Deel 61

5.4K 187 30
                                    


So naar @user90530622 💕

Pov Fay

Na het ontbijt ging ik naar boven om mijn witte jurk aan te doen enzo. Ik besloot om een simpele lange witte jurk aan te doen. Ik deed geen hakken aan maar van die sandaaltjes. Ik legde alle make-up klaar en ging als eerst douchen. Na het douchend deed ik mijn lingerie aan en daarna mijn jurk. Ik ging zitten voor de spiegel en deed mijn make-up. Ik deed de make-up gewoon naturel een beetje. En mijn haar deed ik stijl.

Haar/make-up Fay

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Haar/make-up Fay

Haar/make-up Fay

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jurk Fay

Ik deed mijn sandaaltjes aan. Ze zijn echt heel schattig.

Sandaaltjes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sandaaltjes

Ik ademde diep in. Ik ben er klaar voor, denk ik. Chase liep de kamer binnen. Hij liep naar me toe en bekeek me van top tot teen. 'Je ziet er prachtig uit' zei hij glimlachend en pakte mijn gezicht. Ik glimlachte. 'Nou ga je omkleden Alphaatje' zei ik. Hij gromde waarschuwend. Ik lachte en duwde hem naar de badkamer. Ik pakte een witte overhemd en een broek voor Chase. Even later was Chase klaar. Hij kwam binnen met alleen een handdoek om zijn middel. Ik draaide blozend om. Ik hoorde hem grinniken. Opeens drukte hij me tegen zich aan. Ik voelde zijn spieren tegen mijn rug. Hij drukte kusjes in mijn schouders.

'Je weet hoeveel ik van je houd toch?' Mompelde hij in mijn nek. Ik schudde mijn hoofd. 'Zal ik het je laten zien?' Vroeg hij. Ik knikte. Hij draaide me om en kuste me. Hij kuste me teder en vol met liefde. 'Weet je het nu' zei hij grijnzend. Ik knikte lachend. 'Kom laten we gaan' zei ik en trok hem naar beneden. Iedereen was al klaar. 'Je ziet er goed uit schoonzusje!' Riep Thijmen. Ik verstopte me achter Chase zodat niemand me zag blozen. Ze moesten hard lachen. 'Je word zeker zijn schoonzusje' fluisterde Chase in mijn oor. Ik bloosde meer. 'Ik kan niet wachten om jou te zien staan in een bruidsjurk voor mij' fluisterde hij weer.

'Chase' fluisterde ik en verstopte mijn gezicht weer. 'Hahaha, ik stop al schat' zei hij lachend. 'Laten we gaan, het is tijd' zei hij. Ik knikte en we liepen naar buiten. We gingen lopend omdat het gewoon op het plein was. Iedereen was er. Chase trok me op het podium. Ik keek zenuwachtig naar de mensen. 'Geen zorgen, ze zullen jou leuk vinden, weet ik zeker' fluisterde Chase. Ik knikte dankbaar. Chase stelde me eerst effe voor enzo, eerst moesten Alisha en Justin en Thijmen, die moesten ook nog officieel lid worden van de pack. Na hun was ik. Chase keek me bezorgd aan. Hij moest met een mesje mijn pols een beetje snijden. En die van zichzelf.

Chase, het komt wel goed zo erg is het niet. Stelde ik hem gerust via de link. Maar wat als ik je pijn doe? Ik glimlachte naar hem. Gebeurt niet Chase. Hij knikte en pakte hem mesje. Ik gaf hem mijn pols, hij hield hem voorzichtig vast en sneed een beetje. Het bloed viel in een kommetje, hij deed dat ook bij zichzelf. Ik voelde een soort nieuwe kracht door me heen gaan, Luna's kracht, en de matebond, nu onze bloed met elkaar gemengd is. Ik glimlachte naar Chase en de roedel begon te juichen. Onze polsen geneesden weer. Chase trok me naar zich toe. De roedel was heel blij. 'Ze vinden jou nu al leuk' zei Chase zacht. Ik keek glimlachend naar de mensen.

Na de ceremonie gingen we terug naar huis. En serieus die glimlach op mijn gezicht kreeg ik er niet af, ik voelde me zo gelukkig! 'Waarom glimlach je de hele tijd?' Vroeg Chase lachend. Ik lachte mee. 'Ik voel me gewoon gelukkig' zei ik. Hij glimlachte ook. 'Je bent nu officieel Luna! Gefeliciteerd Faytje!' Riep Justin en knuffelde me. Chase gromde jaloers. 'Hey! Ik mag mijn lieve zusje ook knuffelen!' Riep Justin en liet me los. 'Zijn jullie broertje en zusje!?' Vroeg Thomas verbaasd toen hij de woonkamer inliep. Ik en Justin lachte hard. 'Nee, maar zo zie ik hem wel, als mijn grote tweede broer' zei hij. Justin knikte.

'Fay ik ben hier niet goed in maar ok hoop dat je het niet erg vind' zei Chase opeens. 'Waar heb je het over?' Vroeg ik verbaasd. 'Aangezien je vandaag gelukkig bent besluit ik het nu maar te doen' zei hij. Ik keek hem vragend aan. Hij liep een stapje naar achteren en ging op zijn knieën. Ik keek hem vol ongeloof aan, met tranen in mijn ogen keek ik hoe hij de ring uit zijn zak haalde. 'Je bent de zonneschijn in mijn leven geworden Fay, je bent mijn prinsesje, mijn Lunaatje, de liefde van mijn leven, de enige liefde van mijn leven, en hopelijk later de moeder van onze kinderen' zei hij. De tranen liepen al over mijn wangen. Iedereen in de woonkamer keek ons met veel spanning aan.

'Fay, wil je mij de gelukkigste man op aarde maken, ook al doe je dat al, en met me trouwen' zei hij. Iedereen keek naar mij. Ik bleef lang wachten. Na een tijdje keek Chase verdrietig, alsof ik nee had gezegd. 'Tuurlijk!!!' Riep ik blij en viel hem aan met een knuffel. Hij keek me verbaasd aan. 'I-ik da-dacht dat je n-nee ging zeggen' zei hij verbaasd. Ik pakte zijn gezicht vast. 'Tuurlijk niet gekkie, ik houd van je weet je nog?' Zei ik en gaf hem een kusje op zijn lippen. Hij lachte en deed de ring in mijn ringvinger. Hij tilde mij daarna op en draaide rondjes. Ik lachte. Hij stopte met draaien en legde me neer, hij hield me stevig vast.

Iedereen klapte en juichte in de woonkamer. Hely en Justin kwamen onze kant op. 'Omg!!! Mijn enige echte schoonzus!!' Riep ze en knuffelde me. Ik lachte. Ze liet me los en knuffelde Chase. Justin liep met tranen in zijn ogen naar me toe. 'Awh, Justin, niet huilen' zei ik en knuffelde hem. 'Ik wist wel dat je gelukkig zou worden en dat ik je ooit zou zien lachen de hele dag' zei hij en drukte een kus op mijn voorhoofd. Ik glimlachte. 'Zonder jou had ik het allang opgegeven' fluisterde ik. Thijmen liep mijn kant op. 'Gefeliciteerd Fay, je bent echt groot geworden, nog nooit gedacht dat ik je zo zou zien, maar je bent een sterk meisje Fay' zei hij. Ik glimlachte en knuffelde hem ook.

Na iedereen geknuffeld te hebben gingen we zitten. Chase zat te spelen mijn met ring en keek er gelukkig naar. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder. Nooit in mijn hele leven had ik gedacht dat ik zou trouwen, met mijn mate ook nog, maar toch is het gebeurd. En ik ben daar blij mee. Ik ben blij dat Hely gevangen was genomen en bij mij werd gezet, ik ben blij dat Chase aanviel zodat hij Hely zou krijgen. Ik ben blij dat ik gevangen werd genomen voor de tweede keer maar dan in Chase zijn roedel, ik ben blij dat ik naar Nick opzoek ging. Ik ben blij dat ik nu hier zit en gelukkig ben...

'Alpha, Luna, er is iemand voor jullie' zei een van de wachters. 'Oke, zeg maar dat wij in de kantoor zitten' zei Chase en stond op. Ik stond ook op, Chase hield mijn hand vast en samen liepen we naar zijn kantoor, of beter gezegd onze kantoor...


Hey Kneusjes💕

Wie zal diegene zijn die Chase en Fay wilt zien?

Chase en Fay gaan trouwen!!😱🎉❤️💍💍💍💍👏🏻👏🏻👏🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🎉🎉

Tnx voor het lezen💕

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now