Deel 68

4.8K 160 45
                                    


So naar @daisy_beestje 💕

Pov Hely

(Effe terug)

Nick kwam naar binnenlopen en groette iedereen. Hij ging zitten en Fay ging naast hem zitten. Hij keek vragend naar Robin. Fay zuchtte alleen maar. Chase stond op en die bitch Robin ging achter hem aan. Ik zuchtte geïrriteerd. Kan zij Fay en Chase niet gewoon met rust laten ofso!! Ik zag Fay verdrietig kijken. Even later ging ze ook achter ze aan maar na 1 minuut kwam ze weer terug zonder emotie op haar gezicht. Ik keek haar verbaasd aan. 'Nick, mag ik bij jullie logeren??' Vroeg ze aan Nick terwijl ze naast hem ging zitten.

'Hoezo?' Vroeg Nick verbaasd. Ik was ook verbaasd. 'Gewoon, ik mis je' zei ze. Ik heb het gevoel dat hier meer achter zit. Veel meer! 'Oke kleintje, wanneer wil je gaan?' Vroeg Nick. 'Nu' zei Fay zacht. Nick knikte en zei dat ze moest inpakken. Fay ging naar boven en ik wilde achter haar aan maar Justin hield me tegen. 'Laat haar maar, ze moet even weg van Chase' fluisterde hij. Ik zuchtte en knikte. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder en hij speelde met mijn haar.

Fay kwam na een tijdje weer naar beneden en ik stond op. Ze legde haar tas neer en ik knuffelde haar meteen. 'Kom snel terug oke?' Zei ik. 'Ze knikte. Ze knuffelde de rest ook en liep naar buiten samen met Nick. Justin en Jelle moesten de training leiden en Luke moest nog een aantal zaken doen waardoor alleen ik, Alisha en Alexia over waren in de kamer. 'Meiden ik denk dat Fay niet alleen weg is omdat ze Nick mist, ik denk dat er hier meer achter zit' zei ik meteen.

'Ja dat denk ik ook, maar wat is er dan?' Vroeg Alisha. 'Nou, Chase negeert haar de hele tijd misschien daarom??' Zei Alexia. Alisha knikte. Ik stond boos op en liep naar boven. Ik liep zonder te kloppen Chase zijn kantoor binnen. Hij keek me verbaasd aan. 'Jij afgelikte pindakaas boterham!!!!' Riep ik boos. Oke, ik kan niet schelden maar boeiuh. 'Snel wat wil je Hely, ik moet aan het werk' zei hij zuchtend. 'Pff oke best, dan hoef je ook niet te weten dat Fay weg is van jou' zei ik en draaide me om. 'Wacht wat? Ze is weg?' Vroeg hij. 'Ja, door jou, alweer breek je haar hart Chase! Zorg dat je het goedmaakt!' Zei ik. 'Waar?' Vroeg hij. 'Naar Nick en Tanja' mompelde ik en liep naar beneden.

Pov Chase

Weg?? Door mij?? Heeft ze Robin mij zien proberen te kussen? Is ze daarom weg?? Ik schudde die gedachte weg en ging eerst werken. Ik zal Fay later wel halen, ze mag niet weg. Ik heb haar nodig, dat heb ik misschien niet later merken de laatste tijd. Maar ik werd gezien als zwak!!! Ik werd gewoon boos dat ze zoveel invloed had op mij! Dat zei die Alpha Sam ookal nadat Fay weg was gegaan bij het gesprek. Al mijn vijanden denken nu dat ik een softie ben!! Maar, maar ik houd nog steeds van haar. Ik kan het nu alleen moeilijk laten zien. En ja, geloof me dat is moeilijk!

Ik legde mijn werk opzij toen ik klaar was. Iemand klopte op de deur. 'Binnen' zei ik. Luke kwam aanlopen en ging zitten. 'Waarom?' Vroeg hij meteen. 'Wat waarom?' Vroeg ik verbaasd. 'Waarom doe je zo tegen Fay! Heeft ze dan niet genoeg meegemaakt!! En alsof het niet erg genoeg is neem je ook nog is een Emily 2.0 mee!' Riep hij. Ik zuchtte. Dit weer. 'Als je denkt dat je zo stoer en sterk overkomt heb je ongelijk, je bent een mietje Chase, sorry dat ik het zeg maar het moest er gewoon uit' zei hij en liep weer weg. Pff, hij heeft gelijk, ik ben een fucking mietje!

Maar het is moeilijk, echt waar! Ik weet echt niet meer wat ik moet. Oke ik moet een plan hebben. Eerst ga ik die Robin verbannen uit mijn roedel!! Daarna ga ik iets voor Fay doen!! Ik doe alles voor haar, en nu maar hopen dat ik niet weer dom ga doen!

Pov Robin

Ha! Die Fay is gewoon weg!! Volgens mij had ze mij Chase zien kussen! Lekker voor die bitch! Nu is Chase weer helemaal voor mij en heb ik de missie van mijn baas voltooid. Ik liep naar de keuken en zag Hely en de andere twee trutjes. Ze keken me boos aan. Ik negeerde ze vol en liep rustig naar de koelkast. Ik haalde wat cola eruit en deed het in een glas. Ik dronk het op en keek naar wat die trutjes deden. Weet je, misschien moet ik ze ook wegjagen? Ja goed idee!!!

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now