//24. Forstenede mumier\\

3.9K 109 47
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
For 3 minutter siden ramte noget mit vindue. Siden det har utallige ting ramt mit vindue og jeg begynder så småt at tro, at det snart smadre. Det her er ikke endnu et mareridt btw. Tror jeg. Håber jeg. Jeg har i hvertfald ikke set nogle gysere siden sidst.. Altså andet end Jake Harris' fjæs.

Da endnu en ting rammer mit vindue laver jeg en død flodhest lyd, og gemmer hovedet under min hovedpude. Hvem vover at vække mig og natten når jeg skal i skole om kun 5 timer? Altså helt ærligt.

Endelig stopper lydene og jeg kan heldigvis sove i fred igen. Jeg stikker hovedet ud fra puden og ligger det på den i stedet for. 100 p at mit hår ligner en stor fuglerede nu.

"Nabo!" Hører jeg nogen råbe langt langt laaaangt væk fra. Jeg aner ikke hvem personen er, men den er ved at være værre end de gysere jeg ser.

"Evans!" Det er mig? Altså helt ærligt. Nu tænker jeg det lige ud.. Fuck af.

"Flyverpige!" Nu vi snakker om gysere.. Aaargh. Jeg ved godt hvem det er nu og jeg har ingen planer om at stå ud af sengen for at snakke med ham. Jake Harris. Det buddinghoved.

"Fucking Laura!" Der lyder et endnu højere smask på min rude og jeg mumler et lavt 'crap' før jeg halvt-sovende svinger benene ud over sengekanten og bevæger mig hen imod mine altandøre. Jeg åbner træt den ene og træder ud på den iskolde altan/terrasse. Hvad er forskellen anyways?

Det er utroligt koldt, mine fødder er allerede forfrosne og jeg håber virkelig at det her er vigtigt, fordi ellers bliver jeg en isterning for ingenting.

"Endelig" hvæser en irriteret Jake, der står på hegnet, der står imellem vores grunde. Han ligner en der kunne falde ned når som helst. Bad luck.

"Hvad er der?" Snapper jeg træt med kun halvåbne øjne. Jeg er mega træt og Jake hjælper slet ikke på det.

"Min far har låst mig ude" siger han kun lige højt nok til at jeg kan høre det over vindens susen. Jeg ser med løftede øjenbryn på ham og omfavner rystende mig selv for at få varmen.

"Det ville jeg også have gjort" svarer jeg med rullende øjne. Jeg kan kort høre et grynt nede fra Jake og kan så se en midterfinger, hvilket får mig til at grine lidt.

"Seriøst Evans. Jeg kan se to af dig og jeg skal pisse" siger han med rystende stemme. Shit. Han er fuld. Jeg hader fulde mennesker. De er uhyggelige.. Og så hjælper det ikke at Jake allerede normalt er uhyggelig.

"Pis i en busk" svarer jeg med klaprende tænder. Han sukker virkelig højt og mister balancen et kort øjeblik. Okay.. Måske burde jeg hjælpe ham..

"Så fryser mit tis squ' bare til is" hviner han forfærdet. Jeg griner kort og nikker så beslutsomt.

"Vent her" jeg vender om og lukker dørene. Jeg når lige at høre ham mumle et 'fuck' før der høres et højt bump. Der røg han vist. Jeg skifter hurtigt min pomfrittrøje ud med en hoodie, tager mine Adidas gazelle på, tager et dejligt tykt tæppe og lunter så udenfor, hvor jeg ser Jake ligger på maven på græsset og jamre.

"Aaaaaav" piber han højt. Jeg kan ikke holde mit grin inde og bryder derfor ud med en høj latter. Jake sender mig nogle onde blikke og rækker besværligt hånden op imod mig.

New York | ✓Where stories live. Discover now