Deel 37

5.9K 213 31
                                    

Pov Chase

'Weg. Nu!' Zei ik tegen ze. Fay keek me bang aan en vluchtte mijn kantoor uit. Maar deze keer is het haar schuld! Ik wilde haar beschermen alleen zij moedigde die man alleen maar aan om naar haar te staren! Sukkel!! Ze is nu bang voor ons! Uhh! Ik ga haar wel zoeken...

Ik keek eerst naar welke papieren ik moest maken, maar die waren al gemaakt, en het is niet het handschrift van Luke of Jelle. Ach ja ik vraag het later wel. Ik ging mijn kantoor uit en liep naar de woonkamer. 'Hey mam, heb je Fay gezien?' Vroeg ik. Ze schudde haar hoofd. 'Hoezo?' Vroeg ze.

Ik krabde ongemakkelijk achter mijn hoofd. 'Nou, uhm ik was een beetje boos en heb haar laten schrikken' mompelde ik. Mam keek me boos aan. 'Kom op Chase, het is jouw mate! Wees een keer aardig voor haar, weetje ze doet alles zodat JIJ niet boos word. Ze heeft jouw papieren gemaakt, ze heeft in de 6 dagen die jij in coma lag op de roedel gelet, ze was elke dag bij jou. Chase je gaat nu naar haar toe en bied je excuses aan!' Zei ze boos.

Ik schrok een beetje van haar uitbarsting maar knikte. Ik ging verder zoeken en werd ongerust toen ik haar niet vond. Ik ging de tuin in rennen en zocht daar. Blake had bijna de controle maar toen zag ik Fay tegen een boom leunen. Ze had haar ogen dicht en deed ze langzaam open. Ze begon te hyperventileren.

Ik rende snel naar haar toe en knuffelde haar. Ze werd wat kalmer. 'Wat is er Fay?' Vroeg ik bezorgd. 'N-niks' mompelde ze. Ik tilde haar op en liep naar de woonkamer. Ik zette haar op de bank en mam keek haar bezorgd aan. 'Wat is er gebeurt' zei ze tegen mij. Ik haalde mijn schouders en zuchtte. 'Nee er is niks alleen een beetje vermoeid' zei Fay snel.

Mijn moeder knikte en keek mij nog altijd boos aan. Ik rolde mijn ogen. 'Fay, als je je beter voelt, ga dan met de meiden even naar de stad' zei mijn moeder. Ik gromde zacht. Waag het Chase! Zei mijn moeder via de mindlink. Ik zuchtte. 'Ik ga trainen' zei ik en ging weg.

Pov Fay

Ik voelde me een beetje duizelig maar stond toch op. 'Rust nog wat even uit' zei Jennette. 'Nee het gaat wel' zei ik. 'Ga je omkleden jij gaat met de meiden mee, ik heb de meiden al gelinkt' zei ze. Ik keek haar twijfelend aan. Ze zuchtte. 'Geen zorgen Chase word niet boos' zei ze. Ik knikte en ging naar boven om me om te kleden.

Ik besloot om een zomerjurkje aan te doen met armbanden en een vlecht in mijn haar.

Ik besloot om een zomerjurkje aan te doen met armbanden en een vlecht in mijn haar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jurkje😍

Jurkje😍

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now