//19. Hot-drengemagnet\\

4.2K 116 23
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Fucking lorte hus. Fucking lorte værelser og fucking lorte New York. Fucking lorte universitet der smed min bror ud og fucking far der valgte at jeg skulle have værelse overfor Josh. Undskyld alle de grimme ord.. Men gosh. Jeg har haft den næsten værste nat ever.

Josh kom endnu en gang fuld hjem, med en random pige som tog hjem i morges da jeg åd morgenmad. Aaaargh fack. Jeg sværger de larmede hele freaking natten. Til sidst måtte jeg give op på sovningen - hvilket totalt meget er et ord - på mit værelse og skride ned i stuen, hvor jeg så måtte sove på sofaen, som pludselig ikke var så blød som de andre dage.

Nu gjorde min ryg ondt. Mit hoved var fyldt med billeder af hvad der var sket bag min lorte brors dør og jeg ligner seriøst en død rotte. Lige meget hvor meget makeup jeg brugte, kunne det ikke skjule renderne under mine øjne eller selveste mine livløse øjne. Jeg har taget en sort hoodie på med hætten godt trukket over hovedet og har valgt ikke at lave en skid i dag. Jeg kommer nok til at sove i timerne men jeg er squ' ligeglad. Jeg kan knap nok holde mine øjne åbne.

Jeg er lige nu på vej i skole men føler egentlig bare for at ligge mig på fortovet og dø; selvom det er nok er omkring de 12 grader føler jeg mig virkelig kold og jeg ville nok dø af kulde, hvis altså jeg skulle dø på fortovet. Derfor føler jeg mig meget lettet da en hvis genkendelig fyr kommer kørende på sin sorte knallert eller hvad fanden det nu er. Jeg kender ikke forskellen på en motorcykel og en knallert tbh.

"Du har travlt Flyverpige" fortæller han mig hånende, imens han sænker farten for at køre i mit snegle tempo. Please vælt. Jeg kigger på hans tøjvalg, som er meget bedre end mit. Sorte ripped jeans, hvid T-shirt og en smartass læderjakke.

"Tak pralhals. Det vidste jeg jo slet ikke" jeg ruller med øjnene og hører et lavt 'ow' fra ham, der smiler triumferende. Jeg dækker mit trætte hoved mere med min hætte og prøver ihærdigt at rette ryggen for ikke at se så træt ud, men det lykkedes ikke helt.

"Wow, Evans. Jeg kommer med fred og et enkelt spørgsmål" griner han. Jeg kigger diskret på ham; uden at vise mine render der efterhånden er så store som Føtex poser og leder efter tegn på at det hele er en ond joke. Han er sikkert ude på et eller andet dumt. Fordi hvornår er han ikke det?

"Jeg tror ikke' jeg gider høre det" mumler jeg. Der kommer et vildt vindpust, som giver mig kuldegysninger og får mig til at krumme mig selv endnu mere sammen.

"Come on'. Jeg kan ikke lide dig og du kan ikke lide mig, fair enough. Men du ligner en der er ved at gå videre fra en halvhjernet dansker til en isterning" kommer det fra ham imens han himler med øjnene og stopper op, hvilket jeg også gør; undrende. Jeg behøver dog ikke undre mig længe da han lidt efter klapper bag ved ham på monsteret han sidder på og trækker på skuldrene.

"Vil du have et lift?" Spørger han uden en eneste tydelig følelse. Jeg åbner munden for at sige noget ondt, men vælger ikke at være en bitch all the time. Er det her en joke? Vil han om lidt bare køre grinene væk? Oh.. Man ved aldrig med Jake Harris.

"Jeg bider ikke." Informere han mig om. Jeg sukker og nikker så. Han smiler til mig og rækker mig den hjelm der tidlligere hang på hans styr, hvilket jeg først nu ligger mærke til at den har gjort. Jeg vender mig om og fjerner hurtigt hætten for så at tage hjelmen på. Jeg sætter mig derefter op på det dødbringende monster og placere hænderne på mine knæ.
Jeg kan utydeligt høre en grine igennem hjelmen og kigger underligt på Jake, der smiler et rigtigt player smil.

New York | ✓Where stories live. Discover now