//13. Buddinghoved\\

4.4K 120 29
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Jeg kan ikke sove. Klokken er mange, det er mørkt og her er fuldkommen stille.. Men jeg kan ikke sove. Det er underligt. Jeg har normalt ikke problemer med at kunne sove klokken 3 om natten. Jeg er ret så sikker på at det er New Yorks skyld. Alting er New Yorks skyld. Hvis New York ikke fandtes ville jeg stadig være i Danmark sammen med mine gamle venner.

Der er dog fordele ved at bo i New York. Jeg ser far mere, her er langt hottere fyre og mor virker langt gladere end derhjemme.
Jeg har ikke planer om at blive her tho'. Når jeg er færdig med "highschool" tager jeg hjem og får en dansk uddannelse. Da jeg var mindre ville jeg være skolelærer fordi jeg elskede at skrive på tavlen. Efter det ville jeg være pilot fordi jeg elskede at flyve; det gør jeg slet ikke længere. Før jeg fik af vide at vi skulle flytte herhen ville jeg være fotograf. Jeg elskede Danmarks natur og alle dyrene. Ikke at der ingen gode steder er at fotografere her. Her er masser.. Men jeg vil have Danmark. Det land jeg voksede op i. Selvom jeg er født i Amerika føler jeg mig som dansker.
Hvorfor er jeg så deprimerende når jeg er træt? Wtf.

Jeg hopper op fra drømmesengen og kigger rundt på mit giga værelse. Jeg kunne tage et boblebad? Er det ikke afslappende? Hmm.. Jeg kunne også få noget frisk luft.
Jeg har boet her i omkring en måned tror jeg.. Og jeg har stadig ikke været i vores kæmpe baghave.

Med hurtige bevægelser trækker jeg en oversized hoodie over hovedet og tager mine converse all star på; jeg binder dog ikke snørebåndene da jeg er for doven.

Jeg lister ud af rummet og nedenunder. Der er mørkt i hele huset så ingen er vågne.. Hvilket ikke overrasker mig da det jo er nat.

Jeg låser døren i stuen op og skynder mig udenfor i kulden.
Der er næsten ingen blæst, men mit hår flyver alligevel ud til alle sider. Fedt. I morgen bliver helt sikkert en dårlig hår dag.

Haven er giga. Der står et moderne gyngestativ med 2 gynger lidt væk fra mig. Der er to store fodbold mål, som står væk fra hinanden, hvilket skaber en perfekt fodboldbane. Ved det ene mål ligger der en cool fodbold, som jeg energifyldt løber over imod.

Før far begyndte at arbejde meget spillede vi altid fodbold sammen. Jeg stoppede da jeg blev 15 fordi jeg blev for doven. Far lagde ikke mærke til det fordi arbejdet allerede var steget ham til hovedet dengang. Gad vide om han overhovedet ved at jeg er stoppet? Målene er nye og de kan umuligt have været her før vi flyttede ind.
Åh..

Jeg går hen imod bolden og leger lidt med den før jeg tyrer den ind i det andet mål. Det føltes dejligt. Nu hvor jeg tænker over det har jeg virkelig savnet fodbold.

Jeg løber langsomt hen til den igen og ligger den til rette. Med et lille tilløb skyder jeg så hårdt som muligt til bolden, så den ryger op i luften og over det hvide hegn der står imellem flyverdrengens have og min.
Typisk. Så typisk.
Nu bliver jeg nødt til at gå over i deres have.. Om natten.. I korte nat shorts og en oversized hættetrøje. Cool.

Burde jeg have kunnet høre bolden lande? Fordi det gjorde jeg altså ikke. Okay jeg dør hvis den er landet i et træ.
På den lyse side.. Så kan jeg da skyde pisse højt og langt! Jeg er sikkert bedre end pralhalsen Jake. Eww. Det minder mig om at jeg nu skal hente bolden i hans have. Aaaarh det er så meget den der karma.

Jeg går over til hegnet og placerer hænderne oppe på hegnet. Jeg hopper og prøver diskret at komme over, men jeg når desværre ikke at få mit ben over hegnet.. Så jeg lander på to ben igen.
Jeg laver en lyd der mest af alt minder om en død flodhest og prøver så igen.
Denne gang får jeg mit ene ben over, og straks sidder jeg oppe på det for nyligt malede hegn.

New York | ✓Where stories live. Discover now