//40. Genforening\\

3.6K 120 57
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Jeg stirre målløs på Jake, der bare står og blinker forvirret med øjnene. Jeg ignorerer totalt den genkendelige dame der står ved siden af ham, og koncentrerer mig kun om hans chokerede brune øjne, som jeg underligt nok, har savnet at se ind i.

Selvom jeg er pisse sur på ham for tiden, så har jeg alligevel den største trang til, at hoppe ind i hans bare arme, og kramme ham hele natten.

Imens han stirrer forvirret fra Wesley til mig, lader jeg mit blik glide væk fra hans fejlfrie ansigt, og ned til hans bare mave, som egentlig bare er den hotteste mave jeg nogensinde har set. Direkte sixpack mand.

Wesley rømmer sig, og damen hoster akavet, hvilket får både mig og Jake tilbage til den virkelig verden, som ikke handler om, at stirre længselsfuldt på hinanden.

"Okay.. Imens I laver jeres meget snakkesalige genforening, så tror jeg bare, at jeg vil smutte hjem." Hun vinker akavet til os alle sammen, og klapper Jake på skulderen før, hun lunter ned mod sin bil.

Har han lige været i seng med hende? Det ville give mening, nu hvor han har bar mave.. Right?

En irriterende følelse begynder straks, at bygge sig op, helt fra bunden af min mave, til mit bryst. Jeg stirrer på Jake, der står med halvvådt hår og et af sine irriterende udtryksløse ansigtsudtryk.

Jeg ser på damens bil da hun kører væk, og mærker den irriterende følelse komme igen. Har den dame ligget i hans seng, og rørt ved ham? Har han haft sex igen..? Selvfølgelig... Den burde jeg have set komme.

"Eh.. Okay. Jeg ved ikke lige, hvad der sker her, men uhm.. Hyg jer?," Wesley vinker akavet og hoster kort før han klapper mig på skulderen. "Eller noget.." Mumler han før han også går ned mod sin bil.

Jeg ser hvordan Jake's ansigt pludselig har en følelse. Vrede. Og jeg har på fornemmelsen, at den vrede vil gå ud over Wesley, hvis han ikke snart starter den motor.

"JAKE FORHELVEDE. DU LUKKER ALLE MYGGENE IND!" Kommer det råbene fra hans - som sædvanligt - sure far.

Jake skærer en grimasse og kigger sig kort over skulderen, inden han sukker og giver mig et elevatorblik.

Jeg fryser stadigvæk. Wesley's bil gav mig ikke ligefrem meget varme, og det hjælper ikke rigtigt, at jeg har stået på den her dørmåtte de sidste 10 minutter, hvor jeg har prøvet at forklare, ham hvor vigtigt det var, at han ikke ringede på, istedet for at flygte.

Jeg skulle have flygtet.

Jake ser tænksom ud, inden han træder til side, for at signalere, at jeg gerne må komme ind.

Før jeg når at tænke mig ordentligt om, har jeg nikket og er trådt ind.

~

Jake's hus dufter ikke hjemmeligt. Du ved, normalt når man kommer ind i et hus, er der en speciel duft, som ligesom matcher med personen der ejer huset, men Jake's hus dufter bare koldt og ensomt.

Hans værelse er ikke bedre. Her dufter af mandeparfume, og ligner skuffende nok, bare et normalt teenage drengeværelse, med bil plakater og nøgne damer på væggene. Han har en basic seng og basic møbler. Det eneste der skiller sig ud fra et sådan helt originalt værelse, er den guitar der står i et af hjørnerne. Kan Jake spille på guitar? Endnu et åndsvagt spørgsmål, som jeg virkelig gerne vil have svar på.

New York | ✓Where stories live. Discover now