Daar stonden zoals afgesproken Emily en Eden.

Ik keek ze boos aan. 'Zo zo, je bent toch gekomen, hah! Niet verwacht!' Zei Eden lachend. Ik rolde mijn ogen. 'Ja, nu je er toch bent kunnen we veel met je doen' zei Emily sluw. 'Zoals' zei ik. 'Zoals, mishandelen, ik heb dat echt gemist Fay, jouw mishandelen' zei Eden grijnzend. Er ging een rilling over mijn rug. 'Laat ze vrij' zei ik opeens. Hij keek me vragend aan. 'Wie?' Vroeg hij.

'Het gezin van Chase' zei ik. 'Aaaahhh, ik laat ze pas vrij als ik en jij zijn getrouwd' zei hij knipogend. IEUW!!! Ik ben 18 en hij 29!!!! Bijna dertig zelfs!!!! Ik werd misselijk bij die gedachte. 'Maar als je dat niet wilt kunnen we ze natuurlijk ook doden' zei hij alsof het niks was. Ik keek hem boos aan. 'Nee, ik doe het wel' zei ik. Lena begon als een gek tegen mij te schreeuwen. Ik zuchtte en slootte het contact met haar af.

'Goed, kom nu maar mee bitch' zei Emily en trok aan mijn arm. Ze sleurde mij mee en Eden liep voor ons. Opeens kwamen we bij een soort van grot. We liepen erin. Hij deed iets met de zijkant en hij ging open. Ik keek er verbaasd naar. Emily trok me weer mee. We waren nu onderweg. Het was een groot "huis" maar dan ondergronds. Hoelang hebben ze hierover gedaan?! Emily duwde me opeens in een kamer, oftewel een cel. Ze klapte mij en deed de celdeur snel dicht. Wat een hoer!!!

Ik zuchtte en ging op de grond zitten. Ik voelde dat er 50 mensen in deze cellen zaten. Ik hoorde een jongetje huilen. 'Mama, ik wil hier weg' snikte hij zacht. Zijn stem kwam me bekend voor maar ik weet het niet. 'Geen zorgen Jason, we komen hier wel weg' zei een vrouw. Toen ik Jason hoorde sprong ik gelijk op. 'Jason!? Richard!? Jennette?!' Schreeuw-fluisterde ik. 'Ja, wie ben jij?' Vroeg Richard met een zwakke stem. 'Ik ben het Fay!' Zei ik. Er kwamen tranen over mijn wangen, godinzijdank ze zijn veilig!

'Fay? Hebben ze jou gepakt?' Vroeg Jennette geschrokken. Ik zuchtte eventjes. 'Nee, ik-ik ben hier vrijwillig' zei ik zacht. 'Wat? Waarom' hoorde ik Richard verward zeggen. 'Ik-ik moest wel, het spijt me' zei ik snikkend en ging weer zitten. Ze riepen mij steeds maar ik antwoordde niet. Ik kan ze niks zeggen, anders is Chase in gevaar. Ik legde mijn hoofd in mijn handen en begon de hele tijd te huilen. Toen de tranen op waren ging ik liggen op een dun matrasje.

Ik viel na een paar minuten in slaap.

Pov Nick

Ik heb de afgelopen 4 uur veel plekken bezocht waar Fay zou zijn, maar zonder succes. Ik gromde gefrustreerd. Waar kan ze zijn!! Ze laat me niet zomaar alleen! Dat weet ik!! Er kwam een papier bij mijn poot vast te zitten. Ik maakte hem los en keek ernaar. Het was een uitnodiging van een huwelijk. Ik keek van wie en kon mijn ogen niet geloven. FAY!!! En EDEN!!! Nee....Fay doet dat niet....Ze gaat toch niet met wen dertigjarige trouwen??! Ik werd woedend en ging terug rennen naar Chase roedel.

Na 2 uur was ik weer in zijn roedel. Ik ging naar de logeerkamer en kleedde me om. Ik ademde zwaar. Tanja kwam naar binnen lopen. Ik had het briefje nog steeds in mijn handen. Tanja rende naar mij toe en knuffelde me. Ik werd kalmer en rook haar heerlijke geur. 'Wat is er?' Vroeg ze. Ik liet haar los en gaf haar het briefje. Ze keek er verbaasd naar. Ze keek me verward aan.

'D-dit doet Fay niet' zei ze zacht. Ik knikte en dacht goed na. 'Misschien heeft hij haar te pakken?' Zei Tanja geschrokken. Ik zuchtte. 'We moeten ze snel vinden, voordat het fout gaat' zei ik. Ze knikte. 'Tanja, ik ga naar mijn roedel wil...wil je ook mee?' Vroeg ik nerveus. Ze dacht na en knikte aarzelend. 'Maar..ik-ik ben bang dat...dat ze mij niet mogen' zei ze zacht. Ik pakte haar gezicht vast. 'Tuurlijk niet, jij bent hun Luna, mijn mooie Luna, mijn knappe mate' zei ik en keek naar haar ogen.

Ze bloosde. 'Jij ziet er ook niet slecht uit' zei ze grinnikend. Ik trok een wenkbrauw omhoog. 'Laten we gaan, dan kan ik met mijn Beta en Gamma een plan bedenken hoe we Fay gaan vinden' zei ik. Ze knikte.

Pov Chase

Ik ging naar de trainingszalen en meteen keken ze allemaal naar mij. Ik keek ze boos aan. Ze keken meteen weg. Er kwam een jongen van 18 jaar naar me toe. 'Uhm, Alpha volgens mij moet u dit wel weten' zei hij bang. Ik keek hem verbaasd aan. 'Wat' zei ik. Hij gaf een een briefje. Er stond:

HUWELIJK💍:

Fay en Eden❤️
27 augustus ( over drie weken )
Iedereen is welkom!!!

Ik keek er verbaasd naar. Blake werd woedend. FAY TROUWT ALLEEN MET ONS!!! Ik gooide het briefje weg en rende naar buiten. Ik ging voor een boom staan. Ik sloeg de boom en er kwam na een paar klappen een deuk in. Ik zette mijn handen in mijn haar. Hoe kan ze? Het doet pijn...heel veel pijn. Ik pak haar en die Eden wel! Ik Eden helemaal kapot maken!!! En Fay??? Ik-ik weet het niet...ik kan haar niks aan doen...ik..ik ga haar terug halen en sluit haar dan op! Ja dat doe ik! Ik liep naar binnen en riep alle goeie speurneuzen in de roedel.

Toen ze er waren legde ik ze alles uit. Ik moet ze terug pakken...zij heeft mijn hart gebroken dan doe ik dat ook bij haar...

Hey KNEUSJES💕
I know een saaie deel maar ja!!
Srry dat het een beetje laat is maar ik had vandaag 2 proefwerken!!!!😱

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Место, где живут истории. Откройте их для себя