//37. Lavista bb\\

3.6K 114 73
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
"For fanden Stephen. Du fatter jo intet!"

"Jeg fatter en hel del Jeanette. Du hidser dig op over ingenting, igen"

"Ingenting? Din datter pjækker, og du er ligeglad? Hvad er dit problem?!?"

De er igang igen, mor og far. Denne gang skændes de ikke over Josh, men mig. Mor har en af sine mange dårlige dage, og lader det selvfølge gå ud over far, som lige nu bliver beskyldt for, at være ligeglad med sine børn.

Mor begyndte, at skrige af ham for 20 minutter siden, fordi han spildte vand på gulvet. De er gået fra spildt vand, til mig der ikke gider gå i skole.

Flo er ikke hjemme, heldigvis, men Josh er. Siden han fik en kæreste har han ændret sig meget. Han drikker ikke, fester ikke og han holder sig til en pige. Han er også blevet sødere mod mig, og det er jeg meget glad for.

Vi sidder lige nu, begge to på mit værelse, under min dyne og ser Teen Wolf fra begyndelsen. Josh nægtede, at se det i starten. Han mente, at det var alt for piget, men så snart Scott blev bidt, lænede han sig forover, og nu er han så opslugt, at han ikke en gang hører mor og fars råberi.

Desværre tror jeg, at resten af nabolaget gør det. Emily sidder ubehageligt tilpas på sin seng, med høretelefoner i ørene og en bog i skødet.

Hvad angår Jake skred han for 10 minutter siden. Han var kort inde på Emily's værelse for at forklare, at han gik, og så kunne jeg høre deres hoveddør smække.

"Hun er din datter! Du skal bekymre dig for pokker!!!" Skriger mor. Jeg kigger utilpas på mesterværket kaldet Stiles, og bider ned i min underlæbe.

"Det gør jeg også for fanden!"

"Du har ikke en gang lagt mærke til, at hun har haft det af helvedes til på det sidste!" En irriterende knude samler sig i min mave, og jeg tager en dyb indånding. Jeg kigger på Josh, og tager en beslutning.

Jeg er hurtigt ude på gangen, i noget varmere tøj, og jeg nærmer mig langsomt mor og fars skænderi.

Tænk at de skændes sådan, selv når de ved, at både Josh og jeg er hjemme. Utroligt.

Jeg lunter uset forbi dem og ud i bryggerset, hvor jeg tager mine sko på, for så at åbne døren.

"Laura?" jeg kigger hurtigt på Josh, og ryster på hovedet. Jeg skal væk herfra, og det skal være lige nu.

~

Jeg har efterhånden gået i New Yorks gader, i et par timer, og jeg kan snart ikke holde varmen længere. Min hættetrøje og hue er ikke nok, og jeg glemte en jakke.

Jeg lægger armene omkring mig selv, for at få noget mere varme, men det hjælper ikke. I stedet begynder jeg, at ryste endnu mere da der kommer et irriterende koldt vindpust.

At gå alene rundt i New Yorks gader klokken 23.04 om aftenen er måske ikke så smart, når man ikke kender byen. Til mit forsvar er byen stor, og jeg er lige flyttet hertil.

Der er to dage til jule aften, og hvis jeg ikke overlever længe nok, til at opleve den, så begynder jeg at tude.

Jeg magter ikke flere besværglige ting her for tiden. Jeg føler mig overbelastet og det er langt fra rart.

New York | ✓Where stories live. Discover now