//52. Jeg elsker den her fyr\\

4.4K 110 119
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
[Jeg har literally fundet en sang, som er Jake. Den passer ham så godt, omgggg jeg tuder mentalt, hør den!!! Jeg sværger den passer ham syyygt godt. Den er sådan trist og beskriver ham og jeg døøør]
Det er i morgen jeg tager tilbage. Så hurtigt er tiden gået, og det begynder langsomt at skræmme mig. Selvom det efter skænderiet i går, er begyndt at gå op for mig, at det måske er en ret god ide, at jeg tager tilbage, er der stadig en lille bitte smule der er i tvivl. Men tvivlen jeg havde før, var der på grund af Jake, så nu da han ikke er her længere, er den langsomt ved at gå væk.

Flo og jeg er i gang med at pakke. Det er mest kun tøj og andre småting, fordi vi i det første stykke tid skal bo hos mormor, hvor der allerede er møbler osv. Jeg kommer dog til at savne min drømmeseng, og mit walk in dims dims.

Måske tænker I: "hvorfor skal I dog bog hos en gammel dame uden tænder?" Jo altså, min mor ser ingen grund i, at købe et hus hvis nu vi tager tilbage igen, men ja. 

"Op med mulen Lau, du ligner en hvis guldfisk lige er død" joker Flo, imens hun folder en af mine ynglings t-shirts sammen. Jeg smiler et lille smil, og ryster Jake ud af hovedet, så jeg kan fokusere på mig selv. Med det der skete i går, med Jake og jeg, har det egentlig bare vist hvorfor jeg bør flytte endnu mere end alt andet. Hvis han ikke kan accepterer mine valg, kan jeg heller ikke acceptere hans, og jeg kan i den grad ikke acceptere, at han sikkert ikke siger farvel inden jeg tager hjem. Vores "forhold" vil ende dårligt, og det ønsker jeg ikke, men jeg har ikke tænkt mig, at snakke med ham for at rette op på tingene. For en gang skyld, er det hans job.

"Jah, hvis Jake var min guldfisk sååå.." Flo jamrer irriteret, og lægger ivrigt en af mine trøjer ned i en af kufferterne, før hun himler med øjnene af mig.

"Hvorfor tænker du på ham Laura? Han gik bag om ryggen på dig, og han lyder helt ærligt som en selvisk idiot, så tag og fokuser på dig selv, fordi du fortjener langt bedre end den skiderik!" Jeg ser med store øjne på hende, og bryder så ud i grin.

"Ved du godt, at du er den søskende jeg altid har dømt om?" Griner jeg, imens jeg lyner den første kuffert. Flo joiner mit grineri og ryster på hovedet. Jeg nævner dog ikke, at hvis jeg fokuserer på mig selv, er jeg også selvisk.

"Du har Josh!"

"Nemlig" Flo smiler stort, og lyner også sin kuffert, hvilket betyder at vi er færdige.

"Du har også Josh" fortæller jeg hende smilende.

"Ja, og jeg ved ikke om jeg skal føle mig heldig eller ej..." Vi griner og samler alle tasker og kufferter midt på gulvet. Pludselig ser mit værelse så deprimerende ud. Det er så tomt, at jeg har lyst til at tude.

"Jeg er fornærmet." Josh træder ind, og krammer med udskudt underlæbe sin kæreste.

"Du er en smuglytter." Flo kigger op på ham, og kysser smilende hans udskudte underlæbe.

"Måske." Smiler Josh.

"Hvad med at fortælle mig, hvad du laver på mit værelse, og så fortsætte hvad end det der er i et andet værelse?" Spørger jeg smilende. De kigger begge fornærmede på mig, men jeg ignorerer bare deres fornærmede ansigter.

"Det her-" Josh peger mellem dem, og Flo nikker sig straks enig. "-er kærlighed, min lille ven, og en skønne dag vil du også opleve den." Siger Josh klogt. Jeg ruller med øjnene og begynder at skubbe dem ud.

New York | ✓Onde as histórias ganham vida. Descobre agora