//44. Jeg gjorde noget dårligt..\\

4.2K 111 54
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Mor er deprimeret. Hun er trist og ikke i snakkehumør. Grunden? Ja, julen er ovre. Øv bøv, jeg har det helt fint med det mutti.

Vi starter alle sammen i skole igen i morgen (alle undtagen Josh heheh), og hele min klasse skal på lejrtur, imens jeg skal undervise, jubii.

Mor har sendt Josh, Flo og jeg ud af huset, så hun kunne rydde alting op selv, fordi hun ikke er i humør til al' vores larm. Jeg aner ikke hvad hun snakker om, men så længe jeg slipper for at rydde op, er det skam helt fint.

Noget der ikke er helt fint, er mig og Jake. Vi har ikke snakket sammen siden vores næsten-kys, og det er nok ret godt. For at være ærlig er jeg bange. Jake er kendt for at såre piger, og jeg vil ikke være en af dem. Derfor er det ligesom ikke særlig smart at være forelsket i ham, vel lille Laura? Nope, slet ikke. Gud er ligesom aldrig på min side.

Josh, Flo og jeg er taget på café/restaurant (hvad er forskellen anyways?), og det er så småt ved at blive mørkt udenfor, da vi har siddet her i virkelig lang tid.

"Jeg forstår ikke, hvorfor du panikker?" Flo kigger op på mig, imens hun sipper til sin kaffe. Josh grynter og spiser tavst sin kage. Han er ikke ligefrem glad for mig og Jake's situation, fordi jeg har fortalt ham, hvor stort et røvhul Jake er - altså da han havde såret mig osv. - så nu tror Josh, at han er sådan verdens værste menneske, og har derfor valgt at være pigesur, fordi Flo skældte ham ud, da han sagde, at jeg skulle glemme Jake.

"Kærlighed er stærkere end overbeskyttende storebrødre!" Havde hun hvinet, forfærdet over Josh' forslag. Josh havde bare krydset armene surt over brystet, og stirret koldt ud af café'ens vindue.

"Fordi han er Jake Harris?!" Jeg stikker nervøst min kage ned, og en gammel dame ved siden af sender den medlidenhedsfyldte blikke.

Har hun mere ondt af kagen end mig?

"Og?" Spørger hun med et perfekt løftet øjenbryn.

"Han er problemer!" Jeg fægter med armene, og Flo griner kort af mig.

"Det er Josh også, men jeg elsker ham alligevel" Josh gisper forfærdet og giver hende en næsten blid lammer.

"Hey!" Hviner han. "Jeg er et meget godt menneske!" Han kigger utilfreds på Flo, som smiler til ham og afslører sine perlehvide tænder, der alle sammen sidder perfekt.

"Klart."

"Jeg er en god storebror!"

"Hmm.."

"Jeg elsker hundehvalpe!"

"Mmh"

"Jeg er godt opdraget!" Flo placerer sin hånd bag hans nakke og trækker hans fornærmede ansigt tættere på hendes smilende.

"Du blev bortvist, ti' stille" hun presser blidt deres hoveder sammen, og Josh skyder trist underlæben ud.

"Jeg ved ikke hvad du snakker om.." Flo griner kort, og kysser ham hurtigt på læberne.

"Du lavede hærværk" hun kysser ham på læberne igen, og Josh trækker sin underlæber ind.

"Hvem har dog fortalt dig det?" Han smider armene omkring hendes mave, og trækker hende endnu tættere på.

New York | ✓Where stories live. Discover now