//23. Det bliver værre\\

4K 119 46
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Jeg er efterhånden pisse træt af skænderier. Jeg føler at der er alt for mange her for tiden. Og nej.. Den her gang er det ikke min familie, men Jake's.. Det er sindsygt. De skriger så højt af hinanden at hele nabolaget sikkert kan høre det.. Hvis ikke hele New York. Det er Jake og hans far som jeg iøvrigt aldrig har mødt, der skændes. Det var sådan jeg vågnede i formiddags. Et kæmpe skænderi. Det første jeg hørte var "Du er et respektløst og hjernedødt barn" hvilket sjovt nok kom fra hans far. Det viser sig at Jake endnu en gang har fået 02, hvilket han havde lovet sine forældre ikke at gøre. Hans far mener åbenbart, at han ikke har nogen fremtid. Det er ironisk, hvor meget det her minder mig om min families skænderi.

Jeg har ondt af Emily. Det er slet ikke rart at høre på sådan noget. De har nu råbt og skreget i nok 30 minutter og har været forbi en del emner. Jake's karakterer, hans ikke eksisterende fremtid, at de godt ved at han aldrig rigtig passer Emily og at han drikker og fester for meget. De er nu gået over i et nyt emne, som handler om hvor dårlig han generelt bare er som søn, og hvor meget hans far ønsker at Jake var død i stedet for broren, som jeg nu har fundet ud af hed Nicholas. Altså ham med sønnen og kæresten der hedder Cassandra, som åbenbart kun døde for to år siden. Det er tydligt at høre, at det stadig er et ømt emne, men det pisser hans far på.

"Du fortjener intet! Du fortjener ikke en mor der elsker dig eller et værelse i et hus.!" Råber hans far højt.

Jeg har aldrig mødt hans far, og nu er jeg os ved at være ret sikker på at jeg ikke gider.

"Det er et 02! Ikke et gavekort hvor der står 'du er nu ubrugelig og vil aldrig få afsluttet skolen'" råber Jake tilbage.

Jeg kigger ud gennem mine altandøre og ser ind på Emilys værelse. Hun sidder krøllet sammen på sin seng med en pude på hver side af hovedet og tåre trillende ned af kinderne. Stakkels pige.. Jeg ved ikke om jeg burde gå derover? Altså til Emily og trøste hende. Jeg tror ikke at jeg tør det.. Jeg bliver sikkert bare slået ned med en stegepande af hendes far.

"Det er lige præcis hvad det er! Du er ubrugelig. Det eneste du kan finde ud af er at tage piger med hjem Jake! Hvad vil du bruge det til i den fremtid jeg tvivler på at du har?" Skriger hans far rasende.

Jeg ville ønske at murene var tykkere.. At jeg ikke kunne høre alt det her, fordi det er i den grad ikke rart. Det har nok snart stået på i 40 minutter.

"Langt mere end du kan bruge din ølvom og tranerdragt til" skriger Jake tilbage. Auch.

"Din bror var den perfekte søn. Han var klog og talentfuld, og det går først op for mig nu, at han virkelig må have fået alle de gode gener" råber faren.

"Måske stinker jeg. Og måske vil du hellere have Nich tilbage end at se på mig hver dag, men hvad vil du gøre ved det?" Råber Jake irriteret. Jeg kan høre på hans stemme at han er vred. Han er virkelig vred.. Såret og irriteret. Bare de snart ville holde deres mund..

Jeg ved ikke hvad hans mor laver. Jeg aner det faktisk slet ikke.. jeg ved bare at når hun ikke deltager i skænderiet burde hun være hos Emily og trøste hende.

"Han kommer ikke tilbage bare fordi du råber når jeg får en dårlig karakter far" Jake siger navnet far med så meget had i stemmen, at jeg gisper højt. Wow..

"En dårlig karakter? Alle dine karakterer er dårlige Jake! Jeg ved godt at du tror, at et fodboldstipendium er det eneste du har brug for, for at komme på College, men det kræver meget mere!" Og så kan der høres et højt bump, hvilket må betyde at en af dem lige har smadret noget. Det her bliver altså for sindsygt nu.

"Jeg ved godt at du ikke forstår det, men jeg prøver bare at hjælpe dig. Jeg prøver at hjælpe dig med din fremtid så--"

"Gider du godt holde mund.? Det eneste dig og mor snakker om er min fremtid. En fucking fremtid jeg ikke gider! Tror du at jeg øsnker at være her i stedet for Nich? Fuck nej. Han var min bror og jeg har det skrækkeligt, og I hjælper slet ikke på det, når i snakker om min fremtid, fordi jeg ved at min bror ikke har nogen!" Afbryder Jake råbende. Det der var det højeste han har råbt hele eftermiddagen. Wow..

Der bliver stille lidt; endelig. Og så går Emilys dør op. Jake træder frustreret ind. Han smækker døren i og får Emily til at hoppe forskrækket. Han fjerner puderne fra hendes øre og sætter sig trist ned ved siden af hende. Han krammer hende pludselig, hvilket får mig til at gispe forskrækket. Ifølge Emily krammer de aldrig.. God han gider normalt ikke en gang at se på hende.

Han siger noget til hende, der får hende til at nikke og holde endnu strammere fast omkring ham. Han kigger frustreret og trist over mod mit hus og opdager med det samme mig, der allerede står og stirre forfærdet på ham.

Han rejser sig op og åbner en af Emilys altandøre, og lige som han gør det kan man høre hans far råbe "Jake for fanden. Jeg er ikke færdig med dig!!!" Med så meget vrede i stemmen, at selv Jake ser bange ud. Han hiver Emily op og stå og trækker hende med ud på hendes altan, hvor han hurtigt får hende til at hoppe over på min. Jeg åbner straks en af mine døre og lukker hende ind, hvor det første hun gør er at kramme mig virkelig hårdt, imens hun græder imod min skulder.

Jake lukker hendes altandør igen og leder efter noget på hendes værelse. Da han finder det, finder han også en kuglepen og begynder straks at skrive noget ned, på det papir han fandt lige før.

Da han er færdig presser han det op mod den gennemsigtige altandør og jeg læser hurtigt.

'DET BLIVER VÆRRE.'

Og så bliver Emilys dør smækket op. Jeg ser straks en høj og muskuløs mand, med mørkebrunt hår og øjne der nærmest viser lyn. Han er helt rød i hovedet og leder ivrigt efter hans datter, som hans finder ovre hos den nabo han aldrig har mødt. Pludselig ser han lettet ud.. Han prøver vist at smile til mig, men det bliver bare en grimasse der snart er væk, da de begynder at skændes igen.

"Jeg hader når de skændes" græder Emily højlydt. Jeg nikker forstående og skubber hende lidt væk fra mig, for så at ligge mine hænder på hendes skuldre og se hende i øjnene.

"Skal vi ikke gå nedenunder? Vi kan lave varm kakao og se twillight?" Og til det forslag nikker hun ivrigt.

Resten af dagen bruger vi på at se alle twillight filmene, æde Chips og slik, og underligt nok være sammen med min mor, bror og hans nye kæreste som ikke er så slem endnu.

"Jeg vil ikke have dig i mit hus længere! Skrid ud og kom tilbage når du endelig har taget dig sammen" er det sidste vi hører af deres skænderi før der endelig bliver stille.

Senere kommer Emily's mor for at hente hende hjem igen, klokken 20:23 med beskeden at Jake er skredet og hans far er i boblebad for at slappe af.

~~~~

Holy moly, så kom der gang i fam. Harris.
Som lovet har jeg opdateret hurtigt, så velbekomme :))

- FlukesCake

Udgivet; 30/05-3017

New York | ✓Where stories live. Discover now