Deel 73

4.4K 176 13
                                    


So naar @wolfje5465 💗

Pov Justin

Ik en Chase waren al ondertussen bij de roedel aangekomen en we liepen naar het packhuis. Ik zag Hely ongeduldig voor de deur wachten. Ik liep naar der toe en gaf haar een kus. 'En? Waar is Fay?' Vroeg ze terwijl we naar binnen liepen. Chase gromde boos en liep naar boven, waarschijnlijk naar zijn kantoor. Hely keek me verbaasd aan. 'Jelle heeft Fay naar Sam gebracht om Alexia te redden, we hebben een plan nodig om Fay weer te vinden' zei ik zuchtend. Ik ging op de bank zitten. Luke, Alisha en Hely keken mij. verbaasd aan. 'Jelle? Maar hij zou zoiets nooit doen!!' Riep Luke. 'Toch wel' zei ik en haalde mijn hand door mijn haar.

'Wat een klootzak zeg' mompelde Alisha. Hely stond nog in shock. Ik trok haar naast me op de bank en aaide haar hoofd. 'Geen zorgen, we halen Fay weer bij ons, en Fay is een sterk meisje, de maangodin, maak je geen zorgen baby girl' fluisterde ik zacht. Ze knikte zachtjes. Ik hoop echt dat het goed gaat met Faytje. Eerlijk gezegd was ik een beetje verliefd op haar vroeger, maar nadat ik Hely heb ontmoet is de liefde veranderd naar een soort broerliefde eigenlijk. En ik wist dat het niks ging worden dus hield ik het altijd bij beste vrienden blijven. Wat ik niet erg vond.

Opeens rende Chase de trap af. We keken hem allemaal aan. 'Wat is er? Is er nieuws over Fay' zei ik en sprong op. Hij knikte. 'Ik-ik heb Jelle net aan de lijn gehad' zei Chase zacht. 'Wat zei die sukkel!!' Riep ik boos. Hely legde haar hand op mijn schouders. Ik kalmeerde een klein beetje. 'Hij zei dat, dat hij en Fay een plan hebben bedacht' zei Chase nog steeds verward. Ik keek hem vragend aan. 'Aangezien Fay krachten heeft, heeft ze een plan bedacht hoe ze Ray kan verslaan daarmee, Jelle doet alsof hij Fay ontvoert heeft en dan laat Sam Alexia vrij. Dan gaat hij Fay natuurlijk meenemen maar Fay gebruikt dan haar krachten en zo kan ze Sam en de mensen die met hem meewerken verslaan' legde Chase uit.

Ik dacht na. 'Maar Fay kan hem toch ook meteen verslaan? Ze hoeft toch niet perse naar Sam?' Vroeg ik verbaasd. 'Nee, blijkbaar heeft hij altijd buiten zijn packhuis een harnas aan die door een heks gemaakt is, het kan tegen krachten en Fay gaat proberen om het te doen in zijn packhuis' zei Chase zuchtend en ging zitten. 'Waarom vertelde hij het niet meteen?' Vroeg Alisha. 'Het moest een beetje realistisch lijken want er zijn spionnen om ons heen' zei Chase. 'Dus waar je ook naartoe gaat uitkijken en niet alleen gaan, we zijn alleen thuis veilig oke?' Zei hij. We knikten allemaal.

'Luke, kom we gaan de nieuwe gevangene ondervragen' zei Chase en hij stond samen met Luke op.

Pov Chase

Ik en Luke stonden op en liepen naar de cellen. Luke zuchtte. 'Oke met wie zullen we beginnen?' Vroeg hij. 'Lucy' zei ik meteen. Hij knikte en we liepen haar richting op. Toen we haar cel openden keek ze geschrokken op. Ze zag er mager en niet verzorgd uit, wat ook begrijpelijk is. Luke trok haar overeind en ik duwde haar tegen de muur. Ik ben zo fucking boos op die bitch! Ze wilde MIJN mate gewoon vermoorden!! Hallo! Het is omdat Fay wilt dat ze leeft want anders was ze allang dood.

Luke haalde een stoel erbij en ik gooide Lucy hardhandig op de stoel. We maakten haar vast en gaan voor haar zitten. Ik grijnsde. Luke gaf me een mes. Lucy keek me bang aan. Ik grinnikte en maakte een snee in haar arm, en ook de andere arm. En een diepe op haar been. 'Oke Lucy' zei ik terwijl ik haar naam uitsprak als vuil. 'Ga je zeggen wie jouw baas is of moet het op een moeilijke manier?' Zei ik grijnzend. Ze trilde helemaal en begon zachtjes te huilen. Pff, ik heb geen medelijden, helemaal niet voor haar!

'ANTWOORD!' Zei ik met mijn Alpha toon. Ze deinsde naar achter in de stoel. 'S-sabrina, ik-ik kwam h-haar tegen in-in het bos- ze zei dat ik- het m-moest doen, anders z-zei ze het t-tegen haar baas e-en kon ik de m-maangodin niet m-meer vinden' zei ze snikkend. Ik keek haar verbaasd en boos aan. 'Maar je wist dat Fay de maangodin was!' Riep ik. Ze huilde harder. 'Haar baas had mijn familie!' Riep ze en liet haar hoofd hangen. Ik liet de mes vallen. Woede ging door me heen. Ik liep naar de muur en sloeg er op.

Ik stopte pas toen ik gekalmeerd was. De bloed gleed over mijn handen. 'Het spijt me, ik moest dit wel, ik weet dat het fout is, sorry' zei Lucy zacht. Luke keek me lang aan. Wat nu? Vroeg hij via de link. Geen idee man, ze kan nog steeds gevaarlijk zijn. Luke knikte. 'Yo Chase!!! Waar ben je broertje!' Riep Thijmen. Ik wenkte Luke dat hij hem moest halen. Hij knikte en liep weg. Ik keek naar Lucy. 'Wie is Sabrina's baas' vroeg ik een beetje kalm. 'Ik-ik weet het niet' zei ze bang. Ik zuchtte diep. Pff, dan moet ze maar in de cel blijven. Thijmen liep samen met Luke de cel in en keek geschrokken. Hij bleef staan bij de celdeur maar ging na een tijdje wegrennen. Ik en Luke keken verbaasd. Okeeee??



Heyy Kneusjes💕

Tnx voor het lezen💕


Vote✨Comment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now