//46. "Heat of the moment"\\

4K 119 73
                                    

L A U R A

"AVVV!" Jeg ignorerer Jake's piberi, og fortsætter med at rense hans hænder. Han sidder på toilettet (AN: minder mig om Random Texting kapitel 64 ahaha) med et stykke vådt toiletpapir mod næsen, imens jeg gør alt jeg kan, for at påfører ham en smule smerte, hvilket han totalt har fortjent nu da jeg har brugt mine sidste måneders lommepenge på hans ikke sindsygt dyre kaution.

Jeg har allerede hældt flere glas vand i ham, og fået ham til at skifte tøj. Han har nu skiftet sin ødelagte t-shirt ud med en hvid en, og han har skiftet sine sorte og beskidte jeans ud med nogle grå joggingbukser.

Han har tørret sine øjne med et håndklæde, og har næsten spist en hel baguette. Han er ikke særlig fuld længere, og det beroliger mig, da jeg ikke er så glad for fulde mennesker, selv ikke Jake som aldrig ville gøre mig noget - altså andet end at pisse mig af. Hans hår er stadig fedtet og uglet, men han har lovet mig at gå i bad, når jeg har hjulpet ham med det sidste.

"Ræk mig din anden hånd." Jeg giver slip på den hånd som jeg lige har rengjort, og tager lidt hårdt fat om den anden da han rækker mig den. Man kan godt sige at jeg er godt og grundigt sur, måske også lidt skuffet. Jeg ved endnu ikke, hvad der fik ham til at gøre hvad han gjorde, men det var i den grad ikke okay. Han har bare at have en virkelig god undskyldning, som ikke er 'jeg var fuld'. Den har min bror brugt alt for mange gange.

"Undskyld.." Siger han for nok tiende gang i aften. Klokken er ved at være halv 1 om natten, da det tog en hel del tid, at få kautionen overstået, fordi de i starten mente at jeg var for ung. Det endte med, at jeg måtte mobilepay'e min bror, som så kom og betalte.

"Whatever." Jeg tørre blodet af hans hånd, og der kommer langsomt hudafskrabninger frem på den. Hvem end han slog, er virkelig blevet slået hårdt.

"Jeg ved godt, at jeg skylder dig en forklaring.."

"Hmm." Jeg fortsætter selvom jeg er færdig, og tripper med fødderne mod gulvet.

"Men jeg er okay, det er det vigtigste, ik'?" Jeg kigger op fra hans hånd og sukker kort, før jeg giver slip på hånden, og smider den blodige klud ned i vasken.

"Jo.." Jeg rejser mig op og børster det usynlige støv af mine bukser. Det er jo det vigtigste, men det ændre ikke på det fact at Jake bankede nogen.

Jeg forlader badeværelset uden at sige et eneste ord, men jeg kan høre Jake følge efter mig. Vi er hjemme hos mig, og vi skal være ret stille for ikke at vække mor og far. Flo og Josh er heldigvis ikke hjemme, de er hos Flo's mor.

"Er du sur?" Kan jeg høre ham spørger bag mig. Jeg ruller med øjnene og sætter farten op. Hurtigt er jeg inde på mit værelse, og jeg skal lige til at smække døren i hovedet på ham, da han stopper mig og sender mig et skarpt blik, der får mig til at åbne døren for ham.

"Nej." Svarer jeg koldt. Jake grynter og sætter sig stille i min hængekøje. Minder fra da Jake sov her kommer strømmende igennem mit hoved, og jeg får pludselig lyst til at smile, men så vil han bare tro at han er tilgivet, og det er han ikke.

"Du er jo sur!" Hviner han. Jeg laver en 'shh' lyd, men han himler bare med øjnene. "Come on Laura, hvor mange gange skal jeg sige undskyld?!" Jamrer han. Jeg smider mig i min seng, og ignorerer lydene der kommer når han nærmer sig.

New York | ✓Where stories live. Discover now