Deel 15

6.7K 238 6
                                    

Pov Chase

Emily word naar binnen gebracht en ze moet op haar knieën zitten. Mijn ouders kijken haar boos aan. En Fay is nerveus. Kom op Chase! Ga naar haar toe ik kan het niet langer aanzien dat ze nerveus is. Riep Blake.

Ik zuchte en ging naar haar toe. Ik pakte haar hand Rn glimlachte. Ze glimlachte terug en er ontstond een fijn gevoel in mijn lichaam. 'Je kunt het' fluiserde ik. Wauw ik ben nog nooit zo aardig geweest! Ik moet echt stoppen.

Ik liet haar hand weer los hoorde Blake nog protesteren. 'Oke. Emily zoals je weet laten we je niet zonder straf gaan.
Mijn mate Fay heeft een straf bedacht en ik wil geen tegenspraak.' Zei ik op een Alpha toon.

Ik knikte naar Fay als een teken dat ze mag praten. 'Emily ik wil dat je spijt krijgt van wat je hebt gedaan. Ik geef je 1 maand de tijd om jouw mate te vinden. Als je hem niet vind dan word je rogue. Als je hem wel vind mag je hier blijven alleen niet in het packhuis.
Je moet dan als een gewone burger leven. Als je hem vind dan mag je ook naar zijn roedel.'

'Als je hem vind moet je eerst naar ind toe om het te bewijzen. Als je hem niet vind word je een rogue zoals ik gezegd had. Als wij jouw dan nog vinden rond onze grenzen dan sluiten wij je op. Dat is mij straf voor jou.'

Mijn ouders keken haat trots aan. Ik keek haar verbaasd aan. Ze is de perfecte Luna!! Zei Blake. En ik was het eens met hem. 'I-is dat niet goed' vroeg ze bang. 'Nee, dat is een geweldig idee' zei mijn vader. Mijn moeder knikte.

Ze glimlachte. 'Dank u' zei Fay verlegen. Emily keek ook verbaasd. 'Luke zet haar buiten de grens. Emily jouw tijd gaat in als je buiten de grens gaat' zei ik.

'Mmmaar als ik naar een andere roedel ga dan dan nemen ze mij mee' zei Emily zacht. 'Nee hoor, ik zei ook je krijgt 1 maand. Dus je draagt 1 maand de geur van deze roedel. Maar als 1 maand voorbij is dan gaat die geur weg' zei Fay.

Luke nam haar mee. Mijn moeder knuffelde Fay. 'Je word de perfecte Luna' zei ze trots. 'Uhm, Chase mag ik even met je praten?' Vroeg ze toen mij moeder weg ging. Ik knikte Rn we gingen uit de woonkamer.

'Ja wat is er?' Vroeg ik. 'Nou. Uhm, ik hoorde je praten over een verborgen roedel.' Zei ze. Ik knikte. 'Dat is mijn roedel' zei ze zacht. 'Wat! Weet je waar die is?' Riep ik. Ze schudde haar hoofd.

'Oke we gaan nu even naar mijn ouders we praten hier vannacht wel over' zei ik.

Pov Fay

Oke ik heb het Chase vertelt en hij zei dat we het vannacht gingen bespreken.
En nu is het nacht. Ik heb een pyjama broekje aan met een oversized shirt.
Deze keer niet van Chase...

Ik schrok me door iemand die naar binnen kwam. Het was Chase.
'Oke vertel nu over jouw roedel. Maar wacht... The Golden Moon pack was jouw roedel toch??' Vroeg hij verbaasd.

Ik schudde mijn hoofd en vertelde het verhaal. Hij onderbrak geen een keer een luisterde. 'En nu?? Weet je echt niet waar het is? Want dan zal ik echt moeten vechten als ze aanvallen' zei hij.

Ik knikte verslagen. En hij ging de badkamer in. Ik heb hem niks verteld over Nick. Ik weet niet waarom maar het voelde niet om alles tegen een vreemde te zeggen. Hij mag dan wel mijn mate zijn maar ik ken hem helemaal niet.

Maar ik moet Nick zelf vinden. Zonder Chase... Hij zal me toch niet helpen...

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now