//30. En perfekt boksepude\\

3.9K 114 46
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Jeg træder mundlam ud fra kontoret, og ser stift lige ud. Nej nej nej nej. Hvornår blev mit liv så fucked up?

Skoleinspektøren vil skrive til mine forældre, hvilket betyder at han lige så godt kan skrive min dødsattest. Han vil gøre det samme med Jake, som bare mumlede "som om de vil læse det", hvilket får os i situationen jeg er i nu.

Jeg er blevet smidt ud fra kontoret, og Jake er stadig derinde. Hvis jeg spidser mine ører meget, så kan jeg høre det meste af hvad de siger.

Det viser sig at Jake og skoleinspektøren er tættere end man skulle tro, fordi han har lov til, at spørge ind til hans familiesituation, hvilket ingen andre har. Det er nok fordi han efterhånden har været der så mange gange.

"Hvordan går det derhjemme, Jake?" Var det første inspektøren sagde efter jeg havde forladt rummet, hvor det eneste han sagde til mig var "farvel, husk nu vores aftale", så nikkede jeg og bum. Her er vi.

"Dårligere og dårligere for hver gang du spørger" kommer det trist fra Jake.

"Har du ikke brugt mine råd?" Spørger inspektøren med medlidenhed i stemmen. Jeg kender ikke ligefrem Jake mega godt, men jeg ved, at ingen har ret til at snakke til ham med medlidenhed i stemmen. Selv ikke inspektøren, som åbenbart er hans bedsteven.

"De stinker." Kommer det koldt fra Jake, der ikke ligefrem lyder som en der nyder situationen.

"De stinker ikke, du skal ba--"

"Du fortæller mig, at alting kan blive bedre i morgen, hvis bare jeg prøver at holde hele det her helvede ud, men jeg har efterhånden være igennem så mange 'i morgen' uden noget er sket, så jeg er begyndt at give op" jeg ved ikke hvorfor, men da Jake's ord er sunket ind, føler jeg at nogen stikker mig i hjertet med en kniv. Oh Gud. Så han har virkelig en menneskelig side gemt væk bag alt flirteriet og de dybe øjne.

"Du bliver nødt til at tilgive dig selv, Jake" kommer det stille og trist fra inspektøren. Hans kommentar får Jake til at jamre.

"Det kan jeg ikke! Du får det til at lyde så nemt, men hvordan skal jeg kunne tilgive mig selv, når ingen andre kan??" Hviner han med en virkelig vred stemme. Jeg forstår ikke hvad de snakker om.. Altså.. Hvad skal Jake tilgive sig selv for? Hvor ond han har været mod sin søster? Alle de piger han har såret gang på gang? Nej? Okay jeg er forvirret.

"Du bliver nødt til at give dem tid. Det er kun to år siden.." Kommer det sukkende fra skoleinspektøren. Da ordene er sivet ind forstår jeg endelig det hele. De snakker om Jake's bror.. Ik'? Han døde jo for to år siden.. Men hvorfor skal Jake tilgives for det? Er det hans skyld? Cassandra sagde jo en gang noget med, at hvis bare Jake havde styret bilen ordentligt, ville hun ikke have grund til, at forlade Theo.

Oh my God.. WHAT? NEJ?! Dræbte Jake sin egen fucking bror?? Det ville han da aldrig kunne gøre, vel? Jeg ved godt, at han er en idiot, men så stor en idiot er han heller ikke, vel? Det her er jo skrækkeligt?? Nu er jeg jo nysgerrig, og når jeg er nysgerrig kan jeg ikke sove, før jeg har fået svar på mit spørgsmål.

"To år siden jeg ødelagde utallige folks liv. Det er ikke bare lige noget man kan tilgives for" kommer det bittert fra Jake.

New York | ✓Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt