Pár tény a könyvről+Köszönet nyilvánitás+A szereplők

1.1K 58 31
                                    

Ezt a részt már rég elterveztem, hogy megírom, de csak a könyv végén, az epilógus után lett volna értelme. Szóval most itt van:

Pár tény a könyvről + Köszönet nyilvánítás:

1. Miután megírtam Gabriel Agreste letartóztatását, meg Halálfej tönkretételét nem tudtam úgy megnézni egy Miraculous-os epizódot, hogy ne fusson át az agyamon, mikor megjelent Halálfej, hogy ,,Ha-ha! Én már legyőztelek!". Ehez még tartozott egy diadalmas nevetés, meg egy béna győzelmi tánc.

2. Mindig, mikor az első epizódból leadtak egy részt a tévében úgy voltam vele, hogy ,,Jaaaa! Hogy ezek még sehol sem tartanak.".

3. A storynak 104 része van, amiből 17 díj, meg ilyesmi, szóval a storynak 87 része van.

4. Az inspirációt a történethez SinkaEszter03 Miraculous szösszenetek című könyvétől kaptam (??). Jó, a lényeg, hogy az ő storyjának elolvasása után fogtam bele az enyémbe és olyasmiket írtam le, amiket az övéből hiányoltam. Vagyis az elején leginkább azokat írtam, a közepétől a végéig meg csak írtam.

5. A legnehezebb dolgom Marinettel volt, mivel nem nagyon tudtam azonosulni az ő karakterével, személyiségével. Volt olyan, hogy már teljes egészében kitaláltam, hogy mit írok, és akkor eszembe jutott, hogy ja, várj, Marinette nem ezt tenné. Szóval egy kicsit kellett ,,bátorítanom" rajta.

6. Az elején úgy voltam vele, hogy Plagg minden második mondata az a bizonyos mondat lesz (Adjál sajtot!!!), de aztán rájöttem, hogy az marha idegesítő lenne.

7. Tudom, Adrien nem úgy vesztette el az anyját, ahogy én írtam. Ezt azzal magyarázom, hogy mikor néztem azt az epizódot, amiben Adrien az anyja fényképét nézegeti, nem figyeltem, vagy ilyesmi, és későn vettem ezt észre.

8. A legjobb tanács, amit a storymhoz kaptam, az az egyik legjobb barátnőmtől származik. Szeretném megosztani veletek és ha hasznosnak találjátok, írjátok meg: ha nem tudsz mit írni, ölj meg valakit. Természetesen a storytokban, nem a valóságban. Nehogy valakinek ez jöjjön le.
Szóval nagyon köszönöm Anonymus__girl- nek ezt a tanácsot, mert ha nem lett volna, biztos nem így alakul a story.

9. Még szeretném megköszönni elsősorban a húgomnak, Amina583-nak és mindenki másnak aki hibákat jelzett a storymban.

10. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki elolvasta a storymat. Asszem mindent leírtam amit akartam, szóval nem fogom előlröl kezdeni az egészet. Örüljetek!😂😂

A szereplők:
Mi lett velük a továbbiakban:

Maya és Dani:
Maya és Dani sokáig védelmezte Párizst. Mikor Maya is betöltötte a tizennyolcat, Dani megkérte a kezét, a szülinapi buliját. Maya persze igent mondott.
Mayából lakberendező lett, Daniból meg mérnök. (Ne kérdezzétek, nem tudom miért pont ezeket a szakmákat választottam.)
Két imádnivaló kisfiúk született és egy gyönyörű kislányuk.

Madeline:
Madalineből művész lett. Több tucat festménye készült, amikből rengeteg jövedelme származott.
Jelenleg is egyedülálló, de örökbe fogadott egy kisfiút, akinek a szülei autóbalesetben vesztek oda.

Plagg és Tikki:
Miután Maya és Dani összejöttek, ismét jó sok időt töltöttek együtt, amivel nem csak egymás, de az embereik idegeire is mentek jó párszor. Kislányuk, Trixy nem sokkal később kapott egy embert, akivel remek szuperhőst alkottak.

Zoe és Arthur:
Hiába ikrek, teljesen másfelé irányul az érdeklődési körük: Zoe kiskora óta hip-hopot táncolt, és miután felnőtt, tánctanárnak állt.
Arthur ellenben Párizs legjobb egyetemére ment, ahol rengeteg új felfedezést végzett.

Natalie:
Natalie, Daniék mentora lett és utánuk még sok másik generációt segített a szuperhős-létben. 162 éves koráig élt.

Adrien és Marinette:
Mind a kettejük karrierje remekül haladt, akárcsak a kapcsolatuk. Mondhatni ők voltak Párizs tökéletes párja.

Alya és Nino & Chloé és Nataniel:
Mindnek nagyon jó haladt az élete: Alya elsőosztályú újságíró lett, majd később egy könyvet is írt. Nino szervezte a legjobb bulikat egész Franciaországban. Ő szervezte azt is, amin Dani megkérte Maya kezét.
Chloé és Nataniel a saját hoteljukat vezetik.

Mr. És Mrs. Dupain-Chenge:
Még mindig vezetik a kis pékségjüket, ami nagy népszerűségnek örvend.

Szóval ennyi volt.
Köszönöm, hogy velem tartottatok ezen a hosszú utazáson.
Hamarosan talán belekezdek egy új könyvbe, mert van egy nagyon jó ötletem, de az már nem Fanfiction lesz.
Minden jót nektek!

Miraculous [HUN]Where stories live. Discover now