Deel 52

5.2K 188 8
                                    


So naar @Zeynebi_Alcicek 💕

Pov Fay

Omg!!! Vandaag is de bruiloft van Zoë en Tom. Ik heb er zoooooo veeeeeel zin in!!! Ik was in badkamer. Ik poetste snel al dansend mijn tanden en liep naar de slaapkamer. Ik zag dat Chase nog steeds aa het slapen was. Ik zuchtte. Ik ging op bed staan en sprong erop. 'STA NOU OP!' Riep ik toen Chase niet wakker werd. Het enige wat hij deed was kreunen en verder slapen. Ik dacht na. Ik heb het!!! Ik grijnsde en ging op hem zitten. Ik zat op zijn buik met mijn benen aan elk kant. 'Als je opstaat krijg je een kadootje' fluisterde ik verleidend. 'Niet fluisteren' kreunde hij. Ik grijnsde.

Ik gaf een kusje op mijn mondhoek en ging verder naar zijn nek. Ik wist dat hij me wilde pakken dus ik sprong zo snel mogelijk van hem af. 'Fay! Kom terug' riep hij. Ik begon te lachen. Ik ging heel dichtbij staan. 'Pak me maar' fluisterde ik en rende daarna weg. Ik rende de trap af en ging naar de keuken. Niet wetend dat Chase achter me aan zat. 'Hey jongens' zei ik vrolijk tegen Hely, Justin, Luke, Alisha, Jelle en Alexia. Thijmen kwam de kamer binnenlopen en groette ook iedereen. P ja hij is trouwens in het packhuis komen wonen. Wel gezellig.

Ik werd opeens vast gepakt van achteren en begon te gillen. De andere keken lachend toe. 'Hey Hallo, red me dan!' Riep ik. Ik wist dat het Chase was door de onmenselijke tintelingen die hij me gaf. Die tintelingen zijn nog erger geworden na het marken. De meiden sprongen op en trokken me aar zich toe. Ik was los!! Maar Chase gaf niet op en we deden jongen vs meisjes! Alleen Thijmen deed niet mee omdat hij het kinderachtig vond. Pff. Helemaal niet.

We deden zeg maar pakkertje. De jongens moesten dit potje ons pakken en wij moesten ervoor zorgen dat we niet gepakt werden. We mochten de hele roedel gebruiken en wij kregen 2 minuten voorsprong. Voor ons was het extra lastig want ja ze konden onze geuren gewoon opsporen. Maar ja we deden ons best. We besloten op niet in een huis te gaan maar naar een plek waar veel geuren waren. De markt dus!! We renden zigzag tussen de mensen in. O ja wij waren: Hely, Alexia, Alisha en ik. En de jongens: Justin, Jelle, Luke en Chase. Ze hebben allemaal handboeien. Die moet je bij een tegenstander om doen, eentje bij jouw eigen hand en de andere bij de tegenstander.

Als jouw team ze allemaal heeft dan heb je gewonnen. Ik stond stil en hield de meiden tegen. 'Oke we kunnen beter onze kleren verwisselen en onze geur verbergen' zei ik. Ze knikten. We gingen naar een winkel en kochten andere kleren, we kochten ook een parfum. We deden de kleren aan en deden heel veel parfum op. Daarna besloten we gewoon wat te lopen in de markt. 'Meiden, hier snel!' Riep Alexia. Ik keek geschrokken om. De jongens stonden daar te zoeken. We renden snel weg. 'Wacht wacht! Waar is Hely?' Vroeg ik verbaasd. We draaiden ons om en zagen dat Justin Hely al had. Ze stonden te zoenen. Ik rolde grinnikend mijn ogen.

'Kom snel weg hier!' Zei Alisha. We gingen de markt uit en gingen richting de grote huizen. 'Wat nu?' Vroeg Alisha. Ik haalde mijn schouders op. 'We moeten winnen!' Riep Alexia. 'Hebben we eigenlijk een tijd besproken?' Vroeg ik. 'Nee denk het niet' zei Alisha. 'Ik link Chase wel effe' zei ik. Hey Chase, hebben we tijd afgesproken? Ik wachtte op het antwoord en die kreeg ik best snel. FAY, kom snel naar het plein! Er is iets ernstig gebeurt! Ik keek geschrokken. Wat! Wat is er gebeurt? Ben je oke?! 'Wat is er gebeurt?' Vroeg Alisha.

'Er is iets gebeurt' zei ik. Ja ik ben oke, alleen een beetje pijn in mijn buik. Ik voelde een steek in mijn buik. 'We moeten snel naar het plein! Ik voel dat Chase pijn heeft!' Riep ik. De meiden knikten en we renden zo snel mogelijk naar het plein. En daar zagen we....

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now