//8. Pandekagekrig\\

5.1K 124 39
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Der er noget der hedder 'kærlighed ved første blik'.. Og så er der noget der hedder 'had ved første' blik.
Kærlighed ved første blik har jeg oplevet.
Første gang jeg så navnet 'Netflix' poppe op på min computerskærm.
Had ved første blik har jeg sjovt nok også oplevet. Tro det eller ej.. Men det var første gang jeg så Jake's ulækre selvsikre ansigt, omringet af uhyggeligt blødt hår. Det mest uhyggelige er at jeg tror han gengælder det.
Hver gang vi ser hinanden skubber han enten til mig eller ignorere mig totalt; som om jeg ikke findes. Normalt har jeg et problem når folk gør sådan noget.. Men Jake Harris er mere end velkommen til det.

Jeg har nu gået i skole en uge.. Og hader det allerede. Hvis man ser bort fra mine venner stinker det.
Min lærer Adam er nok den bedste lærer ever.. Og min klasselærer er okay. Det er de aldrig normalt!

Dog er der også ulemperne ved skolen. Og de er de største.
Først har vi Lola og hendes falske venner. Så har vi Jake og hans hotte venner.. Og sidst men ikke mindst har vi lektier og tyggegummi under bordene.

Emily har også lektier for; ikke ligeså mange som mig tho'.. Men vi sidder lige nu nede i hendes stue og hjælper hinanden.
Hun styrer til matematik.. Og alt andet skole relateret, imens jeg bare snakker løs om hvorfor jeg hader skole.
Hvordan hun kan være så klog, når det eneste Jake's karakterbog viser er 4 taller og ned af overrasker mig. Endnu et mysterium der nok aldrig bliver løst.

"Er highschool slemt?" Jeg kigger op fra min historiebog og smiler træt til Emily, der i modsætning til mig ser frisk ud.
Det er lørdag eftermiddag.. Og jeg blev måske alt for sent oppe for at se The vampire diaries i går. Derfor er jeg meget sur på den person der opfandt lektier. Lektier sutter.

"Det er hårdt.. Men det tredje år er nok det nemmeste" svarer jeg. Hun løfter øjenbrynene og ser overrasket på mig.

"Virkelig?"

"Yeah"

"Hvorfor?" Jeg skyder underlæben ud og tænker mig godt om.

"Det første år er du lost. Du prøver nye ting og begynder at tænke over fremtiden. Der er okay mange lektier og du begynder så småt at savne at være otte år" fortæller jeg hende ærligt.
Hun former et 'o' med munden og nikker stille.

"Det andet år farer du ikke længere vild på skolen. Der er endnu flere lektier, større og vigtigere prøver og du bliver stresset over snart at være færdig" fortæller jeg videre.
Hun nikker og venter på at jeg vil fortsætte, hvilket jeg så gør.

"Sidste år er der mindre lektier. Du bestemmer dig over fremtiden og skal egentlig kun tænke over din afgangseksamen.. Som til gengæld er ekstremt vigtig" påpeger jeg. Hun nikker forstående og tager en dyb indånding.

"Før jeg startede i skole havde jeg sådan en samtale med min bror.. Men yeah.. Ting ændre sig" jeg har ondt af hende. Selvom jeg ikke fatter hvordan hun kan holde af en så arrogant og selvisk tissemyre.. Er det tydeligt hvor meget hun savner ham.
Bare han kunne se det og gøre et eller andet ved det.
Jeg er sikker på at bare en dag sammen med ham, ville hjælpe hende så meget.

"Så.. Vi har lavet lektier i omkring tre timer.. Hvilket er mere end min lov tillader." Jeg smider min bog væk sammen med mit hæfte og tager hendes ting fra hende, for så at lægge dem på stuebordet.

New York | ✓Where stories live. Discover now