//26. Mit kærlighedsliv?\\

4.3K 118 28
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Det her er en vild aften. Det er en så vild aften at far er her. Jeg har ikke set far siden han pakkede en taske med hans vigtigste ting to dage efter det store skænderi. Men i aften kommer han. I aften kommer hele vores amerikanske familie faktisk. Det vil sige farmor. Anledningen er Josh og Flo. Det er første gang i min brors 19 år, at han har en velfungerende kæreste der ikke går i tøj der svare til undertøj hele tiden og har en IQ på 21.

Jeg har allerede lært Flo at kende og hun er virkelig klog. Hun er venlig, sjov og utroligt sød. Jeg ved virkelig ikke hvad hun laver sammen med en som min bror.

Jeg har det sidste stykke tid hjulpet mor med maden. Josh og Flo er ovenpå, hvor min kære bror prøver at fortælle hvordan vores familiemiddage kan være; skrækkelige.

Sidst jeg snakkede med dem var hun virkelig nervøs, og jeg gav min bror det råd at få hende til at slappe af. Mor og jeg har nu den sidste time kunnet høre dem grine og have det fedt, så han må have gjort det godt.

Jeg tror faktisk at Flo er ret god for ham. Hun har vist et virkelig godt indtryk og han er endelig stoppet med at drikke. Sidst jeg spurgte ham hvorfor svarede han simpelt "fordi Flo ikke kan lide når jeg er fuld" HVOR CUTE ER DET LIGE?? Jeg har virkelig brug for et kærlighedsliv. Jeg er ret jaloux..

Flo har været her ret meget på det sidste og jeg har intet imod det. Vi er allerede gode venner, men for at være helt ærlig glæder jeg mig ret meget til at lære hende lidt bedre at kende. Jeg ved ikke særlig meget endnu, og sådan tror jeg også at mor har det. Derfor steger jeg lige nu bøffer.

Da det ringer på døren, kalder mor på Josh, som kommer luntende ned af trappen med Flo bag sig. Han holder venligt fast i hendes hånd og stopper op i døren ind til køkkenet, hvor han giver mig en diskret tommel op. Jeg smiler bredt og nikker tilfredst.

Flo kigger lidt nervøst op på ham da vi endnu en gang kan høre det ringe på døren. Josh giver hendes hånd et klem og begynder at gå ud i bryggerset.

"Går du ikke med skat? Jeg skal nok klare resten" min mor smiler venligt og tørre forsigtigt hendes pande med et viskestykke der sidder i lommen på hendes forklæde. Jeg nikker smilende og går ud i bryggerset, hvor jeg ser min tante June stå og nive Josh's kinder. Typisk farmødre.

"Oh Joshua. Det er så lang tid siden jeg har set dig" hviner hun glad. Josh laver nogle underlige lyde og tager sig ømt til kinderne da hun endelig giver slip.

"Se dig lige!" Gisper hun og ligger hendes rynkede hænder på hans skuldre.

"Du er blevet så stor. Oh Gud. Er det en skægstub?!" Nærmest skriger gamle farmor June. Jeg griner hysterisk, hvilket får hende til at opdage mig.

Sidst vi så farmor June var i julen 2013, som vi holdte herovre. Den jul var fed. Ingen sne, masser af gaver og sukkerfrie vingummibamser.

"Åh Laura! Jeg kommer til dig om lidt ven" hun smiler venligt så jeg rigtigt kan se hendes gamle gebis og retter så blikket mod den lille nervøse Flo, der står tæt op af Josh med et kæmpe smil. Josh svinger armen om hendes skuldre og trækker hende tættere på.

"Farmor, Flo. Flo, farmor" han præsentere dem for hinanden og farmor lyser uhyggeligt meget op. Hun spærrer øjnene så meget op at jeg frygter for at de falder ud.

New York | ✓Where stories live. Discover now