//20. Syv minutter i himlen\\

4.3K 107 38
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
"Jeg tror stadig at de mødes til hemmelige vampyrmøder i skoven" siger Lisa højt med en løftet finger. Jeg ser underligt på hende og griner sammen med de andre.

"De er teenagedrenge, ikke snegleindsamlere" griner Anna. Vi er alle hjemme hos Lisa for at gøre os klar til om ca. 1 time, hvilket er der festen starter.

"Hvordan ved du det? Hvad nu hvis de elsker slimen der rigtigt klistre deres fingre ind" Andrea vrikker med øjenbrynene, imens hun sætter min makeup. Under tvangsel. Hvis det stod til mig ville jeg ikke have andet end mascara på.. Desværre har jeg de her åndssvage venner, som elsker makeup. Jeg tror hun skal til at gå igang med øjenskygge nu?

"De kan da bare få slim et andet sted fra" kommer det fra den dirtymindede Anna. Vi hviner alle sammen et højt 'eww' og Lisa skyder hende ned med en pude. Lisa er allerede færdig ligesom Andrea. Anna er efter mig og jeg mangler stadig at få min kjole på. For at være helt ærlig synes jeg virkelig at fester overvurderede, men mine venner deler desværre - som I nok kan se - ikke min mening. De elsker fester. Okay jeg ved ikke helt med Andrea..?!

"Seriøst though. Jeg holder fast ved mine vampyrmøder i skoven!" Smiler Lisa.

"Jeg tror på snegleindsamlere" fortæller Andrea grinene. Anna nikker ivrigt og peger glad på hende.

"Same!"

"Jeg tror at de fanger pokemons" smiler jeg. De kigger alle underligt på mig og bryder så ud i grin. Okay.. I er nok forvirrede. Altså.. Vi snakkede om hvor meget skole stinker, så snakkede vi om kantinemaden den her uge.. Og kom så til at tale om at vi havde siddet sammen med de populære i sådan hele 10 minutter.. Og så kom vi bare random hen til snakken om, hvad de fyre mon laver når de pjækker. Vi har sådan de mest åndssvage forslag.

"Hvorfor spørger du ikke din ultra lækre nabo?" Anna vrikker med det ene øjenbryn, hvilket får mig til at lave en opkast lyd.

"Gør det selv" hun gisper forfærdet og tager sig til brystet.

"Og jeg troede at vi var venner. Thh" fnyser hun. Jeg ryster undskyldende på hovedet og derefter bryder vi straks ud i grin.

"Sid stille" hviner Andrea. Jeg brummer irriteret og sætter mig stift med ret ryg. Hun ruller øjne af mig og fortsætter sin åndssvage makeup.

"Hey.. Hvordan går det egentlig med din bror?" Spørger Anna nervøst. Hun opfører sig som om det er et ømt emne. Det fact at One direction er splittet op er et ømt emne.. Men min bror er ikke ahaha. Han er bare åndsvag.. Lol. Han tager slet ikke gode beslutninger for tiden og jeg er begyndt at frygte at mor smider ham ud.. Men ellers intet.

"Eh. Flere piger. Flere søvnløse nætter. Mere alkoholsånde og højere blastende musik hele tiden.. Sover om dagen, er vågen om natten" hvilket jeg også er begyndt at blive.

"Han lyder som en vampyr. Måske er han lederen af vampyrgruppen der mødes ude i skoven" hviner Lisa. Alle ruller øjne af hende og Anna smiler venligt for at opmuntre mig. Andrea fjerner sig fra mig og klapper mig tilfreds på hovedet.

"ENDELIG" hviner jeg og hopper væk fra den efterhånden ubehagelige stol. Jeg vender mig om og ser mig i spejlet. Wow. Hun har gjort et utroligt godt arbejde. Det er festligt men enkelt, og der er ikke alt for meget, hvilket er præcis hvad jeg ønskede mig.

New York | ✓Where stories live. Discover now