//27. En pige. En dreng.\\

3.9K 112 23
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Jeg går fredligt igennem den næsten tomme skolegård, da Lisa kommer spurtende hen imod mig med røde kinder og et nervøst smil.

Før hun kom gik jeg lidt i mine egne tanker.

Mors plan virkede. Flo er nu officielt flyttet ind hos os og hendes mor fik hurtigt solgt deres hus. De er nu ved at finde den perfekte lejlighed og Josh hjælper dem gerne. Han har faktisk ikke været hjemme siden middagen fordi han skulle være sikker på at det hele ville blive perfekt. Han har været virkelig glad på det sidste.. Så det er godt det hele. Nu behøver jeg ikke længere bekymre mig om hans drikkeproblemer og One night stands.

"LAU?! LAURA?! LAU?!" Hviner Lisa glad. Jeg løfter et øjenbryn og kigger underligt på hende.

"Hvad?" Jeg traver op mod skolen, men bliver standset af en hyper Lisa.

"Jeg skal fortælle dig noget!" Hun er så hyper at hun nærmest hopper op og ned på stedet. Seriøst.. Hvad er den her pige på?

"Okay?" Jeg sætter mig på en bænk og venter utålmodigt da jeg ingen planer om at komme for sent har. I dag er nemlig en af de eneste dage, hvor jeg rent faktisk næsten er kommet for tidligt.. Så nu har Lisa bare ikke at snakke så meget som hun plejer.

"Okay okay okay" hun sætter sig uroligt overfor mig og smiler uhyggeligt stort. Altså hvad fanden?

"Jeg var ude med Chase i går!" Siger hun glad. Årh.. Den fanden.

"Virkelig? Hvordan gik det?" Pludselig er det ligemeget om jeg kommer til tiden. Lige nu er jeg bare interreseret i at vide hvordan det gik. Jeg sværger.. At hvis han dopede hende eller noget så kommer jeg efter ham, for Gud hvor er hun belastende når hun er hyper.

"Godt! Tror jeg.. Jeg er ikke sikker" hun ser tænksomt på mig og venter vist på at jeg siger noget.. Jeg aner bare ikke hvad jeg skal sige, så jeg ender med at sige det som alle andre nok ville have gjort.

"Hvorfor er du så hyper?" Fordi det er altså virkelig slemt. Lisa skal lige til at svare, men Anna gør det for hende, da hun slår sig ned ved siden af Lisa.

"Sådan er hun altid efter en omgang" sukker hun opgivende. En omgang? Whut?

"Eh?" Jeg ser underligt på Anna, der ligner en der hellere vil dø end at døje med en hyper Lisa.

"En omgang Laura. En pige. En dreng. I en seng.. Eller et andet sted. Uden tøj på. Kun deres--"

"Det er fint. Jeg fatter det" jeg slår mig selv i panden og ser gennem fingersprækkerne på en nu rødmende og stille Lisa.

"Lisa!" Hvæser jeg irriteret. Hvorfor gik hun i seng med ham? Helt seriøst. Det er squ' da det dummeste ever. Han er en player. Hun vil tro at han kan lide hende og så dropper han hende. Bla bla bla.. Oh for fuck sake.

"Hvad?" Spørger hun uskyldigt med store fortvivlede øjne.

"Hvorfor gjorde du dog det?" Hviner jeg. Hun synker nervøst og bøjer lidt i ryggen så hun kan studere sine fingre tydeligere.

"Han var sød.. Og hot. Har I set ham?" Hun kigger op igen med store sultne øjne og et skævt smil. Jeg siger hende ikke imod det hele. Altså.. Delen med sød? Nope. Det passer ikke. Men hot er han. Det stinker. Stort set alle drengene på skolen er hotte.

New York | ✓Where stories live. Discover now