Deel 87

4.1K 172 6
                                    



So naar @rinnerainbow 🌈

( Stel vragen in Q&A pls! )

Pov Fay

Ik keek Chase verslagen aan. De tranen waren al inmiddels over mijn wangen. 'Fay, Fay kom hier' zei hij hijgend. Ik schudde verdrietig mijn hoofd. 'J-je kent me n-niet meer' zei ik huilend. 'Fay ik herken je wel! Kom alsjeblieft naar me toe' zei hij smekend en kwam langzaam dichterbij. Toen hij voor me stond haf hij me meteen een knuffel en huilde ik verder met mijn hoofd in zijn nek. 'Hoe k-komt het d-dat je n-net niks wist' zei ik snikkend. 'Ik weet het niet, het spijt me Fay, het spijt me zo erg' zei hij. Hij pakte mijn gezicht en begon er kusjes op te geven. Ik voelde gek genoeg geen tintelingen.

'Kom we gaan terug' fluisterde hij en pakte mijn hand vast. Zijn hand voelde koud en anders aan. Ik voelde geen tintelingen. Ik stopte en keek Chase verbaasd aan. Hij keek me ook aan. Zijn ogen miste iets, ik zag de twinkeling die hij altijd had niet en ze waren wat donkerder. Ik liet zijn hand langzaam los. 'Jij b-bent Chase niet' zei ik verbaasd. Opeens grijnsde hij eng. 'Nee maar vanaf nu ben je van mij' zei diegene met een diepe en lage stem. Hij veranderde in een iets grotere man met versleten vleugels en vieze hoorns op zijn hoofd.

Hoe the fuck kan dat?! Fay, dat is een demoon! Een wat?! Een fricking demoon?! Waarom zeg je dat nu pas Lena!? Dat kon je toch eerder voelen? Sorry, ik was zo gefocust op "Chase" dat ik niet oplette. Oke maakt niet uit maar voor nu..... 
RENNEN!!!

Waarom? Wij zijn toch de maangodin? Wij kunnen zo'n lelijke demoon wel aan Fay! Uhm weet je dat zeker Lena? Ja duhh!! Oke hier gaan we dan. Ik focuste me op Lena en een paar seconden later veranderde ik in Lena. De demoon keek me eerst verbaasd aan maar herstelde zich snel weer. Ik blies zijn kant op en hij vloog door de kracht van wind tegen een boom aan. Opeens kwamen een stuk of 13 demonen. Ze begonnen allemaal oorverdovend te schreeuwen. Ik piepte hard. Luke!? Jelle!? Kom zo snel mogelijk naar het zuiden van de roedel! Met versterking!! Linkte ik snel. We komen eraan. Wat is er aan de hand? Ben je oke? Chase vraagt naar je. Linkte Luke terug. Huh? Hij weet toch niks meer?

Ik liet het maar en leidde de demoon af. Ik rende langs hem heen terwijl hij me probeerde te pakken. Maar mijn reflexen waren te snel voor hem. Niet veel later hoorde ik een hartverscheurend gehuil. Die herken ik uit duizenden. Chase. WACHT WAT?! CHASE?! Er kwamen wolven vanachter de bomen vandaan. Waaronder Chase. Hij viel de demoon die voor mij stond aan en rukte zijn kop eraf. Ik was te verbaasd om iets te doen en bleef versteend op mijn plek staan. Toen ik weer het geschreeuw van de demonen hoorde raakte ik uit mijn trans en begon nog een beetje afgeleid te vechten. Toen Chase een van de demonen door zijn nek beet renden de andere opeens weg. Een paar wachters gingen achter ze aan en de andere ruimde de lijken op.

Ik rende terug naar huis en kleedde me daar om.

Outfit Fay

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit Fay

Ik liep langzaam, nóg steeds in shock naar beneden. Wat gebeurde daar? Oke even alles op een rijtje zetten. 1 Chase werd wakker en herinnerde zich nog steeds niks. 2 Ik moest effe naar het bos om even rustig te worden. 3 Ik hoorde iemand en zag dat het Chase was. 4 Hij bleek weer alles te herinneren en ik hield zijn hand vast. 5 Het voelde niet als Chase en hij bleek een demoon te zijn. 6 Ik vocht tegen hem en toen kwamen er nog meer demonen. 7 Ik linkte Luke en Jelle voor hulp en Luke zei dat Chase naar me vroeg. 8 Ik was verbaasd, Chase vocht net ook gewoon mee!! Ik zuchtte diep en ging zitten op de bank. Opeens kwam Chase naar binnen. Ik keek hem aan en stond op. Hij rende naar me toe en knuffelde me stevig. Ik voelde de tintelingen overal in mijn lichaam.

Hij huilde en rook de hele tijd aan mijn nek. Ik hield hem ook vast en streelde zijn rug om hem te kalmeren. 'Chase, niet doen, alsjeblieft niet huilen' zei ik verdrietig. Hij haalde diep adem en liet me weer los. We gingen dicht bij elkaar zitten, blijkbaar niet dichtbij genoeg want Chase legde mij schrijlings op zijn schoot. 'Wat-wat was dat allemaal?' Vroeg ik onbegrijpend. 'Ik weet het niet, het leek alsof ik diep in mijn eigen hoofd verstopt zat, ik wist wel wie je was alleen het leek alsof ik dat niet kon zeggen' zei hij. 'Dus je weet nu alles weer?' Vroeg ik. 'Dat deed ik al de hele tijd babe' mompelde hij en zette zijn hoofd in mijn nek.

'Ik heb je zo gemist' zei ik en haalde mijn hand door zijn haar. 'Ik jou ook baby' zei hij en kuste mijn mark. 'Weet je wie die demonen in het bos waren?' Vroeg ik na een lange stilte. 'Ja, het was de demonen prins, die nu dood is' zei Chase met een grom. Ik streelde zijn rug en hij werd wat kalmer. 'Wat wilde hij?' Vroeg ik terwijl ik nog steeds zijn rug streelde. 'Jou' zei hij. 'Huh? Waarom?' Vroeg ik weer. 'Hij zocht een meisje, die zijn koningin werd later' legde Chase uit. 'Wat een sukkel' mompelde ik boos. 'Maak je geen zorgen, jij zal voor altijd bij mij blijven baby' zei Chase. 'Moet ik dat leuk vinden, voor altijd leven met een trol?' Plaagde ik hem lachend.

'Welke trol bedoel je? Bedoel je jouw super sexy, knappe, lieve, sterke, stoere, mannelijke, gespierde, grappige en lekkere mate?' Zei hij grinnikend. 'Ja die bedoel ik ja, mijn lieve trol' zei ik lachend. 'Je bedoelt jouw super sexy, knappe, lieve-' 'JA CHASE!' Riep ik lachend. Hij moest ook lachen. Ik keek gelukkig naar zijn gezicht, wat heb ik toch geluk met zo'n lieve mate, mijn lieve trol. Hij zoende me opeens. Ik zoende hem meteen terug. Hij tilde me op naar boven. Even later voelde ik een zacht bed onder me. Hij legde zijn lippen weer op de mijne.

'Ik houd van je, ik houd zo veel van je' fluisterde hij tegen mijn lippen aan. Ik deed zijn shirt uit en zoende hem vol met lust en liefde. Hij viel even later mijn nek aan met zijn kusjes. Hij liet een paar zuigzoenen achter en zoog daarna aan mijn mark. Ik kreunde hard zijn naam. 'Doe dat nog eens schatje' zei Chase hees. 'Ahhh, t-trol' zei ik kreunend toen hij hard aan mijn mark zoog. Hij grinnikte zachtjes. Ik deed zijn broek uit met veel moeite en hij deed mijn shirt uit. We zoenden weer verder. 'Fay, weet je zeker dat je dit nu wilt?' Vroeg Chase. Ik dacht goed na. Mijn eerste keer met Chase moet, speciaal zijn.

Misschien, bij onze huwelijksnacht? Ja dan is het wel een speciale dag. 'Ik wil dat onze eerste keer speciaal word, op onze huwelijksnacht misschien?' Vroeg ik onzeker. Wat als hij teleurgesteld is? Ik durfde hem niet aan te kijken dus keek ik de andere kant op. 'Nee nee nee, verberg jouw mooie gezichtje niet' fluisterde Chase en draaide mijn hoofd weer zijn kant op. 'Ik vind dat een goed idee, je hebt gelijk het moet speciaal zijn' zei hij glimlachend. Hij ging naast me liggen en ik nestelde me tegen hem aan. 'Ik houd van je' fluisterde ik zachtjes. 'Ik meer van jouw' zei hij en gaf me een kus op mijn hoofd. 'Echt niet, trol' grinnikte ik.

'Ik hoop niet dat "trol" mijn nieuwe bijnaam word' zei hij zuchtend. 'Ja! Goed idee trol!' Zei ik enthousiast. Hij zuchtte diep. 'Heb ik al gezegd dat ik van je houd?' Vroeg Chase. 'Jawel, heel vaak al' zei ik. 'Het voelt alsof ik het niet genoeg doe' zei hij en rook aan mijn haar. 'Ik heb honger, zullen we ontbijten?' Vroeg ik. Chase knikte. We gingen staan en deden onze kleren weer aan.

Hey Kneusjes💖

Tnx voor het lezen!!

Zijn er nog vragen?? Stel ze dan in Q&A!!!

VoteComment

"You Changed Me" (Voltooid✔️)Where stories live. Discover now