Deel 83

4.3K 168 29
                                    


So naar @jitse2002 💜

Pov Fay

Ik liep naar de cellen toe met Jelle en Luke achter mij aan. Toen ik bij de juiste cel was zag ik allemaal zenuwachtige wachters en een open en lege cel. Ik gromde woest. Hoe kon dit gebeuren!! Ik leid nog niet eens 1 dag de roedel en er ontsnapt iemand uit de cellen!! De wachters keken mij bang aan. Ik zuchtte diep en probeerde te kalmeren. 'Hoe is dit gebeurt?' Vroeg ik. 'Weten we niet Luna, er zijn geen sporen achtergelaten. Maar aan de geur te ruiken is ze via de normale weg gegaan' zei een van de wachters. Ik keek hem verbaasd aan.

'Maar dat kan helemaal niet, er zijn hier honderden bewakers, en des noods konden de andere mensen haar zien. Alleen de Alpha/Luna familie en de mensen met toestemming kunnen via die weg' zei ik mompelend. 'Dit kan ze niet alleen gedaan hebben' zei ik vast besloten. 'Maar het is een vampier Fay, het zou kunnen' zei Jelle. O en als jullie willen weten over wie het gaat, het is Lucy. 'Nope, Chase heeft de cel een paar jaar geleden helemaal vernieuwd dus ook voor de vampieren, die kunnen hun krachten niet gebruiken en bepaalde cellen, en daar zat Lucy in' zei Luke. Jelle knikte.

'Ik wil een lijst met alle mensen die toestemming hebben om via de normale weg te gaan' zei ik. 'Maar Fay, die lijst is meters lang' zei Luke. Dat is waar ook! O wat een rotzooi is dit toch!! 'Oke spoor de geuren op, en haal alle spoorzoekers uit de roedel, sluit de grenzen, niemand verlaat de roedel tot we haar hebben' zei ik. Ik doe dit voor hun eigen bestwil, Lucy kan gevaarlijk zijn en ze moet snel weer terug in haar cel! Luke en Jelle knikten en liepen weer weg. Ik keek naar de wachters. 'Jullie vier, blijf hier staan en zorg dat niemand in die cel gaat' zei ik en wees vier mannen aan. Ze knikten en gingen voor de cel staan. 'Jullie gaan terug naar je werk' zei ik tegen de rest.

Ik ging weer naar boven en was net op tijd voor het avondeten. Ik zag dat iedereen er al was behalve Luke en Jelle. Luke, Jelle, kom eten en ga straks verder met werken. Linkte ik. En na 1 minuut waren de allebei aan tafel. Shawn en Sophie waren er ook en zagen er frisjes uit. Ze hadden blijkbaar gedoucht en Sophie had een schattig jurkje aan waardoor ik een glimlach kreeg op mijn gezicht.

Kleding/ haar van Sophie 😍

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kleding/ haar van Sophie 😍

Ze glimlachte verlegen terug. 'Fay, morgen komen mijn ouders Chase effe bezoeken' zei Hely. 'Gezellig' zei ik. Thomas kwam met het eten. Het was friet met was andere snackjes zoals kipnuggets en hamburgers, die Thomas zelf had gemaakt. 'Ziet er weer lekker uit Thomas dankje' zei ik. Hij knikte dankbaar. 'Luna-' ik onderbrak hem. 'Wat heb ik daarover gezegd, noem me geen Luna maar Fay' zei ik streng. Hij knikte lachend. 'Fay, ik wil je straks spreken als dat kan' zei hij. 'Tuurlijk, straks na het eten in mijn kantoor' zei ik. Hij knikte. 'Thomas, waar en wanneer eet jij eigenlijk?' Vroeg ik opeens.

'Ik eet na jullie' zei hij. Ik keek verbaasd. 'Waarom? Waarom eet je niet met ons?' Vroeg ik verbaasd. Hij lachte. 'Ik ga toch niet zomaar met de Alpha en Luna familie eten' zei hij. 'Maar je bedient de Alpha en Luna familie dus ja' zei ik. 'Ach ja ik ben het gewend dus het maakt me niet veel uit hoor Lun- ik bedoel Fay' zei hij glimlachend. Ik knikte uiteindelijk. Ik begon met eten en het is echt lang geleden dat ik frietjes heb gegeten man!! 'Dus, wat vinden jullie van het huis Shawn en Sophie?' Vroeg ik. Ik hoop echt dat ze het naar hun zin hebben hier. 'Het is heel groot' zei Shawn en zijn gezicht betrok even. Ik knikte lachend. 'Het is echt een prinsessen huis' zei Sophie dromerig.

'Met een prachtige prinses erin, en natuurlijk een knappe prins, maar die moet nog wakker worden, misschien word hij wakker als de prinses hem kust!' Riep ze dromerig uit. Ik en de rest lachten hard om haar fantasie. 'Wil je straks de knappe prins zien?' Vroeg ik haar. Ze knikte hevig. Opeens kreunde Hely geïrriteerd. 'Wat is er?' Vroeg Justin. 'Pap en mam komen vandaag omdat Jason weer eens irritant doet en de hele tijd zegt dat ze nu moeten komen' zei ze en masseerde haar slaap. Ik grinnikte, echt iets voor Jason. 'Hoelaat?' Vroeg ik. 'Over een uurtje, ze gaan eerst langs een restaurant om te eten' zei ze. Ik knikte. Na het eten hielpen we Thomas effe opruimen en ging ik naar de kantoor om alle ongelezen brieven te lezen.

Even later hoorde ik iemand kloppen. 'Binnen' zei ik. Thomas kwam binnen lopen en ging zitten tegenover mij. 'Waar wilde je over praten?' Vroeg ik en legde de brieven opzij. 'Nou, ik en mijn mate Anna hebben besloten om ergens anders te gaan wonen in verband met onze zoon Thobias, hij gaat naar een menselijke school en ik wilde toestemming vragen of we vlak bij de grens mogen wonen zodat de mensen het niet verdacht vinden' legde hij uit. 'Jullie weten dat het gevaarlijk kan zijn bij de grenzen toch?' Zei ik bezorgd. 'Ja maar we doen alles voor onze zoon' zei hij. 'Ik weet het niet hoor, wat als er een menselijk iemand op bezoek komt en ons ondekt?' Zei ik. 'De keuze is aan jouw, en als je nee zegt begrijpen ik en Anna dat volledig' zei hij.

'Laat me een dag nadenken, je hoort nog van me' zei ik uiteindelijk. Hij knikte en liep de kantoor weer uit. Ik ging weer verder met de brieven totdat Alisha me riep. Ik ging naar beneden en zag dat Jennifer en Richard met Jason waren aangekomen. Ik glimlachte toen ik Jason zag. Hij had ook een super schattige outfit aan. Hij zag er wel echt badboy uit!!

 Hij zag er wel echt badboy uit!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit Jason

'Faytjeee!!!' Riep hij en rende naar me toe. Ik spreidde mijn armen en hij sprong erin. 'Hey Jason!! Hoe gaat het grote jongen?!' Zei ik. 'Het gaat slecht, ik zie mijn twee broers bijna niet meer!' Zei hij boos. Ik keek hem vol medelijden aan. 'Geen zorgen, kom dan gaan we even naar Chase' zei ik en pakte zijn hand vast. 'O en Sophie kom jij ook maar mee' zei ik toen ik Sophie zag. 'Wie is dat?' Vroeg Jason zacht aan mij. 'Dat is Sophie, ze woont hier vanaf nu' zei ik. Sophie keek hem schattig en vriendelijk aan en Jason gaf haar een arrogante blik. Ik zuchtte hoofdschuddend en trok de kinderen mee.

Jason rende meteen naar Chase toe en knuffelde zijn grote broer, wat best wel moeilijk ging. 'Hey Chase' zei hij. 'Dit is Chase, of zoals jij hem noemt de prins' zei ik tegen Sophie. 'Geef hem dan een kus! Dan word hij wakker!' Riep ze blij. Ik glimlachte naar haar. 'Pff, dat werkt toch niet' mompelde Jason. 'Echt wel!! Dat werkt altijd!' Riep Sophie beledigd. 'Echt niet!! Kusjes zijn vies!' Riep Jason terug. 'Nee! Kusjes zijn lief!' Zei Sophie weer. 'Hooooo! Stoppen jongens, kom dan gaan we iets leuks doen met z'n drieën' zei ik om de kinderen uit elkaar te houden. 'Ik ga echt niet met HAAR spelen!' Zei Jason. 'En ik niet met HEM, ik speel alleen maar met prinsen en prinsessen' zei Sophie.

Ik zuchtte diep. Opeens kreeg ik een idee. 'Oke we gaan een leuk spelletje doen, jongen tegen de meiden' zei ik. Ik glimlachte toen ik dacht aan wanneer ik, Alisha, Hely en Alexia dat tegen de jongens gingen spelen. Maar omdat dit kinderen zijn gaan we het wel alleen in het packhuis doen.




Hey Kneusjes💖

Wie heeft Lucy meegeholpen met het ontsnappen?!

Tnx voor het lezen💖

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now