//17. Kyssescene\\

4.3K 117 32
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Siden mor og fars skænderi har der været stille derhjemme. Mor og far undgår helst at være hjemme på samme tid og når de er, kigger de ikke en gang på hinanden.

Josh er blevet officelt bortvist og er nu blevet stemplet, som det barn mor fortryder at have brugt kræfter på at føde.

Jeg undgår helst at være hjemme og ingen ligger mærke til min forsvinden 24/7 så det er bare awesome.

Lige nu er jeg stukket af. Jeg er simpelthen nået så langt med min stikken af. Jeg er nemlig landet i min nabos stue.

Emily er min ven og forstår mig åbenbart godt når det kommer til skænderier mellem forældre og problemer med brødre. Vi sidder derfor lige nu og ser The notebook, hvilket er yderst trist. Hun ved ikke hvor hendes familiemedlemmer er og var ensom, derfor inviterede hun mig over, hvilket passede mig fint da jeg så ville slippe for min akavede og stille familie.

Eftersom Josh ikke har skole længere går det hele ned af bakke for ham. Han er ude hver fucking aften og kommer hjem hver fucking nat og larmer med en ny veninde så jeg ikke kan sove. Det stinker btw. Mor ignorerer ham og far er praktisk talt blevet smidt ud af huset fordi han gik imod mor, hvilket er ironisk da det er ham der har betalt for det. Jeg er derimod frivilligt skredet og har det helt fint med det. Stemningen er trykket og ubehagelig derhjemme og Josh er begyndt skræmme mig med hans store render under øjnene og alkohol ånde. Jeg er os skuffet.. Jeg troede endelig at jeg havde fået min bror tilbage, men nope.. Han har for travlt med at købe kondomer til at snakke med mig. Whatever. Det er cool nok. Jeg nyder Emily's selskab!

"Seeee Lau.. Det er så trist" snøfter Emily. Jeg nikker bekræftende og klapper hende trøstende på skulderen. Jeg har efterhånden set den her film så mange gange, at den er stoppet med at få mig til at tude i flere timer over mit ikke-eksisterende kærlighedsliv.

"Jep" svarer jeg enkelt. Jeg ville lyve hvis jeg fortalte at jeg ikke har været nede på det sidste. Jeg savner en normal og rar familie, og at være hjemme hos mine veninder der alle har glade forældre og hyggelige måltider er deprimerende. Derfor nyder jeg at være hos Emily, da hendes familie er mindst lige så fucked som min.

"Hey.. Er du okay? Jeg tror ikke at Allie nyder at du stirrer meget på hende?" Halvgriner min uvidende ven. Jeg kigger på hende med et 'hvad-mener-du' blik og nikker da jeg endelig forstår det.

"Jeg tænker bare.." fortæller jeg hende. Hun nikker forstående og smiler venligt, hvorefter hun fortsætter med at se filmen.

Da døren pludselig går op kigger vi begge forskrækket op. Ifølge Emily burde ingen komme hjem før klokken 18?

"Og isen var så stor at jeg ik' kunne spis' den hele!" Kan vi pludselig høre en lille drenge stemme råbe op glad.

"Du tabte jo os halvdelen på trøjen T" kommer det grinende fra en genkendelig gut.
Der kan høres en høj drenge latter der helt klart tilhører en lille dreng og en hæs latter fra en fyr hvis stemme i den grad er gået i overgang.

"Ik' fortæl mor de'. Hun siger jeg grisser!" Kommer det udskydligt fra den lille dreng jeg nærmest gætter på er Theo.

"Det gør du os!"

"Neeeeeeeeeeej!"

"Jooooooooo!"

New York | ✓Where stories live. Discover now