Deel 25

6.7K 225 11
                                    

Pov Fay

Ik en Hely gingen naar buiten om te rennen. Ik weet niet hoe ik nu met Hely om moet gaan, nadat ze mij en Chase zo zag. Ik bedoel hoe the fuck raakten we in die positie!!! Ik schudde mijn hoofd en veranderde in Lena.

Hely keek me vol bewondering aan. 'Wooooowwww! Je bent zelfs mooi in je wolvenvorm!' Riep ze. Ze aaide mijn kop en veranderde zelf ook. Ze was een grijze wolf met witte pootjes. Ze knikte met haar wolvenkop en we gingen rennen.

Ik en Hely kunnen niet mindlinken omdat ik niet bij de roedel hoor, dus het was lastig om elkaar te begrijpen. We gingen lang rennen en stopte bij een meertje. We dronken allebei water.

Gelukkig hadden we kleren mee dan kunnen we veranderen. We gingen achter een boom staan en deden onze kleren aan. 'Wauw, het voelt heerlijk om te rennen' zei Hely dromerig. Ik knikte en ging zitten. We gingen praten.

Toen hoorde ik geritsel. Ik werd meteen alert en zette mijn zintuigen op scherp. Ik rook en en voelde iets. Ik keek om me heen maar zag helemaal niks behalve bomen en planten. Ik haalde mijn schouders op en ging verder met praten.

Weer geritsel! Ik stond op en keek om me heen. 'Fay, wat is er?' Vroeg Hely. 'Er is iemand hier' zei ik fluisterend. Hely keek bang om zich heen. 'Wie je ook bent laat je zelf zien' riep ik. 'Pff wat een mietjes' zei ik expres hard zodat ze zouden komen.

En ja hoor, er kwamen opeens 8 mannen om ons heen staan. Ik pakte Hely bij de arm vast en trok haar dicht achter me aan. 'Zo zo zo, goede zintuigen hoor' zei een van de mannen, die waarschijnlijk hun leider was.

'Dus wie van jullie is de zusje van de Alphaatje' zei hij duister. Ik voelde dat Hely zich aanspande. 'Vertel maar eerst wie jij bent en wat je doet op ONZE territorium?' Zei ik boos. Hij lachte en zette een stap dichterbij.

'GEEN STAP NAAR VOREN' riep ik hard. Hij rolde zijn ogen en zette nog een stap. 'Hely, link Chase dat doe hoer naartoe moet komen' fluisterde ik. Ze knikte. 'Gedaan' zei ze terug. Ik zag vanaf mijn ooghoek dat er iemand aanviel. Ik draaide me snel om en ontweek de klap.

'Hely verstoppen NU' riep ik tegen haar. Ze rende weg en ik veranderde in Lena. Ik weet niet zo goed hoe ik moet vechten Lena! Zei ik wanhopig. Geen zorgen de maangodinkrachten helpen ons wel. Zei ze terug. Ik hoop het. De mannen keken eerst verbaasd naar mij maar toen veranderde zij ook.

Er viel iemand aan maar ik ontweek hem. Ik draaide me om en viel iemand aan. Diegene duwde ik met mijn kop tegen een boom aan. Zo gingen we door. Opeens kwam er een man met Hely aangelopen.

Ik..ik herken die man ergens van... MAM!!! Hij!! Hij was het!!! Hij heeft mama vermoord! EN NU GAAT HIJ BOETEN!!! Ik werd razend en viel hem can achteren aan. Hij liet Hely los en veranderde in een gigantische bruine wolf.

Ik gromde boos, hij deed een stapje achteruit maar herpakte zich weer snel. Ik begon hevig te ademen. Er kwamen wolven van Chase pack aan maar ik hield mijn blik op die moordenaar. Iemand wilde naar mij toe gaan maar voordat diegene dat deed viel ik de moordenaar aan.

Ik duwde hem en probeerde te bijten maar hij ontweek het. Ik gromde weer. Hij viel ook aan en beet in mijn poot. Mijn vacht werd een beetje rood maar ik trok me er niks van aan. Ik werd woest en er kwam een rode flits voor mijn ogen. Opeens viel de wolf neer en jankte.

Ik schonk er geen aandacht aan en liep naar hem toe. Ik wilde hem in zijn nek bijten maar werd naar achteren getrokken. Opeens besefte ik dat ik bijna een moordenaar was geweest. Ik rende achter een boom en trok mijn kleren aan. Ik ging naar de plek en keek schamend naar de grond.

Hely kwam naar me toe en knuffelde mij. Ik keek naar de wolf die al een mens begon te worden. Ik werd weer boos. Ik liet Hely los en liep naar hem toe. Ik vergat alles en wilde hem vermoorden. 'Fay, ga bij hem vandaan' zei iemand, het was Chase.

Ik schudde mijn hoofd. 'Hij, hij is een moordenaar' fluisterde ik zacht. 'Hij heeft mama van me afgenomen' zei ik. Ik viel op mijn knieën en liet de tranen vrij. 'Wie...wie ben jij?' Vroeg de moordenaar. 'Ik!!! Ik ben het meisje die jij probeerde te vermoorden!! Ik ben de dochter van de Luna die JIJ hebt vermoord!!!' Riep ik boos.

'Ben-ben je de-de dochter van Valor?' Vroeg hij bang. 'HIJ IS MIJN VADER NIET' zei ik.

Pov Chase

'HIJ IS MIJN VADER NIET' riep Fay. Niet te geloven, echt een hele heftige geschiedenis. Blake jankte omdat Fay aan het huilen was. Ik was ook wel verdrietig en boos op die rogue. 'Chase maak haar kalm' zei Hely. Ik keek haar verbaasd aan.

'Hoe dan?' Vroeg ik. 'Je moet haar knuffelen, als mates elkaar knuffelen worden ze kalmer' zei ze met een duh-toon. Ik schudde mijn hoofd. Ze keek me boos aan en Blake gromde boos naar mij. Ik zuchtte en liep naar haar toe. Ik pakte haar bij haar arm en trok haar in een knuffel.

Eerst was ze gespannen maar langzaam gingen haar handen naar mijn middel. Het, het voelde zo goed... Ik drukte haar stevig tegen me aan en zij snikte zacht. Ik voelde mijn shirt nat worden maar lette daar niet op.

Ze liet me weer los en droogde haar tranen. 'S-sorry van je shirt' zei ze en keek me aan met haar rode ogen. Ik glimlachte. 'Maakt niet uit, kom dan gaan we naar huis. Maak je geen zorgen die rogue gaat de gevangenis in' zei ik geruststellend.

Ze knikte dankbaar. Ik pakte na veel aarzeling bin haar hand en we liepen naar de auto. Fay zat naast mij voorin en Hely achterin. Ik keek even bezorgd naar Fay maar keek snel weer op de weg. Ik zuchtte diep. Ik verlang naar haar knuffels...

Hayy!!

Dit is Fay's wolf🐾

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is Fay's wolf🐾

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now