//50. Karma er en fucking bitch!\\

3.6K 112 47
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
"Jeg har brug for et kram.." Er det første jeg siger, da jeg træder ind på Emily's værelse. Hun kigger op fra sin telefon, slukker den og smider den et eller andet sted hen.

"Åh nej, så er det seriøst" joker hun. Jeg skyder underlæben ud, og træder hen imod hende med åbne arme.

"Jeg har virkelig virkelig virkelig virkelig virkelig virkelig virk--"

"Jeg har fattet det" griner Emily, med begge sine hænder i luften. Hun træder over mod mig, og trækker mig ind i et dejligt kram som jeg virkelig havde brug for.

"-elig brug for et kram..." afslutter jeg hviskende. Jeg hiver hende endnu mere ind mod mig, og prøver at samle mod til, at fortælle hende hvad jeg kom for at fortælle. Jeg er bange for hendes reaktion. Altså jeg er bange for alles reaktion, men lige nu kan jeg kun tænke på Emily's. Bliver hun sur? Ked af det? Såret? så rasende at jeg bliver smidt ud over hendes altan? Åh Gud...

"Hvad har fået den mægtige Laura Evans til at mangle et kram?" Spørger hun mig drillende. Jeg sukker gentagende gange, og ryster så på hovedet, for at få billedet af mig der ryger skrigende ud over hendes altan ud af mit hoved.

"Din bror.." lyver jeg. Emily trækker sig langsomt, og placerer begge hendes hænder på mine skuldre.

"Er det fordi, han havde samleje med hende den brunhårede i forgårs? Fordi damnit, de larmede sgu!" Jeg træder forbavset væk fra Emily, og tager en dyb indånding. Jake have sex med en anden pige? Efter vi havde kysset? Efter jeg havde lovet, at jeg aldrig ville forlade ham? Wow, og jeg som troede at han havde ændret sig. Ser man det. Jake fucker stadigvæk piger, selvom tingene mellem os er seriøse. Og her gik jeg og tænkte på, ikke at flytte til Danmark alligevel, fordi jeg var forelsket i Jake. Dude nej, jeg skrider sgu.

"Hvad?" Spørger jeg hende lamslået. Emily rynker forvirret øjenbrynene, og jeg kan næsten høre tandhjulene køre i hovedet på hende. Pludselig bliver begge hendes øjne kæmpe store, og hun tager sig til maven.

"Oh my God, du vidste det ikke!" Hviner hun forskrækket. Jeg ryster på hovedet, og mærker mine øjne begynde at svie.

Den.. Skiderik fra lorte New York! Lige som jeg gik og troede, at alting kunne ende lige så godt som et eventyr, går han bag om ryggen på mig. PIS!! Jeg lovede mig selv, ikke at falde i hans fælde og lade ham såre mig mere, og se hvad fuck der sker!! DAMNIT!!

Det værste er ikke en gang, hvor vred jeg er på Jake. Det værste er hvor vred jeg er på mig selv. Hvordan kunne jeg lukke ham ind? Hvordan kunne jeg lade ham gøre mig sårbar igen? FUCKINGLORTEPISSEMØJIDIOTISKEFYR!!!!

"Karma er en fucking bitch!" Vrisser jeg. Selvom det måske ikke giver mening for Emily, at jeg siger det, gør det det for mig. Fandt han ud af at jeg ville rejse tilbage, og valgte derfor at såre mig først? Lige da jeg skal til at "forlade" ham, kommer der noget og sårer mig lige så meget, som jeg vil såre ham...

"Jesus Christ Laura, det var ikke min mening at--"

"Det er også fucking lige meget, jeg rejser alligevel!" Nærmest råber jeg. Jeg tænker ikke på, at Jake måske er hjemme. Jeg er så vred; på ham og mig selv, at jeg ikke kan holde det inde.

Jeg kan ikke klare den her smerte igen. Jake-smerten. Smerten som aldrig fortager sig, og hamre på mit hjerte indtil det er slået i en million små stykker.

New York | ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu