Deel 13

7K 242 10
                                    

Pov Fay

'En wat vind je ervan??' Vroeg Hely. Ik keek in de spiegel en zag een heel ander persoon in de spiegel.... 'Is het zo slecht?' Vroeg Hely verdrietig.

'Nee!! Het is... WoW. Ik ben sprakeloos gewoon' zei ik. 'Hahaha!! Chase gaat je echt de heletijd aanstaren hoor' zei Hely lachend. Ik bloosde en ze moest nog harder lachen.

'Maar echt je bent wel heel snel genezen!!' Zei Hely toen we naar de woonkamer liepen. Ik haalde mijn schouders op. 'Ik ben het gewend' zei ik verdrietig.

Hely knuffelde mij en we liepen de woonkamer in. Er zaten een paar jongens en meisjes in de woonkamer. Ze keken me met mond open aan.

Er liep een jongen naar me toe die gister met Emily was in de martelkamer. Ik deinsde achteruit.

'WoW rustig ik doe je niks hoor. Ik wil mijn excuses aanbieden. Ik heet trouwens Luke, ik ben de Beta' zei hij. 'I-ik ben Fay' zei ik zacht. Hij glimlachte.

Er kwam nog een jongen naast hem. 'Hey ik ben Jelle de Delta' zei hij. Ik glimlachte naar ze. Verder leerde ik Alexia, Tom en Zoë kennen.
Tom en Zoë zijn mates en Jelle en Alexia zijn mates.

Ik en Hely gingen nog snel wat eten en toen moest ik naar Alpha Chase. Oke ik ben nu echt f*cking nerveus!!! Misschien gaat hij me toch afwijzen...

Ik ging met die gedachte naar zijn kantoor. Ik klopte aan en hoorde 'binnen'. Ik liep naar binnen en Alpha Chase staarde mij aan.

Ik denk dat hij in gesprek zit met zijn wolf. Ik ging langzaam naar een stoel em ging er op zitten. Hij schrok. 'Uhhh... je wilde me spreken?' Vroeg ik.

Hij knikte. 'Ik wilde hebben over het hele mate gebeuren. Kijk ik wil mijn titel als Alpha behouden dus ik zal ook een Luna nodig moeten hebben voor mijn roedel'

'Ik wil dan ook niet klef gaan doen en dat soort dingen. Ik wil niet veranderen. Dus ja dat wilde ik eigenlijk zeggen' zei hij.

'Oke. I-ik dacht dat je mij ging afwijzen' zei ik verlegen. 'Nee, dat ga ik niet doen. Maar als je te ver gaat moet ik wel snap je? En ik wil je ook niet gaan markeren, ik wil dat doen als wij er klaar voor zijn' zei hij emotieloos.

Ik knikte. 'Nou Uhm ik wilde ook zeggen dat mijn ouders en mijn broertje vandaag komen. En je moet een straf bedenken voor Emily aangezien jij Luna bent en ze jou wilde vermoorden' zei Alpha Chase nog.

'S-S-straf?' Vroeg ik stotterend. Hij zuchtte. 'Ja dat moet je vaker gaan doen als Luna' zei hij bot. Ik knikte bang. 'Fay? Ben je bang voor me' vroeg hij kwetsend. Ik keek de andere kant op. 'Fay ik wil dat je eerlijk bent, Hely heeft alles vertelt. Hoe je werd mishandelt door je pack en jouw vader...' zei hij.

Hij wilde verder gaan maar ik onderbrak hem. 'Hij is niet mijn vader' zei ik met vol woede in mijn stem. 'S-sorry dat was niet de bedoeling' zei ik snel. Hij knikte. 'Oke dat was het wel. We kennen elkaar niet zo goed maar dat komt nog wel' zei hij.

'Je mag gaan nu' zei hij. Ohhhh!! We mogen gaan, dussss we kunnen ook blijven!!! Schreeuwde Lena. Ik zuchtte. Lena ik heb hier geen zin in! Ik stond op en liep zijn kantoor uit.

En toen raakte ik in paniek... ik moet een straf bedenken!!! WTF!!!! En zijn ouders komen en gaan mij beoordelen.
Opeens miste ik mijn ouders heel erg. Vooral pap. Ookal kende ik hem nooit.

Pov Chase

Serieus Chase moest je nou weer zo bot doen!!! In plaats van bot te doen moest je haar gerust stellen en zeggen dat het wel goed komt. JIJ BENT EEN SUKKEL!!! Schreeuwde Blake de hele tijd.

Oke misschien heeft hij een beetje gelijk. Ik ga mijn excuses misschien aanbieden. Ik zuchtte. Gast je ouders zijn er. Zei Jelle via de link. Ik kreunde. Niet hun!!! Oke niet dat ik ze niet mag, echt respect voor ze. Maar soms kunnen ze iets te bezorgd zijn.

En als ze het verhaal van Fay weten al helemaal! Ik liep mijn kantoor uit en ging naar beneden. Ik zag Jelle en Luke in de woonkamer. 'Hey Chase, de training is gelukt en we hebben besloten dat we het elke dag binnen en buiten doen. Dus we gaan afwisselen. Als jij het goed vind' zei Luke. Ik knikte verveeld.

Soms kan Alpha zijn best vervelend zijn. Maar je mag mensen vermoorden dus dat is een pluspuntje. Mijn ouders en Hely willen dat ik minder hard moet zijn voor mijn roedel. Ik niet want anders had ik dit grote territorium gehad.

En nu even naar mijn ouders.....

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now