Deel 11

7.5K 259 34
                                    

Pov Chase

Ik deed mijn laatste Alpha zaken en wilde mijn kantoor uitgaan. Ik ging richting mijn kamer lopen.

Hey Chase, je ouders komen morgen langs. Ze belde net, ze zeiden niet waarom. Mindlinkte Luke mij.

Ik zuchtte diep. Wat zal er nu weer zijn... Is goed man Thanks! Mindlinkte ik terug. Ik stond bij mijn kamerdeur maar herinnerde mezelf dat Fay ook in de kamer was.

Shit... Hopelijk slaapt ze nu. Want ik weet dat Blake het over gaat nemen als ze haar ziet.

Ik haalde diep adem en deed de deur open. Ik keek op het bed maar daar lag ze niet. Blake is ondertussen ongerust geworden.

Ik kijk snel de kamer rond en zie haar slapend teg de muur. Ik glimlach zwakjes maar zette snel weer mijn poker-face op.

WTF! waarom glimlachte ik. Ik schudde mijn hoofd en tilde haar op mijn bed. Ik zag dat ze mijn shirt aan had.

Man dat is zo freaking sexy! Ik wil haar en wel nu meteen!! Schreeuwde Blake in mijn hoofd. Blake probeerde mijn lichaam over te nemen maar ik blokkeerde hem.

Ik keek mijn mate nog een keer aan.
Ze werd wakker en schrok van mijn aanwezigheid.

'S..sorry A...Alpha. Mmmaar ik had ggeen aaandere kkkleren' zei ze fluisterend.

Ik staarde haar alleen aan. Shit.... Blake heeft gelijk ze is zo fucking sexy! Ze keek me aan en keek snel weer weg.

Zeg iets stombo!! Zeg dat ze het niet erg vind! Knuffel haar!! Stel haar gerust! Riep Blake de hele tijd.

Ik zuchte. 'Maakt ni uit' mompelde ik.
'En noem me geen Alpha, noem me gewoon Chase' zei ik daarna. Ze knikte en keek verbaasd om zich heen.

'Wwwaarom lig ik hier' zei ze stotterend. 'Omdat jij mijn mate bent.
Daar wil ik het morgen trouwens nog over hebben maar eerst slapen' zei ik en ik liep de badkamer in.

God! Wat doet dit meisje met me! Straks gaat mijn roedel nog denken dat ik zwak ben. En als mijn roedel dat gaat denken hoe denken mijn vijanden daarover dan.

Ik deed mijn kleren uit en zette de douche aan. Uhhhh morgen moet ik ook nog tegen mijn ouders vertellen dat ik mijn mate heb gevonden!
HEEL FIJN!!! hoor de sarcasme.

Pov Fay

OMG!!!! Ik schaam me nu echt zooooooo erg!! Ik ben al zowiezo niet echt trots op mijn lichaam. En Alpha Chase heeft me gezien in zijn veeelste grote shirt.

Hihi zag je niet hoe hij keek!!! Volgens mij was hij op het punt om jouw aan te vallen! Zei Lena lachend.

Uhhh Lena jij helpt ook niet echt. Ik sloot de verbinding tussen ons af. Fay, meisje ik ben het jouw tante! Hoorde ik een stem zeggen.

Uwe hoogheid. Zei ik terug. Fay we kunnen elkaar zien als jij je nu heel goed concentreert op mijn stem Oke? Oke hoogheid.

Ik haalde diep adem en deed wat ze zei.
Ik deed mijn ogen dicht en concentreerde me.

Even later opende ik ze weer en zag ik de maangodin voor me. Ik buigde en keek haar weer aan. 'Waarvoor moest ik komen uwe hoogheid' zei ik.

'Er is niks ernstigs hoor, jouw moeder wil jou even spreken. En daarna wil ik nog een paar dingen met je bespreken' zei ze vriendelijk.

Ik knikte en ze verdween in de mist. Even later stonden mijn moeder en vader voor me. Ik glimlachte en knuffelde hun.

'Lieve schat, ik wil dat je weet welke roedel je vroeger had. Onze roedel was The Strongest Light pack. Nadat jouw vader vermoord was werd jouw broer Nick de Alpha van de roedel'

'Wacht. Heb ik een broer?' Vroeg ik verbaasd. En ze knikte ja. Ik keek verdrietig. 'Voordat de Alpha van de Golden Moon pack mij ontvoerde werd voor jou Nick geboren. Ik had hem gegeven aan onze roedel en zei als hij 18 word dat hij Alpha moet worden. En nu is hij 19' zei mam.

Ik knikte. 'Maar je de roedel is verborgen zelfs de maangodin weet niet waar ze zijn. Ze weet wel dat het slecht gaat met Nick. Hij is wraaklustig geworden, wij willen dat je hem vind en hem gerust stelt. We weten niet of dat gaat werken, maar hik zal waarschijnlijk rustiger worden' maakte pap het verhaal af.

'Heeft hij zijn mate niet gevonden' vroeg ik. Mam schudde verdrietig haar hoofd. 'Maar ik wilde je nog vragen waarom je verdrietig keek toen ik naar jouw mate vroeg' zei mam.

Ik zuchte en legde haar alles uit.
'Meisje toch, hij houd echt van je. Je moet hem gewoon de tijd geven'

'Maar mam, hij is de meest gevreesde Alpha tot nu toe!' Zei ik wanhopig. 'Welke roedel heeft hij dan?' Vroeg pap.

'The Darker Blood pack' mompelde ik.
Mijn vaders ogen stonden groot en mijn moeder keek een beetje bang.
'Wat is er?' Vroeg ik.

'Nou laten we zeggen dat Nick oorlog verklaard heeft aan hem' zei pap. 'WAT! Mmmaar hij maakt Nick af' Pap mam wat moet ik doen!' Vroeg ik wanhopig.

'Rustig meisje, geen zorgen. Je moet Nick gewoon vinden en zeggen dat Alpha Chase jouw mate is Oke? Hij luistert waarschijnlijk wel.' Zei pap.
Ik knikte en nam afscheid.

De maangodin kwam weer om mij te spreken. 'Fay, ik wil dat je dit tegen niemand zegt. Je mag het alleen jouw mate vertellen. Alleen de andere niet, nog niet. Veel wolven vertrouwen de wolven die zeggen dat ze contact hebben met mij niet. '

'Ze sluiten ze dan op omdat ze het niet geloven. Maar jij bent de enige maangodin die leeft. Ik wil niet dat jouw iets overkomt. Ik laat je het weten wanneer je het jouw hele roedel kam vertellen' legde ze mij uit.

'Mag ik het Nick ook niet vertellen?' Vroeg ik. 'Jawel, aangezien hij jouw enige familielid is die leeft' zei ze glimlachend. Ik knikte en bedankte haar.

'Nou, ga maar slapen. Vandaag was een lange dag voor jou' zei ze en ging weg.

Woeowow!!!WAT VINDEN JULLIE ERVAN??! HOPELIJK VINDEN JULLIE HET LEUK TOT NU TOE! DOEI!!! -XXX-

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now