Deel 18

6.9K 238 52
                                    

Pov Fay

Ik was al een dag onderweg om bij de Golden Moon pack te komen. Ik dacht even na. Wat als Chase hun territorium had ingenomen?? Ik schudde die gedachte can me af en veranderde in mijn mensenvorm. Ik pakte wat kleren en ging eten.

Ik at niet te veel anders was mijn eten op. En als ik veranderde deed ik eerst mijn kleren uit zodat ze niet scheurde. Zijn we er al!!?? Zeurde Lena. Ja ja bijna. Zei ik terug.

Ik deed mijn kleren weer uit en veranderde in Lena. Het voelt heerlijk om als wolf te rennen, het voelt alsof je vliegt!! Lena was blij dat ze na al die jaren weer kon rennen.

Ik rende richting de territorium. Ik was dichtbij de grens. Ik wil niet te dichtbij komen en stopte meteen. Ik rook naar het gebied en rook maar weinig mensen.

Maar ik rook geen Nick... Ik veranderde en kleedde me weer aan. Ik pakte een kaart die ik gepakt had bij de Black Blood pack en keek ernaar. Ik besloot om naar de roedel ernaast te gaan of Nick daar was.

Dit gaat nog een heeeeeeelllleeee lange reis worden. Ik hoop dat Chase zijn leven weer oppakt zonder mij. Bij die gedachte werd Lena verdrietig. Maar ik heb het pap en mam beloofd dat ik Nick zou vinden, en daar ga ik me aanhouden.

Ergens voelde ik dat Chase me niet zomaar zou laten gaan. Ik bedoel hallo je laat ten eerste jouw mate niet zomaar vallen en ten tweede je laat de toekomstige Luna ook niet vallen. Ik hoop wel dat hij dat gaat doen, als hij mij vind laat hij mij nooit meer gaan...

Pov Hely

Oke ik besef het nog steeds niet! Fay gaat niet zomaar weg! Ik heb Chase gevraagd waarom ze weg is maar hij gaf geen antwoord. Als ze weg gaat dat heeft ze zeker een goede reden, ik ken haar niet zolang maar ik weet wel dat ze slim is.

'Hely, wanneer komt mate nou terug' zei Jason. Hij besloot om hier een tijdje te gaan logeren en was heel verdrietig toen hij hoorde dat Fay weg was. 'Ik weet het niet Jason' zei ik en aaide hem over zijn bol.

Chase is inmiddels heeeeeeeel erg boos geworden. Ik denk dat hij zo boos is omdat hij om haar geeft. Ik bedoel ik weet het hij doet het ook voor zijn Alpha titel maar hij kan ook Fay vergeten en een ander Luna zoeken.

Maar dat doet hij niet omdat hij om haar geeft. Als ik dit tegen de andere zou zeggen zouden ze mij gek vinden. Iedereen denkt dat Chase geen hart heeft, hij heeft het wel maar laat het niet aan iedereen zien.

Ik zuchtte diep. Chase kwam naar binnen. 'En.. heb je iets van haar gehoord?' Vroeg ik. Hij gromde wat en ging naar boven. Ik zuchtte nog een keer. Waar zou ze toch zijn??

Luke kwam daarna ook naar binnen. Ik keek hem vol hoop aan. Hij begreep mijn blik en schudde verdrietig zijn hoofd. 'Luke, waarom is ze weg?' Vroeg ik daarna. Hij zuchtte.

'Ze wilde haar broer vinden, ze zei dat ze het haar ouders had beloofd' zei hij schouderophalend. Ik keek hem verbaasd aan. 'Ze heeft een broer??' Vroeg ik. 'Ja, je weet dat we al dagen over een verborgen roedel hebben? Nou die Alpha is dus haar broer' zei hij.

Ik knikte. Luke gaf een knuffel aan Jason en ging naar boven. Ergens snap ik Fay wel, ze wilt haar broer gewoon zien en ik ken Chase. Hij zou dat noet zomaar toelaten. Arme Fay...

Het is ook Chase's schuld. Hij had gewoon aardiger moeten zijn voor zijn mate. Ik hoop dat mijn mate niet zo is. Omg ik kan niet wachten tot ik hem heb ontmoet!!!

Ik ging de trap op en liep naar Chase zijn kantoor. Ik klopte aan en hoorde binnen. Ik liep naar binnen. 'Chase' zei ik. Hij keek op, hij zag er moe uit. 'Gaat het wel?' Vroeg ik. Hij knikte verveeld en ging verder met zijn werk.

'Chase, ik zie dat het niet goed gaat. Maar je moet Fay ook snappen, ze is niet zomaar weg ze heeft een reden' zei ik. 'Hely, ze brengt de roedel is gevaar!' Zei hij boos. 'Ja en! Chase als je niks im haar geeft dan zoek je toch lekker iemand anders!' Zei ik boos terug.

'Ja alsof pap en mam dat goed vinden!' Zei hij. 'Ben je boos op haar?' Vroeg ik zacht. 'Ja, heel erg boos' zei hij. 'Chase als ze terug is beloof je dan normaal met haar om te gaan?'

'Hoe bedoel je?!' Riep hij. 'Dat bedoel ik! Als je haar hier wilt houden moet je dat verdienen, doe aardig tegen haar!' Zei ik. Hij haalde zijn hand door zijn haar. 'We zien wel' mompelde hij. Ik schudde mijn hoofd en liep zijn kamer uit.

Hij zal nooit veranderen, maar toch heb ik hoop. Hoop dat Fay hem uiteindelijk zal veranderen. Alleen moet Fay dat wel bewijzen nu want Chase vertrouwt niet zomaar iemand...

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now