Deel 71

5.1K 180 20
                                    


So naar @xunicornpowerx 🦄

Pov Fay

Ik praatte wat met de meiden en Chase met de jongens. Ik en Chase aten amper iets omdat we vol zaten van de picknick van vannacht. Na het eten liepen we naar de woonkamer. Max moest naar Nick dus we waren met z'n zessen. Tanja was terug btw. Chase kwam naast me zitten op de bank en kietelde mij. 'Stop!!' Zei ik lachend. Hij ging gewoon door en stopte na een tijdje eindelijk. Ik gaf hem een duwtje. Hij keek me uitdagend aan. Opeens ging zijn telefoon af. Hij zuchtte en nam op. 'Ja?....wat!!?...zorg dat alles klaar ligt ik kom zo snel mogelijk....nee niet zonder mij....oke tot zo....zorg dat iedereen veilig is....' zei hij allemaal aan de telefoon. Je kon zien dat hij boos was, maar dan ook echt boos.

Ik keek hem vragend aan. 'Ik moet gaan' zei hij en stond op. Ik stond verbaasd op en liep achter hem aan. 'Chase!! Wat is er aan de hand?' Vroeg ik. 'Sam, hij wilt ons aanvallen, ik moet terug, ik kom wel een andere keer om je op te halen' zei hij en gaf me een kus. 'Ik wil ook mee' zei ik zacht. 'Nee, veelste gevaarlijk, ik kom je wel halen als het voorbij is oke?' Zei hij en pakte mijn gezicht vast. 'Maar, ze hebben me ook nodig, ik ben Luna weet je nog' zei ik. 'Faytje, alsjeblieft, blijf bij Nick, beloof me dat' zei hij. 'Ik wil-' 'beloof het Fay' onderbrak hij me.

Ik zuchtte diep. 'Beloofd, wil je alsjeblieft goed op jezelf willen letten, pas goed op oke?' Zei ik verdrietig. 'Oke babe, ik houd van je' zei hij en gaf me een lange zoen. Hij liet me los en liep de deur uit. 'Ik houd ook van jou' zei ik zacht, waarschijnlijk heeft hij het niet gehoord. Ik zuchtte en er kwamen tranen in mijn ogen. Ik liep weer terug naar de woonkamer. Nick was daar ook en hij liep naar me toe. 'Waar is Chase?' Vroeg hij. 'Weg, een aanval van Alpha Sam' zei ik zacht en probeerde mijn tranen in te houden.

Nick gaf me een knuffel. 'Het komt wel goed, hij is sterk en houd van je, hij geeft niet zo makkelijk op' fluisterde hij in mijn oor. Ik knikte. Hij liet me los en ik liep naar de meiden toe. Ze praatte over iets maar ik was met mijn hoofd ergens anders, bij Chase. Waarom zou Alpha Sam aanvallen? Hij wilde Alexia toch niet meer?? Ik zuchtte weer. Man man man, ik zucht wel veel vandaag zeg. Chase is nu nog steeds onderweg. Ik weet zeker dat hij heel snel gaat dus gaat het maar 6 uurtjes duren bij hem. Dus over 6 uur begint het gevecht echt.

Dat is om 2 uur 's middags. Ik haalde mijn handen door mijn haar. Ik had nu bij hem moeten zijn. Dit moesten wij samen doen als Alpha en Luna. Nu voel ik me meer dan schuldig, ik voel me ook hopeloos.

Pov Alisha

'Alisha!!! Breng alle mensen die niet kunnen vechten in veiligheid!!' Riep Luke naar me. 'Waarom?!' Vroeg ik verbaasd en stond op van de bank. Hij ging voor me staan. 'Alpha Sam valt aan!' Zei hij. Ik keek geschrokken. Ik begon in paniek te raken. Luke zette zijn handen op mijn schouders. 'Hey, niet bang zijn, ik ben er voor je oke?' Zei hij en gaf me een kus op mijn voorhoofd. Ik knikte en ging meteen naar de wachters die snel de mensen moesten waarschuwen. Nadat ze allemaal in de kelder waren zag ik dat er ook vrouwen waren die gewoon goed konden vechten. Ik riep die vrouwen erbij, het waren een stuk of 30 vrouwen.

Ik vroeg wie er niet mee wilde vechten en niemand zei iets. Ze wilden allemaal meevechten. Ik glimlachte. 'Oke, kom achter mij aan dan kunnen we gaan' zei ik en liep de kelder uit. We kwamen Luke tegen die verbaasd keek naar ons. 'Wat moet dit voorstellen?' Vroeg hij. 'Dit zijn de mensen die mee gaan vechten' zei ik. 'Uh wat?! Alisha jij gaat niet meevechten en zij ook niet' zei Luke snel. Ik keek hem raar aan. 'Luke, we hebben hiervoor getraind, net als jullie, en trouwens ik vocht ook altijd mee met The Strong Light pack' zei ik. Hij leek niet overtuigd.

'Kom op Luke, hier hebben we voor getraind' zei ik zuchtend. Hij keek me moeilijk aan. 'Best' zei hij chagrijnig en liep weg. Ik liep weer verder en we kwamen bij de trainingszaal uit. Ze hebben nog niet aangevallen omdat Chase er niet is. Pas als hij er is begint het echt. Maar hij is nu bij Fay, hij is er pas om 2 uur ongeveer. Dus we hebben nog tijd om te trainen. Opeens kwamen Alexia en Hely ook. 'Wij komen ook, ookal vinden Jelle en Justin dat een beetje lastig maar ja hier hebben we voor getraind' zei Alexia en Hely knikte. Ik glimlachte.

We gingen de hele tijd trainen en toen Chase aankwam stonden alle vechters klaar bij de plein. Chase liep de podium op en zag ons staan. Hij keek verbaasd en keek even naar Luke die hem smekend aankeek. Chase zuchtte alleen en begon met praten. Na het praten keek die ons weer aan. 'Ik wil dat de vrouwen helemaal achteraan gaan staan, en de mannen voor' zei hij. We knikten. Hij wenste ons succes en liep het podium weer af. Hij liep naar ons toe. 'Meiden dit hoeven jullie niet te doen he' zei hij. 'Weten wij' zei Hely.

'Oke, maar let goed op jezelf' zei hij en liep helemaal naar voren. We veranderden in onze wolvenvorm. We renden allemaal naar de plek waar het ging gebeuren. Toen we er waren stonden we meteen klaar. Wow, oke ze hebben echt heel veel mensen, het lijkt wel of dat ze iedereen meehebben. Maar he, we kunnen dit wel. Chase en Alpha Sam begonnen te huilen als teken dat het is begonnen. De wolven voor ons begonnen te rennen dus wij ook. Er kwamen een paar wolven ons aanvallen die we makkelijk ontweken.

Ik zag vanaf mijn ooghoeken dat de meeste Alexia aanvielen. Meiden, help Alexia, ze word door te veel wolven aangevallen! Zei ik via de link tegen ze. We gingen haar helpen maar er kwamen steeds meer wolven bij. Eentje beet haar poot. Jelle! Snel komen we hebben jouw hulp nodig!! Linkte ik Jelle. Hij was er binnen 5 seconden en gromde gevaarlijk naar de wolven die Alexia aanvielen. Ze stonden om Alexia heen. Jelle en ik vielen ze aan maar Alexia was er niet meer. Jelle keek vlug om zich heen en volgde haar geur.

Opeens ging de roedel van Alpha Sam vluchten. Chase en Luke keken ze aan. Wtf gebeurt hier??! We renden na een tijdje weer terug en iedereen veranderde en deed iets aan. Luke rende naar me toe en gaf mij een knuffel. 'Gaat het goed?! Heb je pijn? Ben je gewond?! Moet ik een dokter halen?!' Riep hij. Ik knuffelde hem stevig terug. 'Het gaat goed Luke ik heb niks, alleen Alexia, die is verdwenen' zei ik zacht en keek bezorgd naar Jelle die aan het ijsberen was.

Luke zuchtte en liep naar Jelle toe. Ze zeiden iets tegen elkaar en Jelle rende weer het bos in. Luke liep weer mijn kant op. 'Wat is er?' Vroeg ik. 'Hij zegt dat hij niet terugkomt voordat Alexia bij hem is, dat betekent dat we nu geen Delta meer hebben tenzij we Alexia vinden' zei Luke. Ik zuchtte. Als het maar goed gaat met Alexia.

Hey Kneusjes💞💗💝💚💜💙💖❤️💕💘💓💛
Tnx voor het lezen💕

Waar is Alexia?! Hebben ze haar toch meegenomen?! Wat wilt Alpha Sam eigenlijk?!

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now