Deel 47

5.4K 210 6
                                    

SO naar @hodjin 💕 ( er komen nog meer mensen bij de komende delen!! Zorg dat je stemt en mij volgt 💕💕 )

Pov Nick

Nadat ik Fay had gewaarschuwd ging ik verder met vechten. Ik zei tegen mijn leger dat de Chase zijn leger niet aan moesten vallen dus vochten we nu tegen een paar wolven een veel vampiers. Ik pakte een scherpe rak beet en stak het in de hart van een vampier. Nadat er veel mensen gevlucht waren en de andere dood. Ik keek om me heen. Toen ik Chase niet zag raakte ik in paniek. Oke..oke rustig. Ik liep achter een boom en kleedde me snel om. Ik liep naar Luke en pakte hem bij zijn kraag. 'Waar is Chase?!' Riep ik. Hij keek me opeens bezorgd aan.

'Ze is in de Breath pack, hiernaast. Ze zit in het ziekenhuis, Chase is bij haar' zei hij verdrietig. Ik werd woedend. IK VERMOORD CHASE! Ik liet Luke los en ging me weer uitkleden. Ik veranderde in mijn wolf en pakte mijn kleren. Ik rende zo snel mogelijk naar de roedel. Toen ik over de grens was werd ik tegengehouden door wachters. Ik gromde geïrriteerd maar kleedde me toch WEER aan. De wachters waren ook veranderd. 'Wat doe jij op onze territorium' vroeg een van hun. 'Mijn zusje is hier in het ziekenhuis opgenomen! Ik moet daar heen!' Riep ik. Hij keek me even aan. 'Er is inderdaad iemand hier opgenomen, kom maar mee' zei ze na een tijdje. Ik knikte. We gingen met zijn auto. 'Ik heet Donald trouwens, maar noem me Don' zei hij. 'Nick' zei ik.

We waren na een paar minuten aangekomen. Ik liep zo snel mogelijk naar de balie. De vrouw gaf mij de kamernummer en ik rende naar de  goeie deur. Na veel zoeken zag ik Chase tegen de muur leunen. Ik liep met grote passen naar hem toe. Hij keek me verbaasd aan. Ik zag dat hij gehuild heeft maar dat boeit me niks. Hij heeft Fay pijn gedaan! Ik gaf hem een klap. Hij ging gek genoeg niet terugslaan. Ik gaf hem nog meer klappen maar hij huilde alleen. 'Jouw fucking schuld!' Riep ik naar hem. Ik draaide me om en zag een zuster uit Fay's kamer komen. 'Is Fay oke? Heeft ze pijn?' Vroeg ik haar. 'We weten het nog niet, de dokters zijn bezig met het hechten van de wond' zei ze en liep weg.

Ik keek boos naar Chase. 'Wilde je dit!? Ben je nu blij!' Riep ik naar hem. Luke en Max kwamen aanlopen. Max bracht me iets verder weg bij Chase. Ik wilde naar hem toelopen en slaan maar Max hield me tegen. 'Nick vergeet niet, het is zijn mate, hij voelt al genoeg pijn' zei Max. Ik zuchtte en ging zitten op een stoel. Mijn lieve zusje. Er liep een traan over mijn wang. Alsjeblieft maangodin, laat haar leven, ik heb mijn zusje eindelijk gevonden. Ik wil haar niet weer kwijtraken. 'Max, ga terug, leid de roedel een tijdje en stel Tanja gerust' zei ik tegen Max. Hij knikte en ging weg. Luke was ook al weg. Ik keek woest naar Chase. Hij zat dof voor zich uit te kijken.

De dokter kwam na een eeuwigheid uit de kamer lopen. Ik rende naar hem toe en keek hem vragend aan. 'De hechting is goed verlopen, ze slaapt nu jullie kunnen haar morgen meenemen, alleen ze kan voor een tijdje niet lopen dus moet ze op een rolstoel. Ik zeg nu een tijdje maar het kan zijn dat ze nooit meer kan lopen. Breng haar op de maand naar een dokter en help haar' zei hij. Hij liep weg. Ik zette mijn handen voor mijn gezicht. Mijn zusje...alles door Chase!!! Ik keek hem weer aan en zag dat hij precies op de zelfde plek zat, alsof hij in trans zat.

'Ga weg' zei ik tegen hem. Hij keek op. 'Ga weg!! Ik neem mijn zusje mee! Denk je dat ze jou wilt zien!! Je zult haar nooit meer zien Chase, ik laat niet toe dat hij haar pijn doet!' Riep ik naar hem. Hij keek me boos aan. 'Het is MIJN mate!! Ik mag haar zien wanneer ik wil!' Riep hij terug. 'Haha, jou mate? Ze kan misschien niet lopen door jou!' Zei ik boos. 'Fay bepaalt zelf wel waar ze naartoe wilt' zei hij zacht. 'Best' siste ik naar hem.

Pov Fay

1 dag later

Ik deed mijn ogen met veel moeite open. Ik keek voorzichtig om me heen. Waar ben ik? In het ziekenhuis stombo! Riep Lena. OMG!!! Lena! Je bent terug! Ja inderdaad, sorry Fay maar ik was te zwak. Zei ze spijtig. Maakt niet uit Lena, ik ben blij dat je terug bent. Maar wat is er gebeurt? Je-je stak je zelf met een mes, een zilveren. Huh? Waarom? Omdat je...Chase. Chase!! Er kwamen tranen in mijn ogen toen ik het weer wist. Ik-ik kon niet meer luisteren, het deed me pijn dat van me walgt. Ik veegde mijn tranen weg en probeerde te staan. Maar mijn benen bewogen niet. Ik raakte in paniek. Ik deed zoveel mijn best dat ik zweette. Ik begon hard te huilen.

'Fay!!' Riep iemand. Ik keek op en zag Nick. 'Nick! Ik-ik k-an niet staan!' Riep ik snikkend. Hij keek me verdrietig aan. Hij liep naar me toe en knuffelde mij stevig. 'Het komt wel goed Fay' zei hij. 'Waarom kan ik niet lopen' vroeg ik huilend. 'De zilveren mes, daarop zat ook wolfsbane, en niet een beetje ook. Het is giftig, je kan tijdelijk niet lopen...of nooit...' zei hij zacht. Ik keek hem geschrokken aan. Hij knuffelde mij nog harder. 'Kom ik help je met staan, dan gaan we naar mijn roedel' zei hij. Ik keek hem even aan. 'Waar is Chase?' Vroeg ik zacht. Nick keek boos voor zich uit.

'Fay, hij heeft hiervoor gezorgd en jij wilt hem zien' zei hij boos. 'Nick! Hij is mijn mate!' Zei ik boos terug. 'Sorry, alleen hij deed jou pijn' zei Nick verdrietig. 'Geen zorgen Nick, ik kan wel voor mezelf beslissen' zei ik en pakte zijn gezicht vast. Hij zuchtte diep. 'Oke, hij wacht op de gang' zei hij. 'Wil je hem halen?' Vroeg ik. Hij knikte. 'Als hij jou iets doet gil dan maar' zei hij. Ik knikte. Hij gaf me een kus op mijn hoofd en ging naar buiten om Chase te halen. Ondertussen prikte ik in mijn benen. Lena, betekent het ook dat ik niet in jou kan veranderen? Helaas wel Fay. Ik zuchtte en probeerde mijn tranen in te houden.

Iemand deed de deur ruw open. Ik keek recht in de ogen van Chase. Hij keek me schuldig aan. Ik keek hem alleen aan en zei niks. Hij viel op zijn knieën en begon te huilen. 'Mijn schuld, sorry Fay, ik-ik meende geen een woord van wat ik gister zei. Ik walg niet van je, ik-ik ho-houd zielsveel van je' fluisterde hij huilend. 'Ik doe alles voor je Fay, verlaat me alsjeblieft niet' ging hij verder. 'Ik zal veranderen voor jou, ik doe je nooit meer pijn' zei hij en stond langzaam op. Zijn ogen waren rood van het huilen. Hij liep voorzichtig naar me toe, bang dat ik weg zou gaan.

'Mag-mag ik je knuffelen' vroeg hij onzeker toen hij naast mijn bed stond. Ik knikte langzaam. Hij ging naast me zitten en nam me in zijn armen. Hij rook aan mijn haren. 'Het spijt me zo erg Fay' zei hij steeds. Ik begon ook te huilen. Ik pakte hem stevig vast en samen huilden we het uit. 'Ik heb je gemist Fay, niet normaal veel' zei hij zacht. Al die tijd had ik niks gezegd. 'B-ben je niet boos?' Vroeg ik opeens. Hij liet me los en keek me aan. Hij pakte mijn gezicht vast. 'Nee, ik ben zelfs trots met jou als mate' zei hij en drukte een kus in mijn haar.

'Fay, Nick wilt dat je naar zijn roedel gaat, e-en als j-je dat wilt ma-mag je gaan' zei hij. Ik zag dat hij zijn verdriet wou verbergen. Zal ik met Nick meegaan? Misschien kan ik ook even uitrusten. Maar ik heb Chase erg gemist...ik weet het niet...ik kan ook tijdelijk gaan. Ik zuchtte diep. 'Ga maar Fay, als je terug wilt kan dat altijd vergeet dat niet' zei Chase.

Zal Fay met Nick meegaan??          Is Fay boos op Chase of niet??
Chase wilt veranderen voor Fay😍 Zal Nick Chase ooit vergeven? Wat is er gebeurt met Emily en Eden??

Tnx voor het lezen KNEUSJES💕

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu