Deel 86

4.2K 162 17
                                    



So naar @Regenboogjes 🌈

Pov Fay

'Kan je het nu uitleggen?' Vroeg ik aan Thijmen. 'Oke, het gaat raar klinken, maar Lucy is mijn mate' zei hij zuchtend. We keken hem raar aan. 'Wat? Maar ze is een vampier' zei Luke verwarrend. 'Ik denk dat ik er wel eens van gehoord heb, alleen een paar wolven op de wereld krijgen inplaats van een wolf een mens of vampier als mate' zei Chase bedenkelijk. 'Maar waarom zei je dat niet gewoon?' Vroeg ik. 'Omdat, ik dacht dat jullie het niet zouden snappen, en Lucy is onschuldig! Ze werd alleen maar gedwongen door Sam! Toen ik haar voor het eerst zag dacht ik dat ze slecht was en ben ik weggerend. Daarna ben ik weer teruggekomen om...om haar af te wijzen. Maar toen ik haar verhaal hoorde moest ik haar uit de cel krijgen! Ik, ik kon het niet aanzien dat mijn mate pijn had' zei hij verdrietig en keek naar Lucy die hem een glimlach schonk.

'Thijmen, als je het had gezegd zouden we haar echt vrijlaten hoor' zei ik glimlachend. 'Dus ze is nu vrij?' Vroeg hij ongelovig. Ik keek naar Chase die zijn schouders ophaalde. Ik knikte uiteindelijk. Hij keek me dankbaar aan en knuffelde Lucy die glimlachte. 'Maar ze moet wel even mee voor een paar vragen' zei Luke. 'Geen zorgen, we zullen er zijn' zei Thijmen. 'Ja laten we dat maar morgen doen, ik ga effe kletsen met Lucy' zei ik lachend en trok haar mee. We gingen in de keuken zitten. 'Dus, je hebt een mate he' zei ik grijnzend waardoor ze moest blozen. We gingen nog over allerlei dingen praten. 'Dus Chase weet nu niks meer over jou?' Vroeg ze. Ik knikte met spijt.

'Misschien kunnen we, hem weer alles laten herinneren' mompelde ze zachtjes. Ik keek haar verbaasd aan. 'Hoe wil je dat gaan doen?' Vroeg ik verbaasd. 'Nou, ik heb hier in dit huis een boek van een heks gevonden en daar staan allerlei spreuken op, misschien staat er wel iets bij voor als mensen hun geheugen verliezen' zei ze. 'Serieus!! Waar wachten we op! Ga dat boek halen!!!' Riep ik enthousiast. Ze rende meteen de keuken uit en rende na een tijdje de keuken weer in met een super groot boek.

 Ze rende meteen de keuken uit en rende na een tijdje de keuken weer in met een super groot boek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kaft van het boek📖

Ze legde hem neer op tafel en opende hem. Er stonden allerlei rare tekens. Lucy had er geen last van en begon te bladeren in het boek. 'hier!' Riep ze en wees een paar tekens aan. 'Hoe kan jij dit lezen?' Vroeg ik verbaasd. Ze haalde haar schouders op. 'Het gaat automatisch, dat is een van mijn vampiergodin kracht' zei ze. ఆయన నన్ను జ్ఞాపకము చేసికొని, మనము చేసినదంతయు అతని తలమీద పెట్టి, మరల అతనిని మరల తెలియజేయుడి. Dat stond er dus op👆🏻. 'Kom we gaan het nu proberen!' Zei ik. 'Wacht, er staat wel dat hij 1 dag in slaap blijft' zei ze. Ik zuchtte diep. 'We gaan het vragen aan hem, en als hij dat wilt gaan we het doen' zei Lucy. Ik knikte.

We liepen beide terug naar de woonkamer en gingen tegenover de jongens zitten. 'Wat is dat?' Vroeg Thijmen en wees naar het boek die Lucy vast had. 'Dit, is een heksenboek' zei Lucy. 'En wij hebben een spreuk gevonden dat je geheugen weer plaatst' vervolgde ze. Ik keek naar de reactie van Chase. Hij keek alleen maar verbaasd. 'Maar waar wachten we dan nog op??' Riep hij en keek mij blij aan. 'Ik, ik kan mijn mate dan weer herinneren' zei hij zacht. Ik glimlachte. 'Maar je valt wel 1 dag in slaap' zei Lucy. 'Dus, dat is het waard' zei Chase. 'Oke, ga dan maar op de bank liggen' zei Lucy. Chase deed meteen wat ze zei. Lucy opende het boek en ging naar Chase toelopen.

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now