//32. Juhuuu jomfruuu\\

4K 114 73
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Det er nu en uge siden, at vi trådte ind i december måned, hvilket jeg langt fra orker. Kulde? Eh nej tak. Jeg er sådan en person der fryser meget nemt, og oven i det hader det. Den eneste grund til, at jeg har accepteret december som en del af mit liv, er fordi man D. 24 får gaver og meget mad.

Den 1 december tvang mor hele husholdningen, og farmor til at pynte hele huset op med julepynt. Dog ikke mit værelse, da jeg nægtede at have creepy nisser til at stirre på mig, når jeg sover.

Selv vores forhave er fyldt op med julepynt, og jeg har mest af alt lyst til at flytte hjemmefra med det samme, fordi Gud.. Der er nisser og små juletræer over det hele. Jeg har mindst trådt 7 juletræer flad og ved et "uheld" sparket til 1 nisse... eller 16.

Selvfølgelig elsker Flo og Josh jul, så de er helt oppe i skyerne, og jeg frygter, at Josh snart bliver mors ynglingsbarn, fordi jeg er langt fra fan af jul, men mor elsker det mere end kaffe og højhælede sko.

I er nok lidt nysgerrige, om jeg egentlig taler som død eller om Jake havde ret, da han skrev, at hun ikke ville komme til at læse mailen. Well.. Hun kom aldrig til at læse den. Underligt nok. Jeg ved virkelig ikke hvad den dreng gjorde, men jeg skylder ham næsten et tak. Jeg forstår heller ikke, hvorfor han gjorde det, efter at jeg havde smugelyttet, da han snakkede om noget så personligt, som sin brors død.

Jeg har hele ugen haft det hyggeligt med eftersidning, ultra mange lektier fordi lærerne her åbenbart gerne vil give os tidlige julegaver, og så har jeg skam både undgået Chase og Jake. Nu er problemet jo så, at Lisa har tilgivet Chase efter, at han gav hende chokolade og undskyldte af hele sit hjerte. Typisk. Hun er så blændet af sin kærlighed til ham, at hun ikke ser, hvilken idiot han er.

At undgå Jake har heller ikke ligefrem været nemt, da 1. Han er min nabo, 2. Min gode veninde Emily er hans lillesøster og 3. Vi har eftersidning sammen.

Eftersidning sammen med Jake? Yeah det stinker. Han sidder og hører musik i hans høretelefoner, og har skruet så højt op, at jeg ikke kan koncentrer mig ordentligt om mine lektier. Imens han ødelægger ørene, sidder han selvfølgelig også og ødelægger mine ved at synge med, hvilket også indebærer, at han skyder mig ned med utallige ting, som han kan finde omkring, når læreren der holder øje med os kigger væk eller sover.

I dag er det desværre Mrs. Patel, som sover 24/7, så Jake har en hel time til, at torturere mig og der er kun gået 15 minutter...

"Hey. Nabo" noget hårdt rammer min ryg, og jeg ruller straks med øjnene.

"Hjernedøde dansker!" Noget endnu hårdere rammer min ryg, og jeg sukker højlydt, imens jeg prøver at koncentrere mig om mit geografi.

Der høres noget hvisken og nogle få grin, før Jake desværre åbner munden igen.

"Juhuuu jomfruuu" jeg slår min blyant så hårdt ned mod papiret, at spidsen knækker og vender mig så hurtigt og vredt om, så stolen siger en skærene lyd.

Da jeg kigger utilfreds på Jake og Christopher, smiler de begge to smørret, imens de giver hinanden highfive under bordet.

"Hvad fuck vil I mig?" Hvæser jeg med knyttede næver.

Jake løfter et øjenbryn og dasker grinene til Christopher's skulder.

New York | ✓Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα