Deel 41

6.1K 208 43
                                    

Pov Fay

Ik deed de deur open en zag Chase op de muur slaan met zijn vuisten. Mijn ogen werden groot. Ik rende naar hem toe. 'Chase!! Stop!' Riep ik. Hij stopte en hijgde. Ik knuffelde hem zodat hij zou kalmeren. 'Waarom zo boos?' Vroeg ik. 'Die, die verrader! Hij zal boeten!' Riep hij boos. 'Shhht, ik weet het, waarom doet hij dat Chase?' Vroeg ik. 'Ik weet het niet Fay, hij zegt alleen dat het hem spijt en dat hij dit wel moest doen' zei Chase.

'Is hij gedwongen?' Vroeg ik. 'Blijkbaar' 'Misschien kunnen we hem helpen, het kan ernstig zijn' zei ik bezorgd. Chase lachte. 'Jij bent veel te lief Fay' zei hij. Ik rolde mijn ogen. Ik liet hem los en keek naar zijn handen. Hij had bloed op zijn knokkels. Ik keek hem boos aan. 'Waarom doe je dit?' Vroeg ik boos. Hij keek me onschuldig aan. 'Sorry mama' zei hij met een pruillipje. Ik moest lachen.

'Wacht hier' zei ik en liep naar de badkamer. Ik haalde de EHBO doosje eruit en ging weer terug. 'Zit' zei ik streng tegen hem. Hij deed wat ik zei en ging zitten. Ik deed het doosje open en verschoonde zijn wond. Elke keer als ik zijn huid aanraakte voelde ik tintelingen over mijn lichaam. Chase staarde mij de hele tijd aan. Toen ik klaar was bracht ik het doosje weg.

Ik wilde de kamer uitlopen maar Chase pakte mij bij mijn pols en trok me tegen hem aan. Hij streek mijn haren op zij en keek me aan met zijn mooie groene ogen.

Pov Chase

Net voordat ze de kamer uitliep pakte ik haar en trok haar dicht tegen me aan. Ik streek haar haren opzij en keek naar haar prachtige ogen. Wat is ze mooi. Ja vind ik ook Blake. Blake is terug sinds Ray haar aanviel. 'Fay, j-je maakt me gek' zei ik zacht. Ik streelde haar wang en voelde de tintelingen. Fay deed haar hand op mij wang en keek me aan met haar hazelbruine ogen. Ik gaf haar een kusje op haar wang en liet haar los. Ze grinnikte en gaf ook een kusje op mijn wang en liep weg.

Ik schudde lachend mijn hoofd. Ik ging op bed liggen en droomde over mijn prachtige mate. Ik stond uiteindelijk op en besloot om naar beneden te gaan. Toen ik in de woonkamer was zag ik dat Nick er was. 'Hey Nick' groette ik hem. 'Hey' zei hij. Ik keek om me heen en zag dat alleen de jongens hoer waren. 'Waar zijn de meiden?' Vroeg ik. 'Keuken' antwoordde Jelle. Ik knikte en ging zitten.

'Ey, laten we playstationen' stelde Luke voor. We knikten en Luke pakte de playstation en twee controllers. We speelde Call of Duty Black Ops III. We speelden tegen elkaar. Eerst begonnen Nick en ik, gelijkspel. En daarna Jelle en Luke, Jelle won. We speelden nog wat potjes en gingen naar de keuken want we hadden honger. Ik zag dat de meiden lachend aan het koken waren. Toen ik Fay's lach hoorde glimlachte ik meteen. Wat heb ik haar toch gemist!

We gingen allemaal zitten. Uiteindelijk stond ik op en ging naast Fay staan. Ze was de soep aan het roeren. Ik ging achter haar staan en legde mijn handen om haar middel. Ze grinnikte en ging verder met roeren. Ik zag dat Hely foto's aan het maken was en gromde zacht. Fay stompte me zacht en ik hield meteen op met grommen. Hely moest lachen en ik barstte ook het lachen uit. Waarom?? Geen idee!!

Hebben jullie dat ook? Dat je gewoon zin hebt om te lachen om niks? Nou zo'n moment had ik dus. Fay keek me raar aan en schudde lachend haar hoofd. Ik ging weer zitten en niet veel later kwam het eten. Nadat we klaar waren besloten we om met z'n alle iets te doen. 'Waar is Tanja eigenlijk?' Vroeg Fay verbaasd. 'Geen idee' antwoordde Alisha. 'Ik zoek haar wel dan kan ze ook mee' zei Alexia.

Fay knikte. Ik en Fay gingen naar boven om andere kleren aan te doen. 'Fay!' Riep ik naar Fay die in de badkamer was. Ze rende de badkamer uit. 'Wat' vroeg ze. 'Doe mijn shirt aan' zei ik met een serieus gezicht. 'Waarom?' Vroeg ze verbaasd. 'Doe nou gewoon! Plsssss' zei ik met een pruillipje. Ze zuchtte diep. 'Oke, geef er maar een' zei ze. Ik glimlachte. 'Kies maar zelf uit' zei ik en haalde voor mezelf een lichtblauwe spijkeroverhemd uit met een zwarte broek.

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now