Deel 55

5.2K 193 19
                                    


So naar @buurtpolitie_tom_fan 💕

Pov Fay

We gingen naar de andere zaal en gingen feesten!! Ik ben zo blij voor Tom en Zoë. Chase pakte me bij mijn arm en trok me naar de dansvloer. 'Chase nee, ik kan niet dansen!' Riep ik lachend. 'Ik leer je het wel' fluisterde hij in mijn oor. Hij kwam dichtbij me staan en begon te dansen met het ritme van het liedje. Ik bewoog ook mee met het ritme en we gingen dansen. Na een tijdje vond ik het wel genoeg en gingen even zitten. Chase keek me lang aan. 'Wat is er, zit er iets op mijn gezicht?' Vroeg ik. Hij grinnikte en schudde zijn hoofd.

'Wat is er dan?' Vroeg ik. 'Niks, mag ik niet staren naar mijn prachtige mate?' Zei hij. Ik bloosde. 'Awh wat schattig, mijn zusje bloost!' Riep Nick die tegenover me zat. Ik gaf hem een por en deed mijn handen op mijn wangen om het te verbergen. Ze moesten hard lachen. Ik zuchtte. Zoë kwam naar onze tafel en we knuffelde en feliciteerde haar. 'Ooit heb jij een bruidsjurk voor mij aan' fluisterde Chase in mijn oor. Ik bloosde weer. Hij gaf me een kusje op mijn wang. Na een tijdje waren de meeste al weg. We gingen nog keihard feesten en feliciteerden Tom en Zoë nog een keer. We besloten maar ook weg te gaan.

'Yo Tom, fijne huwelijksnacht he!' Riep Luke nog. Ik zag Zoë schamend wegkijken en Tom grijnsde. Ik schudde lachend mijn hoofd. Ik en Chase liepen naar de auto. Ik hield hem tegen. 'Mag ik weer rijden?' Vroeg ik. 'Uhh, echt niet' zei Chase meteen. 'Ahh, toe nou, pls, ik smeek het je, ik doe alles!' Smeekte ik. Hij zuchtte. 'Alles?' Vroeg hij grijnzend. 'Alles' zei ik. 'Oke, kus me' zei hij. Ik keek blozend weg. Ik zuchtte diep en liep naar hem toe. Ik zette mijn armen op zijn nek en bracht mijn hoofd dichterbij. Ik gaf hem een snelle kus op zijn wang en liet hem weer los. Ik reikte mijn hand uit. 'Nou geef dan' zei ik.

Hij keek me verbaasd aan. 'Dat is toch geen kus, dit is een kus' zei hij en trok me naar zich toe. Hij zette zijn zachte lippen tegen de mijne aan en pakte mijn heupen. Hij vroeg om toestemming die ik hem meteen gaf. Mijn lichaam stond in vuur en vlam. Het voelde zo goed. Ik legde mijn armen om zijn nek en trok hem dichterbij. Na een tijdje lieten we los om op adem te komen. 'Dat...was....geweldig' fluisterde Chase. Ik grinnikte. Ik pakte snel de sleutels uit zijn zak en ging snel in de auto zitten. Ik stak mijn tong uit.

Hij kwam zuchtend naast me zitten. Ik startte de auto. 'Voorzichtig!' Riep hij toen ik de stuur aanraakte. Ik rolde mijn ogen begon te rijden. 'Ik kan het niet meer aanzien, ik doe mijn ogen dicht, als we er zijn zeg het dan' zei hij en deed zijn ogen dicht. Ik schudde mijn hoofd. Het duurde niet lang en ik kende de weg al dus ja. Ik parkeerde de auto en keek naar Chase. 'We zijn er!!!' Riep ik hard. Chase deed zijn ogen open en sprong de auto uit. Hij kuste de grond. Ik rolde mijn ogen en stapte uit. Ik besloot om nep-boos te doen tegen Chase. Ik grijnsde. Ik liep zonder iets te zeggen naar binnen. Chase rende achter mij aan.

Ik liep naar boven en pakte wat kleren, ik ging naar de badkamer en ging douchen. Ik douchte extra lang en ging daarna aankleden. Ik deed een shirt aan met een kort pyjama broekje. Ik droogde mijn haren en ging naar de slaapkamer. Ik zag dat Chase al in een andere badkamer had gedoucht. Ik ging liggen en Chase kwam naast me liggen. Hij deed zijn armen om me heen en ik draaide me om. 'Fay?' Zei hij. Ik antwoordde niet. 'Fay, ben je boos?' Vroeg hij. Ik moest mijn lach inhouden. Hij stond op en ging de kamer uit. Ik keek verbaasd. Is hij nou boos. Ik durfde niet naar beneden te gaan en bleef liggen.

Een uur later besloot ik naar beneden te gaan want Chase was er nog steeds niet. Ik liep zachtjes naar beneden. Iedereen was al aan het slapen en ik wilde ze niet wekken. Toen ik beneden was zag ik dat de licht aan was in de keuken. Ik liep er naartoe en zag Chase met de rug naar mij toe zitten. 'Chase?' Fluisterde ik. Hij draaide zich om. Hij had een alcohol fles in zijn hand. O nee, laat hem niet dronken zijn! 'Fay, jij boos?' Vroeg hij met een pruillipje. Ik schudde mijn hoofd en deed de fles uit zijn handen. 'Waarom heb je gedronken' vroeg ik. 'Uhm, ik, weet nii' zei hij dronken. Ik zuchtte en ruimde de andere flessen ook op. Ik deed de licht uit en hielp Chase naar boven. Ik legde hem op bed maar hij hield me vast en ik belandde op hem.

Hij lachte zachtjes. Hij keek me daarna lang aan. 'Je bent zo mooi, en alleen van mij' zei hij en deed zijn hand over mijn gezicht. Ik ging van hem af en ging naast hem liggen. 'Ben je boos Fay, ik wil niet dat je boos bent' zei hij. Ik keek hem lachend aan. 'Nee Chase, ik ben niet boos' zei ik lachend. Hij lachte dronken en trok me naar zich toe. Hij zette zijn hoofd in mijn nek. 'Ik beloof dat ik altijd van jou zal houden Fay, ik zal er altijd voor je zijn' zei hij zacht. Er rolde een traan over mijn wang. Hij merkte het en veegde het weg.

Hij zette zijn lippen op mijn wang. Toen begon hij kusjes in mijn nek te geven. 'Chase, stop dat kietelt' zei ik lachend. Hij grinnikte en stopte.

Hey Kneusjes💕
Tnx voor het lezen💕
En een gelukkig nieuw jaar🎉✨🎆🎇

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu