//22. One night stand\\

4.1K 106 30
                                    

L A U R A

Det er lørdag morgen og jeg er færdig. Den fest jeg var til i går har virkelig fået mine øjne op for Jake. For en gangs skyld. Sagen er den.. At jeg virkelig er sur på ham. Spørg mig ikke hvorfor.. Fordi jeg er ikke sikker. Jake Harris der har drukket er ikke godt selskab. Faktisk er han aldrig det, men pointen er at han var en større idiot end normalt. For det første var han ved at dræbe mine knæ. For det andet var han ulækker og jeg nævnte det ikke på det tidspunkt.. Men jeg sværger at jeg så ham bevæger sig ubehageligt og rette på sin bukser på et tidspunkt. Gæt hvorfor. Han fik en freaking boner. Det giver nemlig god mening.
Jake Harris + boner = finder en pige og angriber hende op af en væk, hvorefter han trækker hende med ind i et værelse.

Da jeg kom ud fra rummet med skabet fandt jeg hurtigt Anna, som var i fuld gang med Matthew. Hun sagde at jeg kunne finde Andrea og Lisa, og bare skride hjem uden hende fordi hun havde planer indtil klokken 10 næste dag.

Da jeg fandt Andrea sad hun i en sofa og snakkede med Louis og en pige der sad mellem hans ben. Andrea sagde at jeg bare skulle finde Lisa og tage hjem uden hende, men eftersom Lisa var væk endte jeg med at tage hjem alene. Det var ikke hyggeligt. Det var mega uhyggeligt. Der var en mand der fulgte efter mig.. Så jeg ringede til min bror, som sagde at han kunne hente mig om en time, når han var færdig med den hotte steg der lå foran ham. Jeg ved ikke om han snakkede om en spiselig steg, eller en anden slags steg... Jeg fortalte ham at det var ligemeget og han sagde bare 'okay fedt'. Han fortalte mig ikke en gang at jeg skulle passe på?? Det gør han altid. Thh. Han var fuld btw. Jeg har efterhånden lært at han er fuld 24/7. Han er begyndt at blive den slags teenager, som sover om dagen og er oppe om natten.
#Vampyr

Lige nu sidder jeg på en af vores barstole i køkkenet og venter på at min toast er færdig, imens jeg snakker med Lisa.

"Jeg sværger Lau. Det var fantastisk! Jeg mener.. Det var kun syv minutter, men det var de bedste syv minutter i mit liv!" Hviner Lisa glad.

Det viser sig at jeg ikke kunne finde Lisa, fordi hun var gået ind i skabet direkte efter jeg var kommet ud, hvilket jeg ikke lagde mærke til da jeg havde travlt med at se på Jake der skubbede en pige op af en væg.

"Overdriver du ikke lidt?" Spørger jeg træt. Lisa svarer med et irriteret suk og snakker så videre.

"Nej Laura! Jeg ved godt at han er bad news, men han er altså virkelig en Gud" fortæller hun mig hyper. Orh.. Crap.

"Du ved godt at det er Chase Davis vi snakker om, ik'?" Spørger jeg, imens jeg ruller med øjnene.

Da mine brød endelig popper op fra risteren tager jeg dem forsigtig op på en tallerken, imens jeg sørger for ikke at tabe mine telefon, som er klemt sammen imellem min skulder og mit øre, så jeg fortsat kan snakke med min veninde.

"Selvfølgelig gør jeg det. Jeg kan ligesom ikke glemme det. Vil du høre det bedste?" Spørger hun glad. Det bedste har bare at være, at han droppede hende hurtigt, så hun ikke senere hen vil blive såret..

Jeg finder noget nutella, smører det på mit brød, heller juice op i et glas og sætter mig så til rette igen.

"Hmm" siger jeg med toast i munden.

"Han spurgte om vi skulle mødes om fire dage" nærmest skriger hun. Jeg bliver næsten kvalt i min toast og må hoste ukontrolleret for at få det helt ned.. Typisk mig.

Jeg begynder så småt at have ondt af hende. Det kan umuligt være godt at være forelsket i en fyr der fester hele tiden, går i seng med piger til højre og venstre og sikkert dropper hende om lidt.

"Hvad svarede du?" Spørger jeg.

"Ja. Duh" jeg slår panden ned mod bordet og sukker frustreret. Han har fået hende snoet omkring hans lillefinger. Fuck.

"Oh Lisa.. Det er vel.. Godt?" Jeg kigger op fra min tallerken da jeg hører skridt og ser min trøjeløse bror komme hen imod mig. Han giver mig et elevatorblik og nakker så mit ene toastbrød.

"Du er i live" siger han inden han tager en bid af min morgenmad.

"Godt set." Svarer jeg ligeglad. Han himler med øjnene, retter på sine boxershorts som er det eneste han har på, og drikker så resten af min juice. Seriøst?

"Hvad?" Kommer det undrende fra Lisa.

"Vi ses på mandag" og så ligger jeg på. Josh ser på mig med løftede øjenbryn og stiller smilende glasset ned.

"Hvem var det?" Spørger han med vrikkende øjenbryn. Jeg ruller med øjnene og spiser resten af mit toastbrød.

"Lisa" svarer jeg med mad i munden.

"Charmerende" mumler han med en grimasse. Jeg svarer med et enkelt 'tak' og får et kort grin fra Josh.

"Vent. Er Lisa ikke hende den hotte?" Han hopper op på "køkkenøen" og smiler smørret til mig. Jeg skal lige til at svare da en virkelig lys håret pige træder ind i rummet. Hendes hår er så lyst, at det er næsten er hvidt. Lidt ligesom Noora fra skams hår, y'know. Bare længere og mere blåligt. Hun har store flotte blå øjne og en okay bleg hud. Hun er ret lav men ser ud til at have de rigtige former. Hun ser også okay tynd ud og smiler venligt da hun ser mig. Glemte jeg at nævne, at hun står i min brors trøje, som går hende helt ned til knæene fordi hun er så lav?

"Endnu en one night stand?" Spørger jeg ham sukkende. Josh trækker bare på skuldrene og nikker over mod pigen.

"Laura, det her er Flo. Flo.. Det her er Laura, min søster" fortæller han glad. Okay. Hans normale one night stands plejer hverken at indebære en overnattende pige eller det fact at han kender hendes navn. Flo? Cute.

"Hej" hun rækker mig smilende hendes hånd, som jeg tager imod med et skeptisk blik. Jeg vil ikke vide hvor den hånd har været...

"Hej.." jeg trækker min hånd tilbage og ser på min bror med et 'forklar-venligst' blik. Josh nikker forstående og hopper let som en fjer ned fra det som vi kalder køkkenøen. Han stiller sig bag hende, ligger sig arme omkring hendes liv og trækker hende smilende ind imod ham selv.

"Flo er min kæreste" fortæller han stolt, hvilket nærmest får mig til at falde ned fra barstolen. Kæreste? WHAT???

~~~~

Nok verdens kedeligste kapitel, men dem skal der også være plads til ;)

Jeg ved godt, at det her kapitel er udgivet meget sent, og jeg vil ikke komme med åndsvage undskyldninger, men jeg har været til Ålborg city cup siden i torsdags sååå.. Har ikke haft tid til, at udgive det her kapitel, og glemte det i går, da jeg kom hjem hehehe, sorry.

Lover at opdatere snart igen!

Shhhhiiiiiit jeg har virkelig lyst til, at tude, fordi i dag er det lige præcis, et år siden at jeg var til 5sos koncert. Jesus Christ tiden går sindsygt hurtigt!!!

- FlukesCake

Udgivet; 28/05-2017

New York | ✓Where stories live. Discover now