//5. Flyverdreng\\

5.2K 129 36
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Jeg vågner tidligere end min lov tillader. Klokken er 06:43, og jeg sværger, at jeg ligner bæ. Hvorfor er jeg ikke en af de der guder der vågner klokken lort men ligner en pose glimmer? Mit hår er uglet og jeg har render under øjnene. Jeg står i mit charmerende pommes frites nattøj og ligner en fyldt skraldecontainer. Fedt. I stedet for venner får jeg fluer omkring mig. Alle kommer til at løbe skrigende væk fra den nye pige.

Jeg prøver besværligt at rede mit fuglerede hår, imens jeg prøver at få mit nattøj af. Det går ikke godt. Det ender med at jeg falder, da jeg prøver at få mine shorts af. Rip. Min børste sidder lige nu fast i mit hår, og jeg laver en lyd der mest af alt minder om en død struds.

Jeg er kun stået så tidligt op fordi det er min første skoledag i lorte New York. Som mor sagde for nogle dage siden: "ny skole, ny dig". Hun har købt mig fine blomstrede kjoler og lyserøde trøjer. Jeg har givet dem alle til Emily. Ikke at jeg er utaknemmelig, men det er slet ikke min stil. Hun vil have at jeg skal fremstå sød og venlig, og det er bare ikke rigtig mig. Derfor er jeg lige nu ved at træde ned i et par hullede denim shorts. Derefter tager jeg en grå "croptop" uden ærmer på, hvor der med rød stor skrift står 'Harvard Law' og nedenunder står der med mindre rød skrift 'just kidding'. Den er så meget mig. Som om jeg nogensinde kommer ind på Harvard. Jeg kunne knap nok færdiggøre folkeskolen. Jeg ryster mit hår, og tager min guld halskæde på efterfulgt af alle mine mange ringe. Jeg går altid med utallige ringe. Jeg aner ikke hvorfor. Sådan mindst tre på hver hånd. Jeg tæller aldrig da det er matematik relateret #MatematikStinker. Jeg ligger min normale makeup, som knap nok kan ses, og går i som en zombie nedenunder.

"Neeej. Se hvad der kommer!" Min bror kigger uinteresseret op fra sin morgenmad og fortsætter: "En bunke skrald" jeg giver min bror fingeren og laver min strudse lyd da jeg kollapser på en af vores barstole.

"Please dræb mig" mumler jeg med hovedet begravet i hænderne.

"Her" min mor skubber en tallerken hen imod mig, som rammer min arm. Jeg grynter og spiser de to stykker knækbrød hun skød mig ned med.

"Er du klar til at skræmme alle væk?" Spørger Josh grinende med en ske i munden. Jeg sværger, at jeg er ved at kvæle ham med den.

"Hmm..." Sukker jeg.

"Dit hår ligner lort" påpeger han smilende. Jeg løfter det ene øjenbryn og sukker.

"Jeg ved det godt, Josh"

"Du ligner en zombie" fortæller han mig grinende. Jeg ruller med øjnene og smasker højt fordi jeg ved at han hader det. Nogle gange ønsker jeg mig bare en mimer som bror.

"Tak!" Hvæser jeg træt.

"Du har en sk--"

"Jeg ved det godt!" Udbryder jeg irriteret. "Jeg ligner en bunke skrald blandet med en zombie! Mit hår er grimt og jeg kommer til at skræmme alle væk. Andet du vil fortælle mig som jeg allerede ved?" Snapper jeg irriteret. Han smiler triumferende og nikker langsomt.

"Hvor lang tid har du?" Spørger han lusket. Jeg skyder ham muggent ned med en appelsin og drikker nedtrykt min mælk.

"Jeg hader dig" sukker jeg med mælkeskæg. Han griner og sætter sig til at pille appelsinen.
Han mimer et "tak" og koncentrerer sig ellers kun om sin appelsin.

"Laura burde du ikke have gået lidt tidligere i seng?" Spørger min mor bekymret. Hun giver mig min sorte fjällräven taske, som jeg pakkede i går og smiler forsigtigt. Jeg nikker træt og drikker resten af mælken.

"Så ville du nok ikke være så zombie-agtig" kommer det flabet fra min skodbror.

"Ja, jeg er en zombie, men bare rolig Josh, du er i sikkerhed. Zombier spiser kun folk med hjerner" jeg hopper ned fra stolen, og giver mig selv en highfive for det comeback. Jeg bliver skudt ned med noget appelsin skrald og flygter straks ud i bryggerset.

"Hyg dig i skolen" kommer det fra idioten inde i køkkenet. Jeg ruller med øjnene, hvilket jeg efterhånden gør alt for meget. Han skal først starte på college i næste uge, hvilket er totalt unfair.

Jeg har omkring 15 minutter til at finde skolen, og eftersom jeg ikke ved hvor den ligger har jeg lidt travlt. Jeg hopper i mine hvide converse og min denim jakke med huller i, og skal lige til at gå ud af døren, da jeg kommer i tanke om det vigtigste ever. Min telefon. Den ligger stadig ovenpå. Hvordan filen kunne jeg glemme den? Det ligner ikke mig. Jeg løber som lynet op og henter den for så at spurte ned igen. Hurtigt er jeg ude af døren og på vej mod skolen, som jeg ikke aner hvor er.

Min konklusion er at Google Maps stinker. Jeg tror at jeg ender med at fare vild.

Da jeg hører en motorlyd vender jeg mig forskrækket om, og får øje på en sort motorcykel der hånende kører op på siden af mig. Fyren der sidder på den har sorte jeans på med huller nogle forskellige steder og en sort Nirvana t-shirt. Lad mig lige tilføje at han ingen hjelm har på og derfor kan jeg sagtens se at det er Jake Harris. Gud fri mig vel.

"Er du faret vild Flyverpige?" Spørger han grinende. Jeg ruller endnu en gang med øjnene og fortsætter lige ud.

"Har du ikke noget bedre, at tage dig til end at mobbe mig?" Spørger jeg, selvom jeg allerede kender svaret. Som om han er typen der tænker på skole.

"Åh jeg har en masse at tage mig til, du er bare sjov at irritere" Svarer han smilende. Jeg ryster på hovedet og sukker opgivende, imens jeg stopper op.

"Kan du ikke bare forsvinde?" Spørger jeg sukkende. "Mig og min indre zombie er i dårligt humør" Han klukker og ryster smilende på hovedet så noget af hans ufatteligt bløde hår ryger ned i hans pande.

"Åh wow jeg er bange" svarer han sarkastisk. "Så bange at jeg nu vil skride, hyg dig!" Og så speeder han op og efterlader mig måbende og lost. Idiot. Jeg kan da os sagtens finde over til skolen selv! Det var jo ikke fordi jeg ville bede om hjælp.    

~~~~

Endnu en gang er der gået for lang tid, og som I nok har bemærket er det her kapitel langt fra rettet. Jeg er nået til den konklusion at jeg er for doven til at rette og det gør så at kapitlet kommer alt for sent ud. Så kan I godt overleve med at kommaerne ikke sidder som de skal? Min plan er at redigere bogen når den en gang er færdig btw..
Så.. Det her er ikke rettet og det vil de fremtidige nok heller ikke være, medmindre at I ønsker det? Idk.

Nååå.. God weekend ellers :))

- FlukesCake

Udgivet; 11/03-2017

New York | ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin