Deel 42

5.9K 207 8
                                    

Pov Fay

Na de film gingen we terug naar het packhuis. We deden doen durf of de waarheid, i know echt kinderachtig. Maar ik deed toch mee. Nick was aan de beurt om te kiezen en hij koos mij. 'Waarheid' zei ik aarzelend. 'Hhmm, oke, hoe gaat jullie kinderen later heten?' Vroeg hij. Ik bloosde. 'Sowieso Chase junior' zei Luke lachend. Ik rolde mijn ogen. 'Uhm, geen idee. Blair en Brandon?' Zei ik schamend. Nick knikte. 'Jouw beurt' zei hij. Ik knikte.

'Oke ik kies, Luke' zei ik grijnzend. Ik hoopte dat hij waarheid ging kiezen, want ik had gehoort dat hij iets heel gênants had meegemaakt op een feest, maar niemand vertelt wat! 'Waaaaaaaarheid' zei Luke. 'Vertel wat het gênante ding was bij dat ene feest' zei ik grijnzend. Hij rolde zijn ogen. 'Nou, ik werd door TWEE ZOGENAAMDE VRIENDEN' zei hij en keek naar Chase en Jelle. 'Dronken gemaakt, ze maakte mij wijs dat een onbekende man mijn vader was, ik geloofde het en ging zelfs mee naar zijn huis!!! De volgende ochtend werd ik wakker voor zijn deur' zei hij.

Ik en de rest barstte het lachen uit. Ik bedoel wat zal de man gedacht hebben?! 'Ik kies Chase' zei Luke nadat we uitgelachen waren. 'Doen! Kom maar op!' Zei Chase uitdagend. 'Zoen Fay' zei Luke. Ik keek hem met grote ogen aan. Hij grijnsde alleen. Chase haalde zijn schouders op en kwam dichterbij. Ik was nog steeds in shock. Chase pakte mijn gezicht vast en drukte zijn lippen zacht tegen de mijne. Ik verstijfde maar ging er snel mee in.

Het was geen tongzoen maar een kus. Hij kuste mij zacht en teder, alsof ik breekbaar was. Ik legde mijn handen op zijn wang. Even later hoorde we iemand kuchen. Chase keek geïrriteerd naa Luke. 'Wij gaan maar slapen' zei Luke en trok Alisha mee. De rest ging ook om te slapen. Tanja en Nick sliepen in de logeerkamer. Justin heeft nu een kamer samen met Hely, Jelle en Alexia hebben een kamer. 'Zullen wij dan ook maar slapen' zei Chase. Ik knikte en we liepen naar boven.

Ik haalde mijn make-up eraf en deed mijn haar in een knot. Chase gaf me zijn shirt en ik deed hem aan. Hij had zelf geen shirt aan en ik bloosde. We gingen liggen en Chase sloeg zijn armen om me heen. Ik kon het niet laten om met mijn vinger over zijn kaaklijn te gaan. Hij pakte mijn vinger en gaf er een kusje op. Wauw, hij is echt verandert! En ik houd ervan! Hij is misschien in de ogen van zijn roedel en gevangenen niet verandert maar in mijn ogen wel.

'Jouw lippen zijn zijdezacht' fluisterde hij. Ik bloosde en verstopte mij in zijn nek. Hij grinnikte. Hij gaf kusjes in mijn nek en begon speels kusjes te geven op de plek waar de mark zou komen. Ik kon net een kreun onderdrukken. Ik duwde hem een beetje weg en begon hetzelfde te doen bij hem. Toen ik de plek van de mark vond begon ik er op te zuigen. Er verliet een kreun. 'Je bent echt een verslaving' fluiserde hij in mijn oor.

Hij kuste mij op mijn mond en ik ging er gelijk mee in.

Pov Chase

Ik kuste haar en ze ging er gelijk mee in. Blake werd helemaal gek. Ik vroeg om toestemming en ze gaf het meteen. Ik deed mijn tong meteen in haar mond en verkende elke millimeter van haar mond. We moesten beide op adem komen. 'I-ik denk dat i-k j-e leuk begin te vinden Fay' zei ik stotterend. En geloof me, ik stotter nooit! Fay keek me lang aan en ik begon onzeker te worden. 'Ik jou ook' zei Fay verlegen. Ik glimlachte en gaf haar een kus op haar hoofd.

'Je bent niet zo erg als ik dacht' zei Fay. Ik grinnikte. 'Alleen voor jou' zei ik speels. Ze rolde haar ogen. 'Laten we slapen' zei ze. Ik knikte en trok haar dicht tegen me aan. Deze keer raar ik haar niet kwijt!! Ik rook even haar haren en viel niet veel later in diepe slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker gemaakt door iemand die de hele tijd in mijn wang aan het prikken was. Ik kreunde geïrriteerd. 'Opstaan slaapkop' zei Fay lachend. Ik schudde mijn hoofd en wilde verder slapen. 'Dan heb ik geen keus' fluisterde ze. 'LUKE!!! ZULLEN WE IETS LEUKS DOEN SAMEN VANDAAG!!!' riep ze hard. Ik stond meteen op en was klaarwakker. Ik gromde jarloes en trok Fay terug in bed, ik drukte haar stevig tegen me aan zodat ik zou kalmeren. 'Chase, het was de bedoeling dat JIJ op zou staan en niet dat IK in bed getrokken word' zei Fay zuchtend. ik grinnikte.

'Kom op nou, ik heb 7 dagen bijna niks gegeten. IK HEB HONGUUUUUR!!' riep ze. Ik zuchtte en liet haar los. Ik liep naar de badkamer om mijn kleren aan te doen en me op te frissen. Toen ik beneden was zag ik dat iedereen op mij aan het wachten was. 'Hehe, daar is meneer de Alpha eindelijk' zei Jelle zuchtend. Ik keek hem grijnzend aan en ging zitten. We gingen eten en ik zag dat Fay niet zo veel at. 'Eet' beval ik haar. 'Heb geen honger' zei ze. Ik keek haar verbaasd aan.

Pov Fay

Chase ging naar de badkamer en ik liep alvast naar beneden. Er kwam opeens een wachter aangerend en gaf een brief aan mij. Voordat ik vroeg voor wie die was liep hij net zo snel terug. Ik haalde mijn schouders op en opende het briefje.

brief:

( Niet ) Beste Fay,

Ik had je vriendelijk gevraagd om jouw krachten aan mij te geven, maar helaas je koos voor de moeilijke weg. Dat betekent dat jouw mate dood zal gaan. We hebben zijn ouders en dat kleine jongetje gevangen genomen. Je krijgt nog een laatste kans, je komt ALLEEN naar mij toe, of je zult iedereen verliezen en dan ben je toch uiteindelijk bij mij!! Ik zal op je wachten. Je krijgt 1 dag de tijd Fay. Als je komt morgen dan laat ik zijn gezin los en laat ik ze voor altijd met rust, zo niet dan weet je wat er zal gebeuren. Ik zal op je wachten bij de Golden Moon pack. En waag het om iemand mee te nemen!! Dan dood ik zijn gezin meteen!!!

Met ( niet ) vriendelijke groet, jouw toekomstige man Eden.

De tranen liepen over mijn gezicht. H-hij heeft z-ze... O nee, wat moet ik doen?? Ik veegde de tranen snel weg en verstopte het briefje in mijn zak. Ik ademde diep in en ging naar de keuken. Chase kwam daarna ook en we begonnen met het ontbijt. Nou, zij begonnen met het ontbijt, ik kreeg geen hap door mijn keel. 'Eet' zei Chase op een bevelende toon. 'Heb geen zin' zei ik. Hij keek me verbaasd aan. Ik kreeg tranen in mijn ogen. Ik ben pas net hier bij Chase, het ging net zo goed tussen ons. En nu moet ik zijn hart breken. Ik stond op en liep naar de tuin.

Ik...ik weet niet wat ik moet doen... Ik kan Chase hart niet breken! Maar als ik niet ga breek ik zijn hart misschien meer....



Omg wat een pedo is die Eden!!!
Relationgoals Fay&Chase😘 <3
Wat moet Fay doen??

Tnx voor het lezen KNEUSJES💋

VoteComment

&quot;You Changed Me&quot; (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now