//49. Oh my Buddha\\

3.8K 118 33
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Jeg vågner med hovedet trykket ind mod en andens bryst, og en beroligende duft i næseborene. Brystet bevæger sig langsomt op og ned, og mit hoved følger sjovt nok med. I starten aner jeg ikke hvem personen er, men så dufter jeg til hans mørkeblå t-shirt og ser hans muskuløse arme der er venligt placeret rundt om mig, og det går langsomt op for mig, at Jake Harris ligger i den samme seng som mig, og bruger mig som en fucking bamse. Ikke at jeg har noget imod det.

Jeg ligger hurtigt mærke til, at hans t-shirt er røget lidt op, så jeg kan se noget af hans helt ufatteligt lækre mave. Hvordan kan han være så brun? Soler han sig 24/7 eller går han bare i solarium?

Jeg kigger bagefter op, hvor hans meget tiltrækkende ansigt er. Hans øjne er fredeligt lukkede, hans læber er let skilte, og hans hår hænger virkelig cute og uglet ned i hans pande.

Som det gode menneske jeg er, fjerner jeg forsigtigt og besværgligt - siden han ligesom holder om mig - håret fra hans pande, ved at køre en hånd igennem det og skubbe det til siden. Han rykker lidt på sig, og strammer grebet omkring mig, men jeg brokker mig ikke. Dog vil jeg gerne have et lidt bedre udsyn end hans dunkende bryst.

"Jake?" Jeg kigger besværgligt op, og puster ham i hovedet, så han rynker øjenbrynene og ryster en smule på hovedet, så alt hans hår ryger ned i ansigtet på ham igen. Jeg kan dog ikke fjerne det den her gang, fordi han er ved at kramme livet ud af mig.

"Halloooo?" Han mumler et eller andet og strammer grebet endnu mere, hvilket jeg i den grad ikke finder behageligt. "DUDE!" Hviner jeg, og straks er han vågen. Han åbner forskrækket øjnene og kigger forvirret på mig.

"Av mine ører???" Jamrer han med det samme, han er ordentligt vågen. Han trækker sine arme til sig og sætter sig op. Jeg sætter mig ved siden af ham, med krydsede arme og en udskudt underlæbe.

"Du klemte alt luften ud af mig!" Forsvarer jeg mig. Han efterligner mine krydsede arme og skyder også underlæben ud.

"Du fik næsten mit hjerte til at springe ud af brystet på mig!" Siger han med en lys stemme. Jeg slår fornærmet til hans skulder, og han griner straks af mig.

"Eww, stop med at snakke, du har morgenånde," jeg laver en grimasse og læner mig bagud, men Jake smiler bare drillende og ånder mig direkte i fjæset.

"Nah, du elsker min morgenånde" smiler han. Jeg laver endnu en grimasse, og falder næsten bagover, da han nærmer sig endnu mere. Det ender med, at han hiver mig helt op af ham, og placerer begge hans hænder på mine kinder.

"Hvis du kysser mig, sværger jeg, at jeg brækker mig over din ånde i din mund!" Hviner jeg, men jeg kan intet gøre, for han holder fast om mit ansigt og har som altid kontrollen.

"Cute." Han smiler og presser pludselig sine bløde læber mod mine tørre. Jeg skal lige til at trække mig, men pludselig kan jeg ikke smage eller lugte hans morgenånde. Det eneste jeg kan koncentrere mig om, er hvordan han skubber mig bagover så jeg lander blødt i min seng, med hans ben imellem mine, og hans albuer på hver sin side af mit hoved.

Det føles lige så godt som første gang - næsten bedre. Denne gang når vi så langt, at hans tunge støder mod mine læber og skiller dem ad. Jeg byder ham sgu velkommen med åbne "læber" (ahaha så I hvad jeg gjorde der? Eller nej..) Hans hænder bevæger sig rundt omkring, og jeg stopper dem ikke. Jeg lader ham få frit løb, imens jeg begraver hænderne i hans hår, og hiver ham længere ned mod mig. Han lader sin hånd glide ned over mit bare lår, og lader den så glide op igen. Han stopper den lige under min balle, og klemmer en smule til.

New York | ✓Where stories live. Discover now