//25. JAKE LUS\\

3.7K 105 58
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Jeg vågner krøllet sammen i min hængekøje. Klokken er ikke mange; nok kun 6 om morgenen eller noget. Hvorfor er jeg allerede vågen? Hvorfor orker jeg ikke at åbne mine øjne? Og hvorfor har jeg sovet i hængekøjen? HVEM LIGGER I MIN DRØMMESENG????

Jeg kigger panisk hen mod sengen, hvor en brunhåret fyr ligger under min dyne med hovedet på min pude.

Hvad er der sket her?

"OH MY CLIFFORD" hviner jeg forskrækket da jeg opdager hvem der ligger i min seng.
Flyverdrengen.
Harris Jake. Nej.. Jake Harris. WHUT?

"INBRUDSTYV!" Hviner jeg endnu højere. Denne gang vågner Jake forskrækket over mit hvin, og da han opdager mig skriger han med meget lys stemme.

"HVAD LAVER DU I MIN SENG?" Siger jeg panisk.

"HVAD LAVER JEG I DIN SENG?" Spørger han panisk tilbage.

"EWW JAKE LUS. MIN SENG" jeg laver falske grædelyde og får en midterfinger som svar.

"Hvad er der seriøst sket her?" Spørger Jake. Han sætter sig ordentligt op af hovedgærdet og kører hænderne rundt i hele hans fjæs. Spørg ikke hvorfor..

"Jeg aner det seriøst ikke." Svarer jeg forfærdet.

"Vent..." han løfter en finger og ser tænksom ud. Så spærre han øjnene op imens han ser endnu mere panisk på mig.

"Mit hoved gør ondt.. Det er hovedpinen" han tager sig frustreret til hovedet og massere det ivrigt.

"Mine skuldre gør ondt.. Det er hængekøjen" piber jeg, imens jeg begynder at massere mine skuldre.

"Oh my God.. Jeg var fuld i går, ik'?" Spørger han efter lidt tids stilhed, hvor vi bare har masseret os selv. Han ser med hvidt åbne øjne på mig og jeg dykker straks dybt ned i mine minder. Tydeligvis de dårlige af dem.

"OMG" jeg bryder ud i grin, da billeder af alt hvad der skete for kun 4,5 timer siden kommer frem igen.

"Hvadhvadhvad?" Spørger han forfærdet med et bange ansigt.

"Du var SÅ fuld" griner jeg hysterisk. Jake trækker øjenbrynene sammen og ser på mig med åben mund. Som om han vil sige noget men ikke ved hvad.

"Åh shit nej" mumler han. Han ser ud til allerede at vide hvilke grusomheder der venter ham, og gemmer pinligt berørt hovedet i min dyne.

"Du tissede næsten på min mors blomster!" Griner jeg højt. Der kommer et højt suk fra Jake, før han kigger på mig igen med røde kinder og sammenknebne øjne.

"Shut up. Jeg vil ikke høre det!" Hviner han; pinlig berørt. Så selvfølgelig stopper jeg ikke.

"Du opførte dig som et lille barn og komplimenterede mine natshorts" fortsætter jeg halvdød af grin. Yeah jeg er squ' næsten trillet ud af hængekøjen nu bare af at grine.

"Omg please stop" han placere hænderne for hans ører og klemmer halvtsmilende øjnene sammen.

"Nej. Nu kommer det værste!" Hviner jeg glad. Han åbner det ene øje og bider nervøst ned i den ene side af han underlæbe, imens hans kinder langsomt blusser endnu mere op.

"Du kaldte mig sød!" Og så snart ordene har forladt min mund skærer han en grimasse, efterfulgt af et højt suk.

"Hvordan kunne jeg lyve så meget?" Sukker han mod min dyne. Jeg ruller med øjnene og træder forsigtigt ud fra hængekøjen.

"Jeg begynder at foretrække dig fuld" mumler jeg. Jake smider sig sukkende tilbage i min seng, trækker dynen helt op til næsen og følger derefter hver eneste bevægelse jeg laver.

"Jeg husker kun at falde ned fra noget.. Så jeg vil nu spørger dig om noget.." kan jeg høre ham sige akavet under dynen. Jeg nikker forstående og sætter mig træt ved mit sminkebord.

"Gjorde jeg noget.. Du ved.. Ubehageligt mod dig?" Spørger han med tomat røde kinder og uglet morgenhår. Jeg smiler skævt og fortsætter med min enkle makeup, imens jeg tænker aftenen igennem.

"Oh ja" svarer jeg triumferende. Jeg hører straks et højt gisp og et akavet host.

"Virkelig?" Kommer det stille fra Jake. Jeg nikker og skruer låget af min mascara.

"For det første vækkede du mig" starter jeg ud.

"For det andet fik du mig til at se på dit ansigt langt mere end nødvendigt.." og efter jeg har sagt det kan jeg høre et lykkeligt suk, fordi han ved at jeg bare driller.

"Og for det tredje.. Du fik mig til at sove i en hængekøje" jeg går videre til andet øje og kigger på Jake gennem spejlet. Han har stadig dynen trukket godt op og ser ud til at være i en slags smerte jeg ikke rigtig kan sætte ord på. Hans kinder har fået deres normale farve tilbage og han er vist på randen til at kaste op. Jeg sparker mine skraldespand over imod ham og han rejser sig hurtigt op. Hans bræk fra i går er der stadig og det lugter ulækkert meget. Føj for pokker. Han tager fat om kanten på skraldespanden, trækker den op mod ansigtet og genopfylder den med hans tidligere indtagninger. Glemmer jeg at nævne, at han kun står i min brors trøje og underbukser. Shit.

"Ad" han stiller skraldespande ned igen og tørre munden med bagsiden af hans hånd. Han ser på mig med et trist smil og prøver desperat at få øjenkontakt. Efter lidt tid giver jeg op og kigger ham i øjnene. Hans chokoladefarvede øjne ser ødelagte ud.. De lyser ikke op som normalt, men ser ufatteligt trætte ud.

"Eh.. Måske burde jeg tage hjem" han bryder den intense øjenkontakt og kigger igennem mine altandøre, over imod Emily's værelse, hvor hun sidder for enden af sin seng med en rodet knold og bekymrede øjne.

Jeg nikker som svar og finder hans tøj fra vasketøjskurven.

"Her" jeg giver ham det og han mumler et lavt 'tak' før han tager det på. Endnu en gang skifter han trøje lige foran mig, og endnu en gang savler jeg over han muskuløse mave. Jeg har virkelig brug for det hellige vand nu.

Han rækker mig trøjen som han lånte, vinker kort og går over imod altandørene. Jeg siger ingenting men lader ham bare åbne dem. Da han skal til at lukke dem igen, vender han sig hurtigt om. Han ser med et skævt smil på mig og giver mig et elevatorblik.

"Well.. Jeg løj ikke da jeg sagde at dine shorts er cute" han blinker med det ene øje, hopper over på Emily's altan, banker på og træder ind da hun åbner, hvor han straks bliver overfaldet i et stort kram af hende.

Jeg står nu her.. Lost med en trøje i hånden der dufter ufatteligt godt.

Hvad skete der lige?

~~~~

Kedeligt kapitel, men jeg havde den største lyst til at udgive det!!

Btw I skal lige høre sangen 'Who You Are' med Jessie J. Shït den er fantastisk!!

Skal I se det der støttekoncert noget i aften? Altså for Manchester? Jeg skal!

- FlukesCake

Udgivet; 04/06

New York | ✓Where stories live. Discover now