Deel 26

6.8K 223 71
                                    

Pov Fay

Toen we er waren stapte ik meteen uit en ging naar mijn kamer. Ik ben nog steeds boos en wil mijn frustratie even kwijt. Maar hoe kan ik dat doen?? TRAINEN!! Ja perfect! Ik kan me zelf leren verdedigen en vechten. En misschien kunnen er dan meer meiden mee doen.

Ik pakte mijn sportkleding uit de kast en kleedde me om. Ik deed mijn haar in een strakke staart.

Workout outfit Fay ( Fay heeft de vest aan )

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Workout outfit Fay ( Fay heeft de vest aan )

Ik deed mijn sportschoenen ook aan en ging naar Hely's kamer. 'Hey, kom je mee trainen?' Vroeg ik haar. Ze keek me verbaasd aan. 'Wat?' Vroeg ik. 'Niks alleen er trainen geen vrouwen hier in de packzaal' zei ze. 'Waarom niet? Kom we gaan' zei ik. Ze zuchtte en deed haar kleding uit de kast.

Ze mindlinkte Alexia en Alisha ook maar Zoë kon niet dus we waren met z'n vieren. Alleen ik en Alisha hadden er zin in maar Alexia en Hely niet. We waren allemaal gekleed in onze sportkleding.

Outfit Hely

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Hely

Outfit Alexia

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Alexia

Outfit Alisha

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Alisha

We hadden allemaal een staart en en we liepen naar de sportzalen. Toen we daar kwamen zag Luke ons. Hij gaf Alisha een zoen en groette ons. 'En, wat doen jullie hier?' Vroeg hij. 'Wij komen hier trainen' zei Alisha. 'Trainen?' Vroeg hij verbaasd.

Ik knikte. 'Ow, nou oke dan train ik jullie wel' zei hij. 'Hoeft niet!' Riep ik en trok de meiden mee. We gingen naar een andere zaal waar weinig mensen waren en deden strekoefeningen. 'Oke, ik heb training gehad bij mijn oude pack dus doe mij maar na' zei Alisha.

Iedereen knikte gehoorzaam en deed wat ze zei. We gingen eerst een paar rondjes rennen. Ik was de snelste van hun wat mij nog al verbaasde. Uiteindelijk deed ik mijn vest om mijn heupen. We gingen ook nog de basis van vechten oefenen. Het ging allemaal super goed.

Al waren Hely en Alexia helemaal moe aan het eind en zeurde ze maar ja. Ik ging snel naar boven. Ik deed de deur van de kamer open en ging snel naar binnen. Ik draaide me om naar de badkamer en zag Chase naar buiten komen, uhm uhm...shirtloos...

Ik keek schamend weg. Wow! Hij is echt gespierd! 'S-orry, ik wist niet dat je hier was' zei ik snel. 'Je kunt weer kijken' zei hij na een tijdje. Ik keek naar hem en zag dat hij weer een shirt aan had. Ik bloosde een beetje.

'Waarom heb je sportkleding aan?' Vroeg hij. 'Ik en de meiden gingen trainen' zei ik zacht. Hij keek me op een aparte manier aan. 'Dat is niet zo een heel slecht idee' mompelde hij meer tegen zichzelf dan tegen mij. Ik keek hem vragend aan.

'Nou, als we de vrouwen van de pack ook trainen kunnen zij zichzelf beschermen' legde hij uit. Ik knikte langzaam. Dat is inderdaad een goed idee. 'Maar ik moet iemand vinden die de leiding neemt' zei hij.

'Uhm, ik kan het denk ik wel doen. Ik heb de roedel nog niet helemaal ontmoet dus ja' zei ik verlegen. Hij dacht na. 'Ja is goed, dan zeg ik het morgen tegen de pack en overmorgen begin je' zei hij. Ik knikte en glimlachte.

Hij kwam dichterbij. Ik slikte.

Pov Chase

Ik liep naar haar toe. Ik kan het het niet meer, ik moet haar knuffelen, strelen, ik moet haar geur ruiken. Ik pakte haar gezicht en keek er even naar. Ze, ze is prachtig! Ik glimlachte even en knuffelde haar stevig. Ik legde mijn gezicht in haar nek.

Ik snoof haar geur op. Ze deed haar handen voorzichtig om mijn middel en snoof mijn geur ook op. Ik streelde haar haren. Chase, we moeten de gevangenen ondervragen. Mindlinkte Luke mij. Ik zuchtte diep en  liet Fay los.

Ik liep langs haar naar beneden. Opeens besefte ik wat ik daarnet deed. Ik haalde gefrustreerd mijn handen door mijn haar. Ik kan niet doen alsof er niks gebeurd is! Ik ben verslaafd aan haar! Verslaafd aan haar geur, knuffels en haar haren.

Ik ging richting de kelders. Na de ondervraging ging ik naar de keuken voor het avondeten. Ik ging naar de keuken en zag Fay, Alexia en Alisha iets koken. Ik rook en het rook verrukkelijk. Of het is Fay...

Ik schudde mijn hoofd licht en ging aan tafel zitten. Jelle en Luke kwamen de keuken ook binnen en gaven beide een kus aan hun mate. Ik keek naar Fay die iets uit de oven haalde. Ze sloeg een kreetje en ik rende snel naar haar toe.

De rest draaide zich geschrokken om. 'Wat is er?!' Riep ik. 'Nee, er-er is niks' zei ze. Opeens ademde ze heel zwaar. 'Fay, rustig' zei ik en legde mijn hand op haar rug. Ze deed haar ogen dicht. Ze zag er helemaal bleek uit. Chase haal de dokter! Riep Blake in mijn hoofd.

'Jelle haal de packdokter' zei ik. Fay deed haar ogen weer open. 'Nee nee, het gaat wel echt' zei ze snel. Opeens schreeuwde ze weer en viel bijna, voordat ze viel tilde ik haar op en rende naar mijn kamer. 'Fay, houd je ogen open' zei ik. Ze knikte en trok weer een pijnlijk gezicht.

Ik legde haar op bed en wilde naar beneden gaan maar ze hield mijn hand vast. 'Chase, blijf alsjeblieft. Het-het doet zoveel pijn' zei ze en er kwamen tranen uit haar ogen. Ik ging op het bed zitten en ze hield mijn hand nog steeds vast.

'Het komt goed' fluisterde ik zacht. De dokter kwam de kamer binnenlopen en ik stond snel op. Het was deze keer een vrouwelijke dokter. 'Alpha' zei ze en boog. Ik knikte ongeduldig. Ze liep naar Fay en pakte haar hand. Fay kreunde van de pijn.

Ik gromde naar de dokter en ze deed haar hand meteen weg. Ze deed haar hand op Fay's hoofd. Die was helemaal bezweet. Ze deed nog wat testjes. De dokter kwam met een bezorgd gezicht naar mij toe. 'Ik heb slecht nieuws Alpha' zei ze. Ik keek haar vragend aan.

Omg!! Wat zal het zijn😱😱

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu