Deel 75

4.1K 166 18
                                    


So naar @Evelientje2313 💘

Pov Fay

Ik zat volgens mij 2 uur trillend tegen de muur aangeleund. Mijn tranen waren op, en Lena was helemaal weg. Linken kon ik ook niet. Deze kamer lijkt gewoon behekst ofzo. Ik voel ook dat hier bijna niemand langs loopt. Ben ik wel in het packhuis of is dit een andere plek? Oke Fay, focus je en bedenk een plan! Ik kan niemand linken, Lena is er niet en mijn krachten werken in deze kamer niet. Ik keek om me heen. Er is ook niks om te gebruiken. Er is alleen een bed. Misschien kan ik het raam kapot maken. Ik stond op en probeerde het met mijn vuurkrachten. Het verdween alweer. Ik deed het met mijn luchtkrachten. Het leek alsof ik ze niet had.

Best, dan doe ik het wel zonder krachten. Ik liep naar het raam en sloeg er hard op. Na een tijdje besefte ik dat het niet lukt en stopte zuchtend. Oke dan maar het bed breken en daarmee het raam kapot maken. Ik liep naar het bed en op dat moment kwam iemand naar binnen. Ik keek geschrokken op. Shit! Te laat! O nee nee nee nee nee nee nee nee!!!!! Sam kwam grijnzend op me aflopen nadar hij de deur op slot deed. 'En? Ben je er klaar voor?' Zei hij sluw. Ik schudde bang mijn hoofd en liep naar achteren. Hij gromde vol met lust. 'Ik hoop dat je nog maag bent, lekker vers' zei hij lachend. De tranen waren er weer.

Ik snikte hard en schudde mijn hoofd. Hij deed langzaam zijn shirt uit, en daarna zijn schoenen en broek. Ik stond tegen de muur en schreeuwde net als toen Sabrina en Robin hier waren. Misschien werkt dat. Maar hij grinnikte alleen maar. 'Stop maar hoor, dat werkt niet bij mij, en je hebt jouw stem nodig voor als je mijn naam kreunt' zei hij geil. Ik schudde mijn hoofd. Lena!! Lena alsjeblieft ik heb je nodig! Toe nou reageer!! Jelle! Jelle please help me! Alsjeblieft Jelle voordat het te laat is! Jelle? Reageer alsjeblieft! Sam kwam op mij aflopen.

Ik hapte naar adem. 'Het is te laat Fay, geniet ervan, vanaf nu ben je mijn Luna' zei hij grommend. Hij pakte mijn haar vast en legde zijn hoofd in mijn nek. Hij kuste op mijn mark. Het brandde, van de pijn. Ik probeerde hem weg te duwen maar het leek alsof ik verlamd werd. Ik had geen kracht meer in mijn lichaam. Hij beet er onverwachts in. Ik gilde heel hard. Het deed zoveel pijn!! De tranen stroomden constant over mijn wangen. 'Geniet' fluisterde Sam. 'Ik hoef alleen klaar te komen in jou en dan draag je mijn pups' zei hij lachend. Ik schudde mijn hoofd. Hij kleedde mij met moeite uit. Steeds als ik tegenstribbelde sloeg hij me hard en beet weer op mijn mark.

En toen gebeurde het...ik probeerde hem weg te duwen zodat ik zijn sperma niet in mij kreeg...het deed verschrikkelijk veel pijn...op een gegeven moment voelde ik niks meer...geen tranen...geen pijn...ik voelde me leeg....

Pov Jelle

Ik rende zo snel mogelijk naar Sams packhuis. De wachters voor zijn huis hielden mij tegen. 'Ik kom hier voor Alpha Sam' zei ik zo normaal mogelijk. Ze knikten en lieten mij erdoor. Ik hoorde Fay net om hulp roepen. Ik weet niet wat er gebeurt maar ze moet hier snel weg want ik denk dat het plan niet gelukt is. Ik liep maar het verlaten gedeelte van zijn huis. Daar komt bijna niemand. Ik had een pistool bij me met zilveren kogels erin. Alexia is onderweg naar de packhuis. Toen ik Fay hier naar toe bracht gaven ze haar terug. Ze was er gewond en reageerde bijna niet. Ik was zo boos maar moest me aan Fay's plan houden.

Nadat ik Fay had beschuldigd had ik veel spijt, het was helemaal niet haar schuld maar die van mij. Ik had beter op haar moeten letten. Ik ging mijn excuses aanbieden aan Fay. Ze zei dat het oke was en opeens zei ze dat ze een plan had. Ik twijfelde want ik wist dat Chase boos ging worden maar ja. Ik ging toen eerst naar Sam en zei dat ik voor hem wil werken. Ik wist dat hij spionnen achter me aan ging zetten dus deden we alsof. Ik had het pas aan Chase verteld toen Alexia vrij was. En gek genoeg was hij niet heel boos. Maar goed terug naar hier.

Ik liep door de verlaten gangen. Er was hier maar 1 deur. Ik deed de link omlaag maar hij was op slot. Ik vloekte zachtjes. Shit shit shit!! Sam en Fay zitten hierin!! O nee man dit gaat helemaal fout. Ik dacht niet na en trapte paar keer in de deur totdat hij openbrak. Ik zag Sam boven de bewegingloze Fay hangen. Wtf!! Die gast verkrachtte haar gewoon! Ik liet de controle aan mijn wolf Mats over en hij schoot direct in de hoofd van Sam. Hij viel meteen neer op Fay. Ik rende snel naar ze toe en duwde Sam van haar af.

Ik pakte een deken en deed hem om haar lichaam. Ze trilde helemaal maar haar ogen stonden leeg. 'Fay? Fay? O maangodin!! Het spijt me zo erg Fay, het spijt me!' Zei ik en voor ik het wist liepen de tranen over mijn wangen. Ik tilde Fay op en liep snel de kamer uit. Ik hoorde een paar mensen en zette Fay op de grond neer. Ze wankelde een beetje maar kon nog staan. 'Speel mee oke?' Zei ik. Ze knikte afwezig. Ik pakte haar bij haar arm en trok haar zacht mee. Die mensen waren Sabrina en Robin. Ze keken Fay grijnzend aan.

'Waar is Sam?' Vroeg Robin. 'Ik weet het niet maar hij wilde niet gestoord worden' zei ik emotieloos. Ze knikten en Robin pakte een mes en stak het in Fay's been. Ik deed moeite om haar kop niet eraf te rukken en liep snel door met Fay. Toen ze uit het zicht waren haalde ik de mes snel uit Fay's been. Haar wond genas niet. Ik zuchtte. Ze is veelte zwak geworden. Ik tilde haar op en besloot om via de achtertuin te ontsnappen. Ik denk dat rond deze tijd pauze houden voor 5 minuten. Dus ik denk dat we maar 3 minuten hebben om te ontsnappen.

Ik zuchtte diep en legde Fay weer neer. Ik veranderde in Mats. Kom op mijn rug, en geen zorgen binnen 30 minuten ben je bij Chase. Linkte ik. Ze deed haar deken eerst wat steviger om haar heen en ging op mijn rug. Ik hoorde een paar mensen achter me. Shit!! Ik rende snel het hek over en rende het bos in. Ik hoorde de mensen ik paniek schreeuwen bij de packhuis. Volgens mij hebben ze Sam gezien. Er was een wolf achter ons aan het rennen. Houd je vast! Ik ging nog sneller. Toen ik de wolf kwijt was geraakt rende ik minder snel. Pff nog 25 minuten. Het is ook mijn schuld. Chase en Fay gaan mij nooit vergeven!!!



Hey Kneusjes💗
Tnx voor het lezen❤️

Ps: we staan nog steeds op #1 van weerwolf🎉🙌🏻💕💞💗💖💓👏🏻👍🏻👊🏻💋🙊🐾🐕🍻🏅🏆💎💯#️⃣1️⃣

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now